Login / Join

Alles wat we weten over Overwatch 2

Overwatch 2 is hier! Het spel is nu in de Beta fase. Je kunt hun site bezoeken en een account registreren. Hoewel het zich in de Beta-fase bevindt, kan het je voordelen opleveren om het spel in een vroeg stadium te begrijpen.

Overwatch 2 Verschijningsdatum

Tijdens BlizzCon 2019 kondigde Blizzard aan dat Overwatch 2 zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevindt en dat het nog geen idee heeft wanneer het uitkomt.

Toen we voor het eerst begonnen met plannen voor 2022, had Blizzard ons stevig in het vizier. Blizzard maakte een statement tijdens de kwartaalresultaten van november 2021 door aan te kondigen dat Overwatch 2 en Diablo 4 waren uitgesteld.

Nieuwe kaarten, modi en helden komen wellicht sneller dan verwacht, dankzij Blizzard's besluit om het PvP-element van de game te "ontkoppelen" van PvE. Het is veilig om aan te nemen dat deze game in Q1-3 van 2022 zal worden uitgebracht.

Geef je op en word bètatester

De eerste gesloten bèta voor Overwatch 2 gaat eind april van start. Je kunt je inschrijven op hun website. De bèta is voorheen alleen te zien in showtrailers, maar bevat nu een heleboel gloednieuwe features, zoals een nieuwe held Sojourn, een nieuwe spelmodus push, vier nieuwe maps en hero reworks.

Deze bèta en toekomstige tests zijn van vitaal belang voor het ontdekken en corrigeren van evenwichtsfouten. We'hebben een paar uitschieters gespot die we'zullen aanpakken met een balans patch die al gepland staat voor later deze week, maar over het algemeen, blijven de meeste helden in een redelijk bereik vallen voor spel & win rates rond talrijke vaardigheidsniveaus. Met dat in gedachten houden we de gameplay in de gaten en verwachten we tijdens deze bèta meer wijzigingen in de heldenbalans aan te brengen.

U kunt ook gemakkelijk toegang krijgen tot het spel door een OW-account aan te schaffen. Dit zou je ook een snelle start in het spel geven met skins die al zijn vrijgespeeld en een hogere rang naar keuze.

Overwatch 2's PvE- en PvP-modi zullen in de game worden gescheiden

Overwatch 2's nieuwe kaarten, modi en helden waren altijd bedoeld als gratis updates voor de eerste game. Toch besloot Blizzard om Overwatch 2's PvP van PvE te scheiden en op verschillende periodes uit te brengen. Om nieuwe content te kunnen bieden, maakt Blizzard deze verschuiving en de gesloten bèta van Overwatch 2 begint in april.

Overwatch 2 wordt naar verwachting in 2022 uitgebracht. De nieuwe PvP-elementen krijgen meer tijd om in te werken omdat PvE langer lijkt te duren dan de bedoeling was.

Als je moeite hebt met PvP kun je altijd op zoek gaan naar een coachingsdienst om je gameplay te verbeteren.

Wat is Overwatch 2

Het'is een vervolg op Overwatch, maar niet in de zin zoals we over het algemeen aan sequels denken. Overwatch 2 lijkt meer een PvE-centric uitbreiding dan een volwaardige sequel te zijn. Overwatch Archief seizoensgebonden gebeurtenissen lijken te zijn de inspiratie voor deze missies. Er wordt verwacht dat de nieuwe verhaalmissies meer conversaties en cutscènes zullen bevatten.

PVE is onderverdeeld in verhaal- en heldenmissies

PvE zal centraal staan in de gameplay van Overwatch 2's. Dit keer kunnen Overwatch-spelers hun krachten bundelen met hun favoriete personages uit eerdere games om het op te nemen tegen een robotleger dat bekend staat als de Null Sector in coöperatieve verhaalmissies.

Battle.net-gamers zullen "de krachten bundelen om de aarde te verdedigen tegen de Omnische krachten van de Null Sector, de redenering achter de aanvallen van de robotlegers begrijpen'en het hoofd bieden aan groeiende nieuwe bedreigingen over de hele wereld," volgens Blizzard.

Ben je geïnteresseerd in FPS-games? Dan bent u misschien geïnteresseerd in ons artikel over de beste wapens om te kiezen in Valorant!

Wapens zijn echter niet alleen belangrijk in Valorant, veel Overwatch-spelers zijn overgestapt op Apex Legends, aangezien de populariteit van OW afnam, waar het’ook cruciaal is om te weten welke hulpmiddelen optimaal zijn om je tegenstand uit te schakelen.

Editorial Office
igitems