Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Pokemon Artikelen kopen - Pokemon Go Handel

Pokemon Go items zijn essentieel voor elke trainer. Ze kunnen worden gebruikt om je Pokemon te laten evolueren, nieuwe aan te werven en nog veel meer! Helaas kan het verkrijgen ervan vaak vermoeiend en soms duur zijn

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom Pokemon Go-Items kopen?

Veel mensen hebben zich afgevraagd wat ze met hun geld moeten doen nu ze Pokemon items kunnen ruilen en kopen. Sommigen kiezen ervoor om het te sparen voor toekomstige updates, terwijl anderen het snel uitgeven om te proberen ze allemaal zo snel mogelijk te vangen.

Sommige spelers hebben al ontdekt hoeveel makkelijker dit spel kan zijn als je investeert in de juiste spullen. Met Pokemon Go items kun je profiteren van meerdere verschillende strategieën waarmee je sneller vooruitgang boekt in het spel. Tijdsbesparing is maar één voordeel; je vermijdt ook het gedoe van elke dag spelen om Pokemon of items te verzamelen die je gewoon met je zuurverdiende geld kunt kopen.

Hoe koop ik Pokemon Go-Items

Zo wil je de trotse eigenaar worden van een aantal Pokemon of items binnen het spel? Met igitems hebben we het makkelijk gemaakt! Zo makkelijk dat het in slechts een paar stappen kan.

  1. Kies de aanbieding die u wilt, dan inloggen/registreren en betalen.
  2. Communiceer met de verkoper via onze onsite messenger om af te stemmen hoe ze het Pokemon item met je willen ruilen.
  3. Bevestig de bestelling en beoordeel de verkoper dienovereenkomstig.

Waar wacht je nog op? De wereld van Pokemon verwelkomt nieuwe trainers met open armen, dus ga op zoek naar je favoriete wezen. Maar zorg er wel voor dat je het juiste gereedschap hebt voordat je je in dit onbekende terrein waagt.

Wat is Pokemon Go

Pokemon Go is een gratis te spelen locatiegebaseerd augmented reality-spel. Het doel van het spel is het vangen, bevechten en trainen van virtuele wezens, Pokemon genaamd, die op het scherm van het apparaat verschijnen alsof ze zich in de echte wereld bevinden.

Pokemon Go werd uitgebracht met gemengde kritieken maar sterke downloadcijfers. Het werd razend populair; op een gegeven moment waren er meer dan 65 miljoen spelers. Het kreeg echter zware kritiek over de technische problemen (het werkte vaak niet), de slechte spelervaring (door frequente crashes en bugs), en de verhaallijn.

Na een aantal updates om deze problemen op te lossen, heeft Niantic Labs een aantal functies verwijderd die erg gewild waren bij de fans. Sommige andere functies zijn nog niet geïmplementeerd, maar zullen naar verwachting in toekomstige updates worden opgenomen.

Terwijl sommige recensenten het concept van het spel prezen en ervan genoten om het op hun mobiele apparaten te spelen, bekritiseerden anderen het spel vanwege het batterijverbruik en de buitensporige hoeveelheid grinding die nodig is om een level omhoog te komen, en het extreem langzame tempo van de gameplay.

Is het kopen van Pokemon Go items veilig?

Er is veel verkeerde informatie en verwarring over de vraag of het veilig is om online Pokemon Go-items te kopen. Dat geldt vooral als je Google "is het kopen van Pokemon go account veilig," als verschillende sites zal pop-up die kunnen lijken te bieden u een goede deal voor uw geld. Toch zijn het gewoon cash grab schemes ontworpen om mensen te verleiden geld te betalen voor niets.

Laat het ons uitleggen: een ding dat ons team keer op keer opvalt als het gaat om dit soort websites of winkels die claimen "Pokemon Go" items te koop aan te bieden tegen lage prijzen, die items zijn vaak waarschijnlijk gehackt van andere spelers, die zijn verkregen zonder medeweten van hun eigenaren.

Er zijn duizenden en duizenden Pokemon Go-fans over de hele wereld die Pokemon in het echt willen vangen zoals Pikachu of Snorlax, anderen die alle mythische Pokemon willen vangen, maar ook veel gamers die gewoon alle Pokemon in hun pokedex willen verzamelen, wat er ook voor nodig is, zelfs als dat betekent dat ze meerdere actieve accounts tegelijk moeten hebben.

Het kopen van items kan een ontmoedigende ervaring zijn als het op de verkeerde site gebeurt. Neem de stress weg door te kiezen voor iGitems, de veilige en vertrouwde marktplaats voor het kopen van Pokemon Go items.

Hoe vang ik Pokemon

Het enige dat iedereen wil weten is "Hoe vang ik pokemon?" Het antwoord is simpel, Vang ze! Dat zal de belangrijkste focus van je spel zijn, want het vangen van Pokemon levert je XP (ervaringspunten) op. XP helpt je om sneller te levelen en ontgrendelt dingen onderweg zoals nieuwe items en functies (waarmee je power-ups krijgt zoals meer ballen, drankjes, revives, etc.).

Wanneer je een Pokemon vangt, zorg dan dat elke bal telt! Want als je een paar keer mist, loopt hij misschien weg en ben je misschien zelfs je motivatie om te spelen kwijt.

Pokemon GO-Items om naar te zoeken

Voor trainers die op zoek zijn naar goede items, kan het spel een ontmoedigende taak zijn met zoveel buit en niet genoeg inventarisruimte om ze allemaal tegelijk bij te houden. Er zijn veel items in Pokemon Go die trainers kunnen vinden en gebruiken, maar niet alle items zijn het waard om te bewaren. Weten welke items essentieel zijn is de beste manier om ervoor te zorgen dat de trainers alles verwerven wat de moeite waard is om in hun trainer pack te krijgen.

  1. Wierook - Als er iets is dat trainers nodig hebben, zijn het Pokemon spawns, zodat ze zeldzame Pokemon kunnen vangen voor hun verzameling. Wat is een betere manier om dit te doen dan met wierook? Er wordt misschien gesuggereerd dat spelers in plaats daarvan lokaas gebruiken, omdat dat kosteneffectiever is, maar er valt toch iets te zeggen over gemak. Er zullen altijd van die momenten zijn dat een trainer geluk heeft en twee of drie zeldzame Pokemon vangt zoals Snorlax en Dragonite met slechts één gebruikte wierook.
  2. Lucky Egg - het lijkt er op het eerste gezicht niet op dat het Lucky Egg zo'n geweldig voorwerp is. Het verdubbelt de verdiende XP gedurende 30 minuten, maar het kan gemakkelijk worden vervangen door Incubators die aanzienlijk meer XP geven wanneer ze uitkomen. Trainers zouden echter moeten overwegen om het Lucky Egg te bewaren omdat het later van pas kan komen, vooral tijdens een grind fest. Met genoeg tijd is het mogelijk om een of twee teamleden te levelen met behulp van het Lucky Egg.
  3. Lure Module - Een must-have voor elke aspirant Pokemon Go speler, dit item garandeert dat er veel Pokemon rond de speler zullen spawnen voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Dit is perfect voor degenen die zeldzame Pokemon willen vangen zonder veel benenwerk te hoeven doen.
  4. Egg Incubator - Dit is een noodzakelijk hulpmiddel voor spelers die eieren willen uitbroeden en de bijbehorende beloningen willen krijgen. Het is niet de meest glamoureuze van items, maar het is een die trainers zullen willen hebben in hun inventaris.

Waar kan ik Pokemon GO-Items verkopen?

Op zoek naar een plek om van ongewenste Pokemon Go items af te komen? Zoek niet verder dan iGitems! Pokemon Go heeft de wereld stormenderhand veroverd, en spelers zoeken naar manieren om geld te verdienen met het spel. Een van de makkelijkste manieren is om Pokemon Go items te verkopen op iGitems. Onze marktplaats is de perfecte plek voor gamers om hun items veilig te verkopen en veilige betalingen terug te ontvangen. Wij bieden 24/7 live chat ondersteuning, zodat verkopers gemakkelijk contact met ons kunnen opnemen als er vragen zijn, en een veilig handelssysteem ondersteunt onze marktplaats. Maak je je zorgen over items die niet verkocht worden? Dat hoeft niet als je weet hoeveel gretige kopers er zijn voor Pokemon Go-voorwerpen. Mis deze kans niet om je digitale bezit om te zetten in echt geld. Als je geïnteresseerd bent in het verkopen van je Pokemon Go items, registreer je dan en plaats ze vandaag nog gratis op iGitems.

Waarom Pokemon GO-Items kopen bij iGitems?

Spelers over de hele wereld zijn op zoek naar krachtigere Pokemons om tegen andere spelers te vechten. De makkelijke manier is door ze en waardevolle items te kopen op websites of marktplaatsen, maar waar begin je je zoektocht naar een legale en verantwoorde site? iGitems. Gebruik de gemakkelijke zoekfunctie om elk Pokemon Go item binnen enkele seconden te vinden.

Bij iGitems zijn we toegewijd om je te helpen je spel te verbeteren. Je kunt het hier allemaal vinden, van de beste Pokemon Go items voor competitieve spelers tot andere diverse nuttige bronnen. We streven er altijd naar dat onze klanten krijgen wat ze nodig hebben tegen de beste prijzen, of het nu gaat om een Evolution item of een zeldzamere Pokemon, zonder lang te wachten.

iGitems is meer dan zomaar een marktplaats voor games. Het biedt ook belangrijke functies zoals 100% betalingsbescherming, geld-terug-garantie, privacy bescherming, 24/7 klantenservice, en nog veel meer. iGitems wil het makkelijker voor u maken. U kunt krijgen wat u wilt zonder dat u uren en veel geld hoeft uit te geven aan een augmented reality die u misschien niet eens iets geeft dat u tevreden stelt. Wend je tot onze marktplaats voor Pokemon Go items of zelfs de meest gewilde items als je zeer competitief bent. Je zult geen uitgebreidere website vinden dan iGitems als het gaat om het zoeken naar wat je nodig hebt voor Pokemon Go.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?