Login / Join
Squad Busters

Beginnersgids voor Squad Busters

Op 29 mei lanceert Supercell wereldwijd zijn nieuwste titel, Squad Busters. Zowel nieuwkomers als doorgewinterde gamers kijken er reikhalzend naar uit om zich in deze nieuwe arena brawler te storten. Supercell staat bekend om zijn meeslepende en herspeelbare games en levert met Squad Busters opnieuw een meeslepende ervaring. Hier is een beginnersgids om je door het spel te helpen navigeren, je strategieën te optimaliseren en vanaf het begin uit te blinken.

De basis begrijpen

  • Spelmechanisme:
    Squad Busters-spelers worden met minimale begeleiding in wedstrijden gedropt, waardoor de eerste leercurve een beetje steil is. De spelmechanismen zijn eenvoudig: kantel je telefoon om aan te vallen en veeg om te ontwijken of te bewegen. Als je sneller wilt bewegen, kun je tikken en ingedrukt houden in de gewenste richting. Het hoofddoel is het verzamelen van edelstenen, die cruciaal zijn voor de overwinning.
  • Overlevingstactieken:
    Terwijl je edelstenen verzamelt, moet je in leven blijven door andere spelers en monsters strategisch aan te vallen of te ontwijken. Door andere spelers uit te schakelen, schakel je ze uit het spel, terwijl het verslaan van monsters munten oplevert.

Strategische vooruitgang

  • Je leger opbouwen:
    Gebruik munten om je leger te laten groeien en fusies te maken. Fusies ontstaan als je genoeg kopieën van een personage verzamelt, waardoor hun vaardigheden en algehele kracht toenemen. Effectief beheer van je Coins en karakterkopieën is de sleutel tot het onderhouden van een krachtig en gebalanceerd leger.
  • Portaal-energie en kistkaartjes:
    Je hebt Portal Energie nodig om nieuwe werelden te openen en kisten te openen, die nieuwe personages en andere waardevolle bronnen opleveren. Portal Energy kun je verdienen door te spelen en bepaalde mijlpalen te bereiken. Chest Tickets zijn essentieel voor het verkrijgen van chests en kunnen worden verkregen door Coins uit te geven of door te spelen.

Karaktercategorieën en hun rollen

Elk personage in Squad Busters behoort tot een van de zes categorieën, elk met een eigen rol:

  • Leverancier: Uitblinken in het verkrijgen van meer Coins. De belangrijkste personages zijn Goblin en Penny.
  • Verdediger: In staat om aanzienlijke schade te incasseren. Opvallende verdedigers zijn Barbarian King en Royale King.
  • Aanvaller: Richt zich op het efficiënt uitschakelen van bedreigingen. De beste voorbeelden zijn Witch en Archer Queen.
  • Heler: Vitaal om je team gezond te houden. Tot de beste helers behoren Medic en Battle Healer.
  • Speedster: Het beste voor snelle bewegingen over de kaart, zoals Hog Rider en Max.
  • All-Rounder: Biedt een uitgebalanceerde set vaardigheden die handig zijn in verschillende situaties. Personages als El Tigre en Barbarian zijn sterke keuzes.

Tips om te winnen

  • Vorm een groep: Maak vooraf ingestelde partijen met maximaal 10 personen voor gecoördineerd spel, vooral na het voltooien van de tutorial.
  • Breng je strijdkrachten in balans: Zorg ervoor dat je leger goed is samengesteld, balanceer kracht en controle over de kaart om je kansen op het verzamelen van edelstenen en overleven te maximaliseren.
  • Gebruik de winkel: Besteed Coins verstandig in de Shop om items te kopen die je een voorsprong geven op de concurrentie.
  • Karakter evolutie: Let op personage-evoluties nadat je genoeg exemplaren hebt verzameld. Geëvolueerde personages zijn aanzienlijk krachtiger en kunnen het tij van de strijd veranderen.

Tactiek voor gevorderden

  • Kies de juiste personages: Afhankelijk van je strategie, kies personages die elkaar aanvullen. Een mix van Suppliers en Speedsters kan effectief zijn voor een op buit gerichte aanpak, terwijl een combinatie van Defenders en Healers misschien beter past bij een overlevingsstrategie.
  • Aanpassen en reageren: Elke wedstrijd in Squad Busters kan sterk variëren afhankelijk van de acties van andere spelers en de verdeling van middelen. Blijf aanpasbaar en klaar om van tactiek te veranderen als dat nodig is.

Squad Busters belooft een dynamische en boeiende toevoeging aan de mobiele gamingwereld te worden. Door de basismechanismen te begrijpen, je personages verstandig te kiezen en te evolueren en je middelen strategisch te beheren, kun je jezelf voorbereiden op succes in de arena. Of je je nu een weg vecht door vijanden of tactisch conflicten vermijdt om grondstoffen te verzamelen, er is een speelstijl voor iedereen in Squad Busters.

Editorial Office
igitems