Brawl Stars

Beste Brawlers voor Brawl Ball

Wist je dat Brawl Stars meer dan 19 speltypen heeft, waaronder de populaire Gem Grab, Showdown, Heist, Bounty, Siege en Brawl Ball? Er valt heel wat te kiezen in dit spel, en het mooie is? Elke spelmodus biedt een compleet andere spelervaring.

Maar de populairste? Dat is Brawl Ball, dat, als je het nog niet wist, voetbalstrategie, gevechten en actie combineert, vergelijkbaar met Rocket League, waardoor het een briljante keuze is voor de competitieve Brawl Stars-speler.

Net als in andere speltypen kan het kiezen van de juiste Brawler het verschil uitmaken tussen een snelle stamp en een trieste nederlaag. Om het je gemakkelijk te maken, geeft deze gids een overzicht van de 10 beste Brawlers voor Brawl Ball, met redenen waarom ze compleet OP zijn.

De gameplay van Brawl Ball begrijpen

Voordat we de beste Brawlers bekijken, moet je begrijpen hoe Brawl Ball werkt om echt te begrijpen wat elke Brawler sterk maakt.

Eerst de basis. In Brawl Ball wint een team door als eerste twee doelpunten te scoren; elke wedstrijd is ook getimed, dus de druk ligt er zeker op.

Als de wedstrijd eindigt in een gelijkspel, gaat het naar overtime, waarbij alle obstakels op de kaart worden verwijderd. Vergeet niet dat de Brawl-kaart veel obstakels en dekkingspunten heeft, die kunnen worden gebruikt of vernietigd, waardoor elke wedstrijd een serieuze strategie krijgt.

Deze verlenging duurt een minuut en het eerste team dat scoort, wint. Als er geen doelpunten worden gemaakt in de verlenging, eindigt de wedstrijd in een gelijkspel zonder winnaar en worden er geen trofeeën gewonnen of verloren.

Als spelers tijdens het spel worden uitgeschakeld, respawnen ze na een respawntijd in het doelgebied van hun team, zodat ze weer aan de actie kunnen deelnemen.

Brawl Ball combineert sport en vechten en teams van drie strijden om doelpunten te scoren door een voetbal in het net van de tegenstander te smashen met behulp van de vaardigheden van hun brawlers om de kaart aan te vallen en te verdedigen.

Pro Brawl Stars spelers gebruiken de lay-out van de kaart, de mechanica en de juiste Brawler keuze om dit speltype, dat we zullen bekijken, onder de knie te krijgen.

De top 10 Brawlers voor Brawl Ball

Onze ranglijst houdt rekening met een paar factoren: mobiliteit, schade en speciale vaardigheden, omdat de synergie tussen deze vaardigheden en de teamstrategie belangrijk is bij de ranglijst van hoe goed een Brawler is.

OL:

  1. Max: Max heeft ongeëvenaarde snelheid en behendigheid in Brawl Stars en claimt om die reden de nummer 1 plek. Max' vermogen om de bewegingssnelheid van haar team te verhogen met haar supervaardigheid en snelle aanvallen maken haar ongelooflijk sterk, zowel in de aanval als in de verdediging. Haar sterkracht Super Charged zorgt er ook voor dat haar super zich vult terwijl ze beweegt, wat haar nut in de game nog beter maakt.
  2. Gale: Gale staat bekend om zijn CC-vaardigheden en kan zijn super gebruiken om vijanden van het doel weg te duwen of een pad vrij te maken voor een teamgenoot om aan te vallen of te scoren. Hij kan tegenstanders vertragen met zijn sneeuwbalaanvallen en zijn gadget Twister creëert ook een kleine tornado die vijanden kan verdoven en schade kan toebrengen, waardoor zijn team de controle kan behouden op die cruciale momenten.
  3. Darryl: Als rollende tank kan Darryl met zijn Barrel Roll super door vijandelijke tegenstanders heen breken en enorme schade aanrichten. Zijn overlevingsvermogen en ontwrichting maken hem een geweldige knokker in close gevechten en Darryl's star power stelt hem in staat vijanden schade toe te brengen terwijl hij rolt, waardoor elke engage een bedreiging wordt.
  4. Stu: Dankzij Stu's snelle superherladen en mobiliteitsvaardigheden kan hij rond de kaart vliegen, vijanden verstoren en scoringskansen voor zijn team creëren. Hij is ook geweldig vanwege zijn gadget Breakthrough, waarmee hij door muren kan breken en onderweg schade kan toebrengen.
  5. Dynamike: Dynamike is geweldig in het afbreken van verdedigingen met zijn explosieve aanvallen. Zijn vermogen om door muren en barrières te knallen kan nieuwe wegen openen voor zijn team om de verdediging van de tegenstander te vernietigen. Zijn gadget, Satchel Charge, kan vijanden ook verdoven, waardoor het makkelijker wordt om de bal in handen te krijgen.
  6. El Primo: Met zijn hoge gezondheid en stevige aanvallen van dichtbij kan El Primo door verdedigers heen bulldozeren en de bal naar het doel dragen, terwijl hij schade opvangt die sommige van de minder tanky brawlers zou uitschakelen. Met zijn gadget, Suplex Supplement, kan hij vijanden over zijn schouder gooien, waardoor hun duwen ook heel goed worden verstoord.
  7. Jacky: Haar Holey Moley-super trekt vijanden dichtbij, vernietigt hun positie en maakt scoren makkelijker voor teamgenoten. Jacky's gebiedscontrole maakt haar ook een bedreiging als ze in de buurt van de bal is en haar Pneumatic Booster-gadget verhoogt haar bewegingssnelheid, waardoor ze gemakkelijk kan aanvallen of terugtrekken.
  8. Sprout: Als verdediger kan Sprout het spel veranderen met zijn Hedge super. Hij creëert barrières die doelpunten blokkeren en hij kan het spelverloop controleren. Zijn sterkracht zorgt er ook voor dat zijn zaadworpen schade toebrengen aan een groter gebied, waardoor zijn rol en controlevermogen op de kaart worden verbeterd.
  9. Squeak: Squeaks gebiedsontzeggende vaardigheden kunnen tegenstanders dwingen de verkeerde paden te nemen in Brawl Ball. Als spelers haar sterkracht, Super Sticky, krijgen, zal Squeaks super vijanden ook 4 seconden vertragen, wat een klein voordeel toevoegt in die late spelsituaties.
  10. Barley: Barley kan flessen over obstakels gooien voor een consistente gebiedscontrole, waardoor hij uitstekend is in het ontkennen van delen van de kaart en het beschermen van het doel. Barley's gadget, de Sticky Syrup Mixer, creëert ook een kleverige plas die vijanden vertraagt, waardoor zijn team gemakkelijk de controle kan overnemen.

Eervolle vermeldingen

Hoewel ze de top tien niet halen, verdienen vechtersbazen als Brock en Rico een vermelding voor hun vermogen om het spel te controleren met hun langeafstandsaanvallen en stuiterschoten. Hoewel hun vaardigheden onder de juiste omstandigheden de uitkomst van wedstrijden kunnen veranderen, is "onder de juiste omstandigheden" het sleutelwoord, wat betekent dat er meer consistente keuzes zijn.

Wat als ik de Top Brawlers niet bezit?

Heb je de beste Brawlers van deze lijst niet? Geen zorgen, je hebt opties! Eén manier is door een goed uitgerust account aan te schaffen op een legitieme marktplaats zoals igitems. Dit kan je toegang geven tot de Brawlers van hoog niveau die in deze post staan. Met deze strategie kun je meteen in de gameplay duiken zonder de grind die nodig is om Brawlers te levelen of vrij te spelen.

Teamsamenstellingen en strategieën

Goede teamsamenstellingen bestaan meestal uit damage, control en support. Als je bijvoorbeeld een tank als El Primo koppelt aan een controleur als Gale en een snelheidsduivel als Max, kun je alle bases afdekken. Dat zorgt voor een constant sterke gameplay, waarbij je op elk moment kunt wisselen tussen agressief duwen en solide verdedigen.

Je brawlbalvaardigheden verbeteren

De juiste brawler kiezen is niet alles! Om beter te worden in Brawl Ball moet je oefenen en strategisch denken, zoals je positie bepalen, je supers timen en communiceren met je teamgenoten. Om beter te worden, moet je herhalingen bekijken om van je fouten te leren, op de hoogte blijven van de nieuwste spelstrategieën en patches en de igitems-blog bijhouden voor het laatste nieuws.

Editorial Office
igitems