Genshin Impact

Beheers de nieuwste gebeurtenissen in Genshin Impact

Er zijn verschillende nieuwe evenementen waar fans van Genshin Impact enthousiast over zijn. De meesten van ons zijn al begonnen met het voorbereiden van strategieën en tactieken om deze leuke aankomende quests aan te pakken.

Maar als je de game een tijdje niet hebt gespeeld of de laatste patch notes of lekken nog niet hebt gelezen, vraag je je misschien af waar we het over hebben.

Maak je geen zorgen, want in dit artikel bespreken we alle aankomende Genshin Impact-evenementen om je op de hoogte te houden van het spel. Laten we zonder verder oponthoud beginnen!

De komende Genshin Impact-evenementen

Hieronder vind je de aankomende evenementen in Genshin Impact waar fans over de hele wereld enthousiast over zijn:

Geheim zomerparadijs

Tijdens dit event moet je rondlopen in Veluriyam Mirage en een bepaald aantal Joyeux Vouchers verzamelen om beloningen te ontvangen. Deze kunnen bestaan uit Primogems en Kaeya's outfit (Sailwind Shadow).

Om in aanmerking te komen voor het Secret Summer Paradise-evenement, moeten spelers een avonturenrang 18 of hoger zijn en de Archon Quest "Song of the Dragon and Freedom" voltooien.

Avonturiers Proeven: Gevorderd

Een ander event waar veel gamers, waaronder wij, naar uitkijken zijn de leuke uitdagingen waarbij je de verschillende trial stages moet voltooien om beloningen te ontvangen, zoals Primogems, Hero's Wit en nog veel meer.

Je moet echter een adventurer rank 20 of hoger zijn om deel te nemen aan het Adventurer's Trials event.

Gedeeld zicht

In dit event moet je de Amurata-onderzoeker helpen bij het vinden en terugvinden van schattige diertjes. Het kan een uitdaging zijn om kleine wezens op te sporen, maar met de hulp van een spiegelachtige gadget (spiegel met inscriptie) wordt de taak een beetje eenvoudiger.

Als je het evenement met succes hebt voltooid, ontvang je veel verschillende beloningen, waaronder de volgende:

  • Tot 420 Primogems
  • Maximaal 250.000 Mora
  • 24 Heldenmoed
  • Tot acht ijzeren talismannen van de bosdauw, de vriendelijkheid van de oasetuin en de overgebleven gloed van verzengende kracht.
  • Vier avonturierservaring

Gevaarlijke expeditie

Dit is een aankomend gevechtsevenement waarin je tegen verschillende vijanden moet vechten. De sleutel om dit te winnen is om al je vijanden te verslaan (drie opeenvolgende rondes elk) binnen de tijdslimiet.

Spelers ontvangen beloningen zoals Primogems, Mora, Hero's Wit, Mystic Enhancement Ore en Weapon Ascension Items als ze de Perilous Expedition met succes voltooien.

Genius Invokation TCG-evenement (De Temperament van het Smederijgebied: Eindeloze Zwerm)

Om deel te nemen aan de Forge Realm's Temper: Endless Swarm, moet je het volgende voltooien:

  1. Archon Quest Prologue: Act III en de World Quest
  2. Slagveld van dobbelstenen, katten en kaarten

Ga naar The Cat's Tail om de prins te ontmoeten en voltooi de vier verschillende levels, elk met specifieke regels. Je kunt het aantal punten dat je verdient verhogen door zoveel mogelijk tegenstanders te verslaan.

Vluchtend Zonlicht (Loopt nog!)

Fleeing Sunlight is een wedstrijd waarbij gamers de kans krijgen om fan-art te maken en te posten op Twitter, Facebook en Instagram.

Om mee te doen aan de wedstrijd moet je de onderstaande regels volgen:

  • De inzendingen moeten origineel zijn.
  • Je mag geen gekopieerd of geplagieerd werk inzenden dat is bewerkt met ontwerptools.
  • Deelnemers moeten hun kunst posten op sociale mediaplatforms met de volgende hashtags: #GenshinImpact, #Klee en #FanArtContest.

Eenmaal ingezonden moeten deelnemers tot 1 augustus 2023 wachten op de uitslag. De winnaar ontvangt Primogems, geld en Genshin Impact merchandise.

Slotopmerkingen

Er zijn veel verschillende evenementen die de ontwikkelaars van de game blijven toevoegen om ervoor te zorgen dat de game ook in 2023 interessant en relevant blijft. Je kunt ook de waarde van je account en ruilen voor de nieuwe update om het interessant te houden.

Aangezien de lijst met gebeurtenissen steeds wordt bijgewerkt, houden we je op de hoogte als er nieuws over nieuwe wedstrijden opduikt. Tot dan, veel plezier met gamen!

Editorial Office
igitems