Login / Join

Battle of Royale-spellen die je in 2022 moet spelen

Battle royale-spellen hebben de gamewereld stormenderhand in beslag genomen, waardoor dit genre een belangrijke industrietrend is geworden. Het doel is om de laatste man of het laatste team te zijn in een reeks spelers die vechten tot alle andere spelers, of de teams van de tegenstander, zijn verslagen. Het gebied of de kaart waarop het spel zich afspeelt, wordt geleidelijk kleiner. Dit proces brengt de spelerspersonages dichter bij elkaar en elimineert ook degenen die zich aan de verkeerde kant bevinden. Bovendien kunnen spelers voicechat en in-game functies gebruiken om verschillende strategieën met hun teamgenoten te communiceren.

Apex Legends

Het spelersaantal van Apex Legends bereikte in de eerste week meer dan 25 miljoen spelers. Het bevat squads voor drie spelers die gebruikmaken van vooraf gemaakte personages met unieke vaardigheden, "Legends" genaamd, die vergelijkbaar zijn met die in hero shooters. Sinds de release van het spel zijn er alternatieve modi toegevoegd voor teams van één of twee spelers.

Wat Apex onderscheidt van de concurrentie is de nadruk op hoogwaardige, snelle gameplay die anders aanvoelt dan alle andere. De wapens zijn ook geweldig; shotguns hebben een bevredigend scherp geluid.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone is een populair spel dat veel vaardigheid vereist, en naar de top klimmen is misschien niet het makkelijkst. Maar als je eenmaal het wapentuig, de extraatjes, de mechanica en de attachments doorhebt, kan dit spel heel bevredigend zijn, vooral als alles loopt zoals gepland.

Omdat Warzone een battle royale spel is, krimpt de kaart geleidelijk gedurende het spel. Dit leidt ertoe dat alle 150 spelers tegen elkaar vechten totdat één team als winnaar overblijft. Er zijn 1v1 duel respawns waar je geld kunt verdienen en uitgeven aan respawn teamgenoten of killing streaks bij Buy Stations.

Fortnite

Met Fortnite kun je tegen of met je vrienden spelen, en het is ook cross-platform compatibel. Het is duidelijk wat Fortnite populair maakt, gezien de voortdurend veranderende kaart, de toevoeging van nieuwe Fortnite-skins en de herziening van de spelbeginselen. In Fortnite kun je ook spelen als Master Chief, Batman, Kratos en Meowscles, de schattige kat.
Als je op zoek bent naar een nieuw account met reeds verworven skins, neem dan zeker een kijkje in ons ruime rooster van kwaliteitsaccounts!

PUBG Battlegrounds

Vergeleken met Fortnite richt het zich op een ouder publiek, en een van de hoogtepunten is de mogelijkheid voor spelers om hun wapens aan te passen. Hoewel PUBG niet langer het populairste spel is, heeft het het battle royale-genre helpen vormen.

Maximaal 100 gamers kunnen per parachute op een eiland terechtkomen en vervolgens het gebied afzoeken naar uitrusting en wapens om een andere speler te doden en tegelijkertijd te voorkomen dat ze worden neergehaald. De veilige gebieden op de kaart van het spel krimpen na verloop van tijd, waardoor overlevende gamers in nauwere posities en dwingende interacties terechtkomen.

Spellbreak

Vergeleken met de gebruikelijke militaristische concepten in het battle royale-genre, is Spellbreak luchtig en kleurrijk, en bevat het een fantasie zwaard-en-sleutelconcept. In plaats van wapens gebruik je magische spreuken om spelers uit te schakelen.

Een van de redenen om te blijven spelen is de levendige esthetische stijl van het spel. Volgens de art directors zijn de visuals van Spellbreak geïnspireerd op populaire anime uit de jaren '90. Seth Sivak, CEO van Proletariat, zegt dat hun doel voor de stijl was om iets unieks te creëren dat een snaar zou raken bij de spelers.

Laatste gedachten

Het battle royale-genre blijft de game-industrie domineren, met verschillende games die unieke spelervaringen bieden. Apex Legends legt de nadruk op snelle gameplay, terwijl Call of Duty: Warzone vaardige beheersing van wapens en spelmechanismen vereist. Fortnite is favoriet bij spelers dankzij de voortdurend evoluerende kaart en platformoverschrijdende compatibiliteit, terwijl PUBG Battlegrounds een meer aanpasbaar wapensysteem biedt. Spellbreak ten slotte biedt een luchtige, magische kijk op het genre met zijn levendige esthetiek en unieke gebruik van spreuken in plaats van wapens. Met zoveel opties is er in 2022 voor elke speler een battle royale-spel beschikbaar.

Editorial Office
igitems