Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Path of Exile Items kopen - PoE Item Trading Marktplaats

Met de implementatie van Path of Exile's laatste uitbreiding, Expedition, legt het spel de nadruk op nieuwe mechanics en gerelateerde items. Hoewel de grootste update over edelstenen gaat, zijn er ook nieuwe vormen van verdediging zoals ward en verschillende nieuwe items aan het spel toegevoegd. Als je het grinden van PoE items wilt vermijden en toch het plezier wilt hebben van deze nieuwe updates, check dan zeker de lange lijst van PoE items te koop bij igitems

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Path of Exile

Path of Exile handelen is een leuke en winstgevende manier om je personage te verbeteren. Bovendien kan het gebruikt worden in de handel met andere spelers voor nuttige items of grondstoffen die je zullen helpen met de verhaallijn van het spel's progressie! igitems is een POE handelssite waar spelers veilig en snel zeldzame items voor hun karakter kunnen kopen.

Nu Path of Exile hun langverwachte uitbreiding heeft uitgebracht, zullen spelers helemaal klaar zijn met de beste items en valuta mogelijk voor een frisse start in deze nieuwe competitie.

Wat zijn Path of Exile-Items?

Path of Exile is een MMORPG ontwikkeld en uitgegeven door Grinding Gear Games. Dit spel is zeer succesvol sinds de release in oktober 2013, met meer dan 1 miljoen spelers wereldwijd! Dus als je's op zoek bent naar iets om je aandacht vast te houden, dan is dit misschien precies wat je zoekt.

PoE Items worden gebruikt om niet alleen de uitrusting van een personage'te vertegenwoordigen, maar ook andere kenmerken. Gezien de Rarity/Quality-attribuut, kunnen ze zelfs extra kenmerken hebben zoals Affixes (enchants) voor betere prestaties tijdens de gameplay. Dit systeem overbrugt al deze verschillen terwijl het de dingen eenvoudig houdt, zodat je niet'verdwaalt tijdens je reis.

Path of Exile Items zijn een essentieel onderdeel van elk speler's arsenaal. Ze spelen een grote rol in het spel en stellen je in staat je personage te beschermen en sterkere eindbazen te doden.

iGitems is een online winkel voor PoE items. Wij bieden goedkope maar veilige PoE items. Als u vragen of zorgen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we zouden graag de kans krijgen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens uw handel met iGitems.

Hoe te handelen in Path of Exile?

Het handelssysteem van Path of Exile is anders dan andere spellen waar spelers items kunnen kopen en verkopen in een veilinghuis. Je moet zelf een andere speler vinden; het'is een handmatig proces dat tijd uit je dag neemt. Maar gelukkig hebben we'alles zo opgezet dat het veel gemakkelijker zal zijn dan voorheen toen handelen tussen personages moeilijk of onmogelijk was, want onze PoE Trade site heeft alle soorten in voorraad, inclusief verschillende boss drops, evenals zeldzame crafting materialen, die zowel snel & veilige verzending, ook inbegrepen zijn.

Wat is de Path of Exile RMT?

Path of Exile is een gratis online spel waarin spelers het kunnen opnemen tegen computergestuurde tegenstanders. Spelers kunnen ook items kopen en verkopen voor geld op deze marktplaats, een proces dat bekend staat als Real Money Trading (RMT). Hier bij iGitems, kun je elk item vinden dat je nodig hebt, inclusief de meest gewilde goederen.

Path of Exile heeft een steeds groter wordende markt voor spelers die items willen kopen, verkopen en verhandelen. De belangrijkste valuta van het spel's heet Orbs die kunnen worden verkregen door het doden van monsters of het voltooien van quests. Het kan echter niet altijd zinvol zijn bij het verwerven van deze orbs via online handel omdat sommige websites meer in rekening kunnen brengen dan anderen . Gelukkig, hoef je je daar geen zorgen over te maken met onze site.

iGitems is een Path of Exile-handelswinkel die al vele jaren diensten verleent in de game-industrie. Je kunt hier met zekerheid in-game items kopen. Wij bieden veilige transacties tegen concurrerende prijzen, dus het's geen wonder waarom we een van de favorieten zijn.

Waarom voor ons kiezen?

Er is een verbazingwekkende verscheidenheid van aangepaste items beschikbaar op onze site. Als u're op zoek bent naar een specifiek type of klasse, dan hebben wij've het. Van wapens tot bepantsering en alles daar tussenin. Als dit klinkt als uw soort ding, zorg ervoor dat niet alleen om te controleren, maar actie te ondernemen vandaag voordat iemand je voor het eerst verslaan! Uitrusting van topkwaliteit kan het leven zo veel makkelijker maken. Items ruilen en craften lijkt in het begin misschien ontmoedigend, maar je zult leren dat ruilen via onze gebruiksvriendelijke marktplaats een fluitje van een cent is.

Je kunt veel geld besparen door POE-items in bulk te kopen. U kunt kortingen krijgen die oplopen tot 20% van de normale prijs! Er zijn ook kortingspakketten waar je verschillende combinaties vindt, zoals Exalted Orb en Chaos Orbs. We houden onze selectie altijd up-to-date, dus kom regelmatig terug voor items die zijn toegevoegd tijdens recente patches of league releases.

Over Path of Exile

Path of Exile is een free-to-play action role-playing video game ontwikkeld en uitgegeven door Grinding Gear Games. Het spel werd uitgebracht in oktober 2013 voor Microsoft Windows en augustus 2017 voor Xbox One.

Path of Exile speelt zich af in de duistere fantasiewereld van Wraeclast. Spelers nemen de rol aan van een banneling die verbannen is uit hun thuisland naar het afgelegen continent. Daar moeten ze overleven in een barre, wrede omgeving, vechten tegen monsters en quests voltooien om krachtige uitrusting en nieuwe vaardigheden te verdienen. Deze bannelingen vechten om te overleven tegen monsters en inboorlingen die hen als ongewenste bezoekers beschouwen. Veel bannelingen worden bandieten, die na hun aankomst andere bannelingen overvallen en doden. Het spel is ontworpen rond een ruilhandel economie waar spelers items kunnen ruilen met behulp van een in-game valuta genaamd Orbs. Deze orbs kunnen worden gevonden als drops van monsters en kisten of worden geruild met andere spelers.

De ontwikkelaars wilden een spel maken dat lijkt op de Diablo-serie, maar anders genoeg is om een eigen identiteit te hebben. Gameplay elementen zoals permanente dood en gerandomiseerde omgevingen werden beïnvloed door roguelikes spellen zoals NetHack.

Het plot concentreert zich op zo'n banneling, bekend als de protagonist, wiens thuisland is verwoest door een cataclysme die de meeste inwoners doodt of verdrijft. De banneling wordt vergezeld door anderen die hun toevlucht zoeken in naburige eilandrijken. De laatste overlevende geeft de hoofdpersoon en zijn bondgenoten in zijn thuisland de opdracht de Drie Profetieën terug te vinden, die hen zullen leiden om het evenwicht in Wraeclast te herstellen.

De gameplay is vergelijkbaar met die van andere actie-rollenspellen zoals Diablo III. Spelers besturen hun personage vanuit een third-person perspectief en kunnen door de omgeving navigeren en vijanden aanvallen met melee of ranged wapens. Uitrusting, vaardigheden en magische spreuken worden willekeurig gegenereerd voor elk nieuw spel, waardoor elke keer dat je het spel speelt een andere ervaring ontstaat. Personages kunnen ook permanent sterven als ze al hun gezondheid verliezen, waardoor spelers opnieuw moeten beginnen met een nieuwe banneling.

Path of Exile bevat ook een economie die is gebaseerd op het verhandelen van items tussen spelers die als doel hebben vijanden te doden en te overleven in deze duistere fantasiewereld. Orbs, de vorm van valuta in het spel, kunnen gevonden worden als drops van vijanden en kisten of uitgewisseld worden tussen spelers. Samen met verschillende geheimen verspreid over de locaties van het spel's, bevatten sommige gebieden helemaal geen monsters of buit; dergelijke plaatsen dienen als lore elementen voor degenen die liever lezen dan het spel spelen. De Path of Exile gameplay bestaat uit vier hoofdtypen: verhaalinhoud, nevengebieden, zones, en kaarten.

Hoe levert de verkoper Path of Exile Items?

Path of Exile is een spel met een uitgebreide item trading economie. Om er zeker van te zijn dat je alleen Path of Exile items van topkwaliteit krijgt, heeft ons team geverifieerde verkopers ingehuurd die snelle levering en probleemloze transacties bieden voor je gewenste PoE items op deze marktplaats - allemaal zonder afbreuk te doen aan de service.

Onze geverifieerde verkopers zijn hier met de meest bevredigende diensten als je’op zoek bent naar een veilige en efficiënte manier om Path of Exile items te kopen. Alles wat we van je nodig hebben zijn een paar klikken om een bestelling te plaatsen van je gewenste Path of Exile item(s). Dan zullen onze ervaren verkopers een tijd en plaats in het spel afspreken om elkaar te ontmoeten en de item(s) met je te ruilen. Het zijn vertrouwde echte spelers met een bewezen track record van hoge kwaliteit, doorgelicht door ons team. Als een belofte naar de meest voorbeeldige service, zal elke PoE item verkoper pas betaling ontvangen nadat de koper bevestigt dat de item handel voltooid is. Deze extra voorzorgsmaatregel zal uw geest volledig te verlichten.  

Wilt u Path of Exile Items verkopen?

Professionele Path of Exile gamers, weten jullie dat PoE een zeer winstgevend spel kan zijn? Veel spelers willen populaire of zeldzame Path of Exile items verkopen, maar'en weten niet hoe of waar. Met iGitems, zult u'geen probleem hebben om iemand te vinden die bereid en enthousiast is om uw PoE items te kopen - veilig van onze beveiligde marktplaats ondersteund door 24/7 live chat ondersteuning of e-mail/Discord/Skype indien gewenst. Don't missen op deze geweldige kans; handelen nu om geld te verdienen in een gemakkelijke en leuke manier!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?