Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Path of Exile Accounts Te Koop - PoE Account Marktplaats

Ben je op zoek naar een top-notch Path of Exile account? Eentje met geweldige items en stats, of misschien gewoon een simpel account om je op weg te helpen met dit epische spel? Bij igitems zul je zeker je droom PoE account vinden!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Ga een voorsprong krijgen in PoE

Path of Exile is een geweldig spel, maar het kan moeilijk zijn om erin te komen als je vanaf nul begint. Daarom bieden wij een aantal van de beste Path of Exile accounts te koop aan, zodat je meteen in de actie kunt komen zonder urenlang te hoeven grinden voor gear.

Onze Path of Exile accounts zijn van topkwaliteit en bevatten alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen. We hebben een grote verscheidenheid aan accounttypes beschikbaar, zodat je de perfecte account voor jouw behoeften kunt vinden.

Je wilt niet in het donker zitten als het op PoE aankomt; maak de voorbereiding gemakkelijk en moeiteloos of je nu een nieuwe of terugkerende speler bent met een geweldig account van igitems.

Daarnaast staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Dus wacht niet langer en koop vandaag nog een Path of Exile account bij ons! U zult er geen spijt van krijgen.

Dit is het perfecte spel voor spelers die van games als Diablo III en Torchlight 2 houden, maar iets met meer diepgang willen met minder paywalls, het heeft een in-game winkel waar je cosmetische upgrades kunt kopen, maar het zal je ervaring niet maken of breken, in tegenstelling tot andere games. Er is ook geen abonnementsgeld! Alles wat je nodig hebt is een gratis Steam-account, en je bent klaar.

De belangrijkste voordelen van het kopen van een Path of Exile account

Een van de redenen dat gamers een Path of Exile account kopen is om uitdagingen aan te kunnen gaan. Deze limited-time events zorgen voor een groot skill-plafond, waardoor het spel moeilijker is dan normaal, maar met een account met wat zware gear gaat het een stuk makkelijker. De meeste challenge-leagues geven ook een aantal mooie beloningen voor het voltooien van challenges, zoals Challenger Trophy's.

  • Bespaar geld, dit is een no brainer!
  • Speel meteen met een gevestigd karakter, je hoeft niet te grinden of geld uit te geven.
  • Er is minder tijd nodig om te spelen omdat je geen moeite hoeft te doen om je personage vanaf nul te levelen of basiskennis over dit spel op te doen.
  • Er zijn meer accounts beschikbaar dan er mensen zijn die ze willen, dus je kunt een goede deal maken!
  • Haal een voorsprong of haal je vrienden in.
  • (Voor terugkerende spelers) Krijg toegang tot alle huidige en toekomstige uitbreidingen zonder er opnieuw voor te hoeven grinden.
  • (voor terugkerende spelers) Kom sneller terug in het spel in plaats van uren te moeten spenderen om op snelheid te komen met de huidige stand van zaken.
  • (voor nieuwe spelers) Begin je POE-ervaring zonder de hype of stress die meestal gepaard gaat met het toetreden tot een nieuwe spelgemeenschap - je kunt je concentreren op gewoon genieten van het spel zonder enige afleiding!

Waarom een POE Account kopen?

Path of Exile is een geweldig spel, maar het kan moeilijk zijn om erin te komen als je vanaf nul begint. Daarom bieden wij een aantal van de beste Path of Exile accounts te koop aan, zodat je direct in de actie kunt komen zonder urenlang te hoeven grinden voor gear.

Onze Path of Exile accounts zijn van topkwaliteit en bevatten alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen. We hebben een grote verscheidenheid aan accounttypes beschikbaar, zodat je de perfecte account voor jouw behoeften kunt vinden.

Je voeten nat maken in PoE

Path of Exile is een actie-RPG die in oktober 2013 werd uitgebracht. Het heeft lof gekregen voor zijn diepe gameplay mechanics, leuke gevechten, en donkere fantasiewereld. Toen het spel voor het eerst uitkwam, kreeg het gemengde kritieken vanwege enkele bugs, middelmatige voice acting, en slechte optimalisatie. Grinding Gear Games heeft echter actief nieuwe content voor het spel ontwikkeld, waaronder vier grote uitbreidingen en verschillende kleinere patches die het spel allemaal sterk verbeterd hebben. Ze zijn nu een van de meest succesvolle indie bedrijven die er zijn.

Het uitgangspunt van het spel is vrij eenvoudig. Je bent een banneling die verbannen is uit je thuisland en nu de wereld van Wraeclast moet verkennen, vechtend door hordes monsters en andere bannelingen om waardevolle voorwerpen en uitrusting te vinden die je op je reis zullen helpen. Er zijn zeven karakterklassen om uit te kiezen, elk met zijn unieke vaardigheden en bekwaamheden.

De game is voortdurend in ontwikkeling en er wordt voortdurend nieuwe content toegevoegd, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Als je op zoek bent naar een diepe en lonende actie-RPG om je tanden in te zetten, dan is Path of Exile de moeite waard om uit te proberen.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?