Login / Join

Bangalore en Bloodhound Gids voor Apex Legends

APEX LEGENDS BANGLORE: Karakter, vaardigheden en speelstijl

Wie is Banglore?

Het werd een professionele shooter genoemd die zelfs gratis te spelen is.

Wat is Banglore Tactical Ability?

De vaardigheid is de rooklanceerder. Het heeft een afvuursnelheid die laat zien en gebruikt om muur om meer impact tegen vijand.

Wat is de passieve vaardigheid van Banglore?

Vuurvermogen dat je kan helpen om sneller te bewegen in een bepaalde tijd.

Wat is de Ultieme Vermogen van Banglore?

Het ultieme van Banglore, kruipt langzaam terwijl over het landschap er op.

Banglore speelstijl

Wanneer je Banglore speelt, is zij het type soldaatklasse dat meer is gebaseerd op geweergevechten. Je zult merken dat passieve en tactische vaardigheden zijn gecombineerd voor onmiddellijke herpositionering. Je’ll merken dat ze zal werken als gevecht om het gekozen karakter te helpen. En ze kan ondanks waardoor uw team voor reposition.

Wie is Bloodhound?

Hij wordt ook wel Technological Trackers genoemd.

Wat is het tactische vermogen van Bloodhound?

Hij is natuurlijk het oog van de Alvader. Als zijn vijand verborgen was, kan hij die gemakkelijk opsporen en bepalen.

Wat is de passieve vaardigheid van Bloodhound?

Is opsporen. Het kan je helpen om vijanden op te sporen en te lokaliseren.

Wat is de Bloedhond Ultimate?

Het ultieme van de bloedhond is het beest van de jacht. Als een spel, zal de zintuigen verder te verbeteren en in staat om u sneller.

Bloodhound speelstijl:

Als er mogelijk gevaarlijke en verlaten gebouwen zijn die je in een hinderlaag wilt laten lopen, is het een uitstekende optie om Bloodhound als held te gebruiken. Hoewel zijn tracker vermogen vaak niet nuttig is, is zijn potentieel tegen zijn vijanden opmerkelijk als de beste. Hij spoort automatisch het kamp op. Deze keer, zal het beest van jacht nuttig zijn als uw vermogen. Het is het beste op een tandem door de Eye of the Allfather, vooral in het end-game level. Zelfs wanneer u in een naar beneden naar een kleine, is het vaak gehad met binnenshuis dat maakt heel anders.

Apex Legends zou een van de meest gespeelde spellen in het jaar 2018 zijn. Het wordt gebruikt om populair te zijn vanwege zijn analytische uitdaging als je speelt. Volgens onderzoek, bijna meer dan miljoenen zijn gespeeld elke dag. Met echte en prachtige graphics die een speler zeer goed genieten zal.

In Apex Legend, zijn er acht (8) klassen gegeven in-game na de lunch met al zes ontgrendeld verder. Je hoeft alleen maar de levels te winnen om veel punten te verzamelen.

Bekijk onze Apex Legends Account-shop voor een groot aanbod aan aanbiedingen!

Editorial Office
igitems