Login / Join

Asmongold deelt zijn gedachten over de nieuwe MMO van Riot

De bekende Twitch-streamer Zack "Asmongold" deelde onlangs zijn gedachten over de MMORPG die momenteel door Riot Games wordt ontwikkeld en sprak zijn optimisme uit over het succes van de game. De streamer, die bekend staat om zijn liefde voor games als World of Warcraft, ging een discussie aan over de aankomende titel tijdens een recente livestream op zijn alternatieve Twitch-kanaal, Zackrawrr. Asmongolds perspectief op deze verwachte release biedt een waardevol inzicht voor gamers die nieuwsgierig zijn naar wat ze kunnen verwachten van Riot's nieuwe onderneming.

"Ze hebben alles wat ze nodig hebben om te slagen"

Tijdens zijn livestream reageerde Asmongold op lore-video's met betrekking tot het League of Legends-universum en was hij vooral onder de indruk van een CGI-video getiteld "The Call | Season 2022 Cinematic". Hierna gaf hij zijn mening over de massively multiplayer game die bij Riot Games in ontwikkeling is. Asmongold suggereerde dat Riot Games "alles heeftwat ze nodig hebben om te slagen", waardoor zijn kijkers vol verwachting uitkeken naar de aankomende MMORPG.

Een vergelijking met World of Warcraft

Asmongold is geen onbekende op het gebied van MMORPG's. Hij heeft een groot deel van zijn streamingcarrière besteed aan het spelen en bespreken van World of Warcraft. Tijdens zijn livestream maakte hij een aantal vergelijkingen tussen het populaire spel van Blizzard en de aankomende MMORPG van Riot. Een bijzonder punt was de hype rond het nieuwe spel.

Hij gaf commentaar op de hype nadat hij had opgemerkt dat een CGI-filmtrailer van Riot Games meer dan 135 miljoen keer was bekeken, een aantal dat veel hoger ligt dan de views voor de aankondiging van de aankomende uitbreiding van World of Warcraft, Dragonflight, die twee miljoen keer was bekeken.

Asmongold sprak zijn indruk uit dat Riot Games alles heeft wat nodig is om het spel te laten slagen en noemde hun "enorme, massieve bestaande fanbase", hun "blijkbaar gigantische" wereld en het feit dat ze een groot bedrijf zijn met een substantieel budget. Hij wees er ook op dat Riot Games geen geschiedenis heeft met spellen die pay-to-win-mechanieken hebben, een veelgehoorde zorg onder gamers.

Bewezen succes van Riot

In zijn discussie erkende Asmongold het bewezen succes van Riot Games. Hij benadrukte de andere populaire games van het bedrijf, Valorant en League of Legends, als voorbeelden van dit succes en merkte op dat deze games, ondanks de incidentele klachten van spelers, nog steeds een groot, actief spelersbestand hebben.

Dit succes in combinatie met de middelen die het bedrijf tot zijn beschikking heeft, geeft Asmongold het vertrouwen dat Riot's nieuwe MMORPG een succes zal worden. Volgens hem heeft Riot Games een solide basis, de nodige middelen en bewezen succes om hun nieuwe onderneming te ondersteunen.

De toewijding van een streamer

Het gesprek werd afgesloten met de bevestiging van Asmongold dat hij de MMORPG van Riot Games zal spelen zodra deze uitkomt. Zijn belofte om het spel te spelen zodra het uitkomt is een positieve indicatie van zijn geloof in het potentiële succes van de aankomende MMORPG. Zijn kijkers en fans zullen waarschijnlijk staan te popelen om zijn streams van het spel te bekijken zodra het uitkomt, waardoor de verwachting rond de lancering van het spel nog groter wordt.

De aankomende MMORPG van Riot Games moet nog een officiële releasedatum krijgen, maar genereert al een aanzienlijke buzz in de gamegemeenschap. Als populaire streamer met veel ervaring in MMORPG's draagt Asmongolds positieve kijk op de game bij aan de verwachtingen. De gamegemeenschap zal de verdere ontwikkelingen rond deze langverwachte titel ongetwijfeld nauwlettend in de gaten houden.

Editorial Office
igitems