Login / Join

Apex Legends Seven Lethal Weapon voor seizoen 12

Apex Legends heeft meer dan een dozijn dodelijke wapens, maar welke zijn de beste? Hier's onze Apex Legends wapen toplijst om je te helpen erachter te komen welke wapens je moet gebruiken in seizoen 12.

Je bent misschien ook wel geïnteresseerd in:

Start snel uw reis in Apex met een gloednieuw account!

Bent u op zoek naar Apex Legends boosting Services?

Wil jij het ultieme roofdier worden? Leer van de beste spelers en word de betere gamer!

Kraber

De Kraber is ongetwijfeld het beste Legendarische pantser van Apex Legends'dat door bodyshots wordt vernietigd, en door headshots wordt een vijand meteen uitgeschakeld. Het'is een krachtig wapen dat alleen kan worden verkregen via supply drops, die op de kaart zullen worden aangegeven met een uniek pictogram (rimpeling als water). Krabbe heeft speciale munitie. Dit betekent ook dat je zijn munitie niet kunt aanvullen, zodat je maar acht schoten hebt.

M600 Spitfire

De Spitfire is een speciaal wapen dat alleen verkrijgbaar is in een verzorgingspakket, dus het verdient de tweede plaats op onze lijst met wapens met veel vermogen. De Spitfire heeft een groot magazijn, een constante vuursnelheid, een beheersbare terugslag en serieuze schade. De mitrailleur is nuttig voor gebruikers die niet de beste zijn: als schoten (ADS) niet raken, haal dan deze lichte mitrailleur niet en begin met knalvuurwerk je weg naar de overwinning.

Volt

Dit krachtige machinepistool is geëxplodeerd in de wapenmeta en vertoont geen tekenen dat het weer wordt afgezwakt. Dit machinepistool is altijd de favoriet geweest van veel spelers in dit spel. In seizoen 12 kreeg de Volt een aanzienlijke schadeverbetering en een groter magazijn.

Wingman

Aan de andere kant is de Wingman’s pure kracht niet te onderschatten.  Afname van het aantal kogels en zware magazijnbevestiging, Nerfs hebben geprobeerd om zijn populariteit naar beneden te halen, maar het blijft een favoriete keuze. Headshots leveren onmiddellijke dood of bijna 100% schade op.

Dit zware pistool is een van de dodelijkste wapens in het spel dat een vijand met één schot kan raken als het op het hoofd wordt geraakt. Gemakkelijk te gebruiken omdat het een goede nauwkeurigheid heeft. Een perfect wapen om een vijand op korte tot middellange afstand uit te schakelen.

G7 Scout

De G7 Scout is omgebouwd van een sluipschuttersgeweer tot een aanvalsgeweer, waardoor het nut ervan sterk is toegenomen. Als zelfbenoemd "scout geweer, "t presteert b "st op middellange afstand, waar u kunt profiteren van zijn schade en snelle vuursnelheid. Een magazijnmodule is vereist, maar een dubbele tik op de trekker kan twee keer zoveel schade aanrichten.

Triple Take

Hoewel de lichte schade in het afgelopen seizoen 12 is afgenomen, blijft de Triple Take een van de beste sluipschutters die je in de game kunt gebruiken. Hoewel het een sluipschuttersgeweer is, is het het beste te gebruiken op de middellange afstand omdat het munitieprojectiel zich niet zo ver kan verspreiden. Nu deze superkrachtige energieversterker op het slagveld is verschenen, kunnen we met trots zeggen dat het een wapen van de bovenste plank is en een bruikbare sluipschutter voor alle soorten spelers.

Vredesbewaarder

Dit krachtige jachtgeweer is in het afgelopen seizoen uit de speciale verzorgingspakketten verwijderd en is sindsdien een bodemschat geworden. Nog beter, de "PK" voelt nog steeds" goed als vroeger. Het ’s nu nog beter omdat het wordt geleverd met een standaard met Precision Choke en de nieuwe "Kinetic Feeder" hop-up in Sea" op 12. Na de massale Season 8-nerfs voor de Mastiffs keert de Peacekeeper eindelijk terug op de ranglijst van metawapens.

Editorial Office
igitems