Apex Legends Ranked Update

De Season 14 update voor Apex Legends is bedoeld om het spel aanzienlijk te verbeteren. We hebben informatie over Battle Pass-aanpassingen, Legends en wapenbuffs en -nerfs die in het nieuwe seizoen komen, en de devs die een veelgevraagde quality-of-life-update doorvoeren.

De patch notes bevatten ook informatie over aanpassingen in de ranked modus, waar fans om hebben gevraagd sinds de teleurstellende Ranked Reloaded-aflevering van seizoen 13. Hier zijn alle aanpassingen aan Entry Cost, Kill RP, en de resultaten van Season 13 voor de Apex Legends Ranked Leagues.

Wat zijn de Apex Legends Ranks?

We kunnen zeggen dat het spelen van Apex Legends heel leuk kan zijn. De battle royale heeft veel te bieden voor de casual gebruiker, of je nu probeert Octane jump pad trick shots te maken of je bezighoudt met een wanordelijke limited-time methode. Dat betekent echter niet dat competitieve spelers, vooral degenen die geïnteresseerd zijn in Apex Legends rangen, in de schaduw zijn gehouden.

Een van de beste beschikbare battle royale games heeft een ranked optie die de beheersing van je favoriete legende test in plaats van je gewoon te laten spelen met hun ultimates. Er zijn zeven ranglijsten in Apex Legends, met Bronze als laagste rang en oplopend tot Apex Predator. Nieuwe spelers worden aanvankelijk ingedeeld in de rang Rookie, die geen klassementsprijzen kent en Seizoen 13 en 14 duurt.

Deze verandering wordt van kracht in seizoen 13 en 14 om nieuwe spelers op de juiste manier in de volgende rangen te plaatsen, zodat ze de kans krijgen om te wennen aan de klassementsmodi van Apex Legends.

Apex Legends Seizoen 14 Ranked Veranderingen

  1. Instapkosten

Ten eerste heeft Respawn Entertainment ervoor gekozen om nog een aanpassing te doen aan de Season 14 entry fee voor Ranked in Apex Legends. In Season 13 werden de instapkosten voor de tweede splitsing gewijzigd, waarbij de ontwikkelaars deze verlaagden. De instapkosten zullen voor alle divisies in Season 14 met vijf stijgen; het lijkt erop dat de ontwikkelaars terugkomen op deze aanpassing.

  1. Kill RP

De Kill RP instelling in Apex Legends Seizoen 14 zal als volgende veranderen. Kill RP is minder gangbaar geworden sinds de belangrijke wijzigingen in de rangschikking in Seizoen 13, en de wijzigingen in de rangschikking voor Seizoen 14 zijn bedoeld om dat te compenseren.

Als gevolg van de beslissing van de ontwikkelaars om "afnemende beloningen bij eliminaties" te schrappen, zullen spelers niet langer minder RP accepteren voor kills die niet resulteren in een hoge plaatsing. Dit zou de waarde van Kill RP moeten verhogen en leiden tot een meer competitieve ervaring.

  1. Terugzetten van rang

De rang van spelers wordt met zes divisies teruggezet, wat betekent dat als je Platinum I was, je wordt teruggezet naar Gold II. De programmeurs erkennen ook de Rank Reset, met de opmerking "geen verandering".
Om snel terug te keren naar je oorspronkelijke plaats, raden we je aan onze veilig te gebruiken boosting service te overwegen.

Wat zijn de Apex Legends Ranked Beloningen?

Na elk ranked seizoen worden de ranking awards van Apex Legends verdeeld, afhankelijk van hoe goed je gepresteerd hebt. De meest eminente rang die je tijdens dat seizoen hebt behaald zal je charmes, duiksporen of badges opleveren.

Conclusie

Dat is alles wat je moet weten over de ranking update van Apex Legends. De ranking is het toppunt van competitie voor spelers, ongeacht of ze Seer-experts of fervente Loba-aanhangers zijn.

Editorial Office
igitems