Login / Join

Beste Multi-Player Games om met je vrienden te spelen

De videospelletjesindustrie is een van de meest winstgevende industrieën ter wereld, en de multiplayer-markt vormt hierop geen uitzondering. Multiplayergaming bestaat al meer dan 30 jaar en blijft aan populariteit winnen.

Multiplayergames zijn wereldwijd het populairste type game, en de markt blijft groeien. De videospellenindustrie evolueert voortdurend en zal naar verwachting nog meer groeien met de introductie van de "next-generation" spellen. Elk jaar komen er nieuwe MMO's uit, dus zorg ervoor dat je ook uitkijkt naar nieuwe titels!

Hier hebben we de beste multi-player games samengesteld die sociale interactie ondersteunen. Je kunt deze games spelen met je vrienden of met andere spelers over de hele wereld.

Oorlogsdonder

In het multiplayer online spel WAR THUNDER, kun je een leger van maximaal acht spelers spelen. De gameplay is eenvoudig en gemakkelijk te leren, maar complex en divers genoeg om je urenlang te blijven boeien.

Het spel is in veel opzichten vergelijkbaar met een first-person shooter. Spelers strijden om de meeste gebieden te controleren en de meeste grondstoffen te veroveren. WAR THUNDER heeft echter veel unieke functies, zoals de mogelijkheid om in teams te spelen en de toevoeging van historische figuren uit het verleden.

Wereld van Tanks

World of Tanks is een gratis te spelen, browser-gebaseerd, massively multiplayer online role-playing spel ontwikkeld door Wargaming.net. World of Tanks is een free-to-play, online, team-based wargame waarin spelers gevechten te land, ter zee en in de lucht aangaan. Dit is een gratis online spel dat iedereen kan spelen met een gratis account. Het spel is gratis te spelen en neemt geen ruimte in beslag.

World of Tanks is een online multiplayer spel dat gebruikers in staat stelt om te spelen tegen andere spelers op verschillende kaarten en spelmodi. Het combineert de elementen van actie, strategie, en de mogelijkheid om tegen andere spelers te spelen.

Valorant

Valorant is een free-to-play multiplayer shooter ontwikkeld door Riot Games. Het is het eerste spel in de Valorant serie en het eerste multi-player spel van Riot. Toch kan het voordelig zijn om een account te bemachtigen waarop alle agenten en wapen skins al zijn vrijgespeeld.

Valorant is een free-to-play arena-based battle royale video game ontwikkeld door Gearbox Software en gepubliceerd door 2K Games. Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4, en Xbox One op 23 april 2020.

Onder Ons

In een wereld van fantasie-RPG's en shooters is er iets verfrissends aan een spel dat je vraagt om samen na te denken. In Among Us speel je samen met maximaal drie vrienden als tieners die proberen te overleven in een wereld waar monsters echt zijn. Werk samen of doe het alleen, maar wat je ook kiest, het resultaat is veel actie en besluitvorming. Maar het gaat niet alleen om het moment en de beste beslissing die je op dat moment kunt nemen.

Als je Among Us speelt, speel je niet alleen met je vrienden, maar ook met duizenden andere mensen van over de hele wereld, die allemaal strijden om dezelfde beperkte middelen. Je moet samenwerken en tegen elkaar strijden om te overleven. Het is een unieke ervaring die je nog nooit eerder hebt gezien.

Eervolle vermeldingen

Overwatch is een wijdverbreid populair spel waarvan een tweede deel in de release is.

Fornite heeft een nieuwe dimensie in gaming gebracht en heeft een hele nieuwe generatie geboeid. De ontwikkelaars zijn voortdurend bezig met het updaten van het spel, waardoor de ervaring zo fris als altijd blijft.

Laatste gedachten

Dat was het! Dit waren de top en favoriete multi-player videospellen van verschillende spelers wereldwijd. Elk biedt een andere set van functies ontworpen om u een unieke game-ervaring.

Editorial Office
igitems