Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Pokemon GO Accounts te koop - Pokemon Go Account Marktplaats

Het is geen geheim dat het verkrijgen van een Pokemon account van hoog niveau veel tijd en geld kan kosten. Geniet van het spel en ga meteen naar het goede werk met een Pokemon account van topklasse met je favoriete Pokemon

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een Pokemon Go Account kopen

Pokemon Go is een razend populair spel dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Of je nu op zoek bent naar iets om te doen tijdens je lunchpauze of een Pokemon competitie wilt spelen, er zijn veel redenen waarom sommige mensen een Pokemon Go account willen kopen in plaats van er zelf een te levelen.

De belangrijkste reden is dat sommige spelers niet altijd naar buiten kunnen om te spelen. Sommige spelers hebben niet genoeg tijd, dus in plaats van te proberen overal in de stad Pokemons te vangen, kopen veel spelers liever een account met hun gewenste Pokemon al.

Als je eenmaal je droomaccount hebt, houdt niets je meer tegen om je binnen het spel te ontwikkelen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het verzamelen van je gewenste Pokemon of het grinden voor ervaring. Als je een top account koopt, ben je klaar voor elk avontuur dat je in het spel wilt beleven.

Waar moet je op letten als je een POGO-account koopt

Als je voor het eerst een POGO-account wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten voordat je de koop sluit.

Aangezien alle accounts handmatig worden geproduceerd en grondig worden getest door onze experts, zult u nooit problemen ondervinden met betrekking tot valsspelen of verloren voortgang als gevolg van bugs of glitches.

Zoals u weet, wordt het spel vrij regelmatig geupdate met nieuwe patches, en onze verkopers staan klaar om u te voorzien van aanvullende informatie over deze zaak mocht het verschijnen.

Alle spelers die gebruik maken van een account van igitems krijgen veel ondersteuning in het geval er iets mis gaat.

Hoeveel kosten Pokemon Go Accounts?

De kosten van een Pokemon Go account zijn echt niet veel, en je zult zien dat het bedrag dat je uitgeeft (bijvoorbeeld $20) je honderden of misschien wel duizenden uren bespaart als je bedenkt dat je nu twee keer zo snel kunt levelen in de helft van de tijd vergeleken met degenen die niet zo'n account hebben.

Als we rekening houden met alle voordelen die we rechtstreeks van onze klanten hebben gekregen, kunnen we gemakkelijk zien waarom het zo'n goed idee is om Pokemon Go-accounts te krijgen: ze stellen spelers in staat om veel sneller vooruitgang te boeken in het spel, besparen hen aanzienlijke bedragen en bieden volledige ondersteuning in het geval er problemen optreden. Ook willen we je er nogmaals aan herinneren dat onze service 100% veilig en betrouwbaar is. Wij verkopen geen accounts die op illegale wijze zijn verkregen; alles is goed getest.

Pokemon Go Accounts van iGitems

Wij zijn een vertrouwde marktplaats die zijn klanten volledig geteste en gevestigde producten biedt. We leveren al jaren accounts voor games over de hele wereld, dus u kunt er zeker van zijn dat onze ervaring niet beperkt is. Ons belangrijkste doel is om de beste waarde te bieden tegen betaalbare prijzen. Zo kan iedereen genieten van het bezit van een geweldige account, ongeacht hun financiële situatie. Bovendien proberen we onszelf altijd te verbeteren om u de best mogelijke diensten te bieden met alleen Pokemon Go-accounts van hoge kwaliteit. Voor ons telt elke klant en daarom werken we dag in dag uit hard om zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen. Als je het leuk vindt wat we doen (en natuurlijk als je van Pokemon Go accounts houdt), kun je altijd contact met ons opnemen. We bieden 24/7 ondersteuning en zijn altijd blij om te helpen wanneer we kunnen.

Koop Pokemon Go Accounts

Het is ons doel om diensten van hoge kwaliteit te leveren, zodat je van elke minuut van je ervaring kunt genieten. Bij iGitems kun je een Pokemon Go Account kopen voor een veilige prijs met bepaalde promo codes die vaak beschikbaar zijn. In de Pokemon Go Account Store krijg je verschillende soorten Pokemon Go nieuwe accounts. Wat maakt ons anders dan andere verkopers? Nou, we hebben de laagste prijzen op het hele internet, en als je geld wilt verdienen met het verkopen van je oude Pokemon Go accounts, dan is dit ook de juiste plek voor jou!

De laatste tijd zijn er veel nieuwe websites die Pokemon Go Accounts of andere producten zoals Pokemon Go items verkopen tegen zeer, zeer lage prijzen, maar ze worden meestal beschouwd als scam sites. Zodra je bij hen bestelt, verdwijnen ze met je geld. Sommige anderen beweren gratis PokeCoins te geven als je apps download die 100% vals zijn.

Wij bieden hier nieuwe en gebruikte accounts met 100% veilige levering, 24/7 live chat klantenservice, en hun prijzen zijn de laagste op het internet op dit moment. Zoals onlangs gemeld, zijn veel mensen opgelicht door oplichters die beweren gratis Pokecoins te verstrekken. Uiteraard hebben de klanten dat niet gekregen. Wees dus alert als iemand je misleidt tot het kopen van nepaccounts, want nu heb je je eigen oordeel en zul je niet in het aas happen.

Pokemon Go, het verkopersspel van de toekomst?

Terwijl het grootste deel van de wereld geobsedeerd is door het augmented reality-spel Pokemon Go, vinden sommigen manieren om er geld aan te verdienen. Op basis van het slimme idee van één man reist hij door de VS om zeldzame Pokemon te verzamelen in de hoop dat hij zijn verzameling voor duizenden euro's kan verkopen!

Waarom is Pokemon Go zo viral?

Pokemon Go is wat je noemt een enorm succes in de mobiele gamingindustrie. Pokemon Go is in populariteit blijven stijgen dankzij updates en nieuwe functies die het spel te leuk hebben gemaakt om niet te spelen. Het spel bevat een breed scala aan technologische concepten, variërend van augmented reality (AR) en geolocatiefuncties tot kaartplotmethoden die worden gebruikt in locatiegebaseerde diensten (LBS).

Tijdens het aanmaken van profielen moeten spelers kiezen uit een van de drie teams: Team Mystic (blauw), Team Valor (rood), of Team Instinct (geel). Zodra een team is gekozen, moeten de spelers hun startlocatie kiezen, waar ook ter wereld. Het spel wordt dan geladen en toont de spelers een virtuele kaart van hun omgeving. De kaart wordt in vogelperspectief weergegeven met kleurrijke iconen die de verschillende Pokestops en Gyms voorstellen.

Pokestops zijn locaties waar spelers gratis items kunnen krijgen, zoals Poke Balls (die worden gebruikt om Pokemon te vangen) en eieren (die uitgroeien tot nieuwe Pokemon). Om items te krijgen van een Pokestop, moeten spelers eerst het icoontje van de stop op de kaart ronddraaien met hun vingers. Het spel waarschuwt spelers als ze in de buurt van een Pokestop zijn. Het spel detecteert automatisch waar je bent en stelt spelers in staat om verschillende Pokestops te bezoeken die om hen heen verschijnen.

Gyms zijn locaties waar spelers kunnen strijden tegen andere Pokemon trainers (genaamd "Trainers") om de controle over de gym. Zodra ze bij een gym op hun kaart aankomen, moeten ze een van hun Pokemon kiezen om tegen de Pokemon van een andere Trainer in de buurt te vechten.

Uit de manier waarop Pokemon Go werkt, blijkt duidelijk dat het spel fysieke activiteit stimuleert. In tegenstelling tot de meeste games waarbij spelers op één plek zitten en hun avatar op een scherm besturen, moeten spelers bij dit spel rondlopen om nieuwe Pokestops en Gyms te vinden. Sommige scholen hebben zelfs melding gemaakt van een toename van het aantal studenten dat op de campus rondloopt als gevolg van het spelen van het spel.

Wat Pokemon Go ook viraal maakt, is dat het spel een sociaal aspect heeft. Spelers kunnen met anderen communiceren door lid te worden van een van de drie teams en vervolgens met anderen in hun team te praten. Ze kunnen ook Pokemon ruilen met anderen of tegen hen strijden, wat helpt om spelers betrokken te houden. Bovendien wordt het spel voortdurend geüpdatet met nieuwe functies, waardoor spelers terug blijven komen voor meer.

Als je op zoek bent naar een leuk en boeiend spel om te spelen, dan is Pokemon Go het proberen waard. Ga er op uit en begin met het vangen van Pokemon!

Wilt u een Pokemon Go-account verkopen?

Er zijn een paar redenen waarom iemand zijn Pokemon Go account zou willen verkopen. Misschien zijn ze niet meer geïnteresseerd in het spel en willen ze wat van hun geld terug. Misschien hebben ze een wegversperring in het spel gevonden en kunnen ze niet verder. Of misschien hebben ze alle Pokemons verzameld die ze willen en willen ze verder met een ander spel.

Wat de reden ook is, veel mensen willen graag een Pokemon Go-account kopen als hun hoofdaccount of hebben nog een extra account liggen. Door je account via iGitems te verkopen, kun je zoveel mogelijk geld voor je account krijgen met zo min mogelijk wachttijd.

Je Pokemon Go-account verkopen is heel eenvoudig op iGitems. Je hoeft je alleen maar te registreren als geverifieerde verkoper en je accountgegevens te vermelden met een prijs die je zelf bepaalt. Als je niet zeker weet hoeveel je account waard is, helpen onze vertegenwoordigers je graag met wat onderzoek, een evaluatie of een referentie. Wat is beter? Je hoeft niet eeuwig te wachten om veilig betaald te worden. Als je je Pokemon Go account via iGitems verkoopt, kunnen we je zo snel mogelijk een veilige betaling sturen, zodat je het geld zo snel mogelijk kunt gebruiken!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?