Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Nieuwe Wereld Artikelen Kopen - New World Item Trading

New World is niet anders dan andere MMO's als het erom gaat spelers gek te maken op items! Of het nu is voor hun grote mogelijkheden in gevechten of gewoon voor de nieuwigheid, deze items spelen een grote rol in hoe het spel verloopt.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom Nieuwe Wereld Artikelen Kopen?

Het kopen van New World items op igitems is een geweldige manier om de beste gear in het spel te bemachtigen! Het is niet alleen handig, maar je kunt ook geweldige deals vinden voor gear waarmee je je character naar het volgende level kunt tillen. Hier zijn slechts een paar redenen waarom het kopen van NW-items een goed idee is:

  1. Gemak: Nieuwe wereld items online kopen is een snelle en makkelijke manier om de gear te krijgen die je nodig hebt. Je kunt alles vinden, van wapens en bepantsering tot crafting materials en potions, zonder dat je er lang voor hoeft te grinden.
  2. Variëteit: Onze verkopers bieden een veel bredere selectie van gear dan je zou vinden via de handel in-game. Dit betekent dat je gemakkelijk het perfecte stuk uitrusting voor je personage kunt vinden, ongeacht welke klasse of specialisatie je speelt.
  3. Betaalbaarheid: Onze verkopers bieden vaak betere prijzen voor gear dan je in-game zou vinden. Dit betekent dat je de beste uitrusting voor je personage kunt krijgen zonder een absoluut fortuin uit te geven.

Als je dus op zoek bent naar nieuwe uitrusting om je personage naar een hoger niveau te tillen, dan is het kopen van nieuwe werelditems van ons de manier om te gaan! Met zo'n brede selectie van spullen beschikbaar en geweldige prijzen te passen, is er geen reden om niet te controleren een aantal van onze aanbiedingen vandaag. Veel plezier met winkelen

Eenvoudig nieuwe wereld items kopen

Dankzij de nadruk op door spelers gemaakte voorwerpen, stelt New World hoge eisen aan verzamel- en knutselvaardigheden. Hiermee kun je unieke voorwerpen van de grond af aan maken en met elk level dat je in het spel komt, kun je je uitrusten voor moeilijkere uitdagingen.

Het spel is opgebouwd rond een door spelers gedreven economie en de hierboven genoemde vaardigheden. Quests zijn er om je naar endgame content te duwen, terwijl computergestuurde vijanden zorgen voor competitie voor betere gear.

Als kanttekening biedt New World een interessante kijk op de gebruikelijke gang van zaken door uitrusting van topniveau vooral op hogere niveaus beschikbaar te stellen. Dit creëert machtsverschillen in endgame-spel, wat vaak niet gebeurt met andere MMORPG's omdat het individuele spelersniveau er niet bij betrokken is.

Het spel biedt solide ingebouwde marktplaats-opties. Sommige spelers kopen hun items echter liever via externe marktplaatsen zoals iGitems, waar ze ze voor lagere prijzen kunnen krijgen dan wat je zou vinden binnen het ecosysteem van het spel.

Nieuwe Wereld Gear

New World is een spel waarin je kunt experimenteren met verschillende soorten gear om tot de perfecte build voor je personage te komen. Niet alleen dat, maar omdat classificaties zoals in andere spellen geen limiet stellen aan wapens, kunnen ze op elk moment tijdens gevechten vrijelijk worden verwisseld! Dit betekent dat spelers nog meer opties hebben om te bepalen hoe hun speelstijl zich zal ontwikkelen!

Waarom ons kiezen voor NW-Items

Als je een druk bezet persoon bent met weinig tijd en geen zin om uren te grinden, dan is het antwoord simpel! Koop nieuwe wereld items in onze winkel! Wij hebben alle crafting materialen, armor, en items beschikbaar voor jou om uit te blinken in het spel.

Waarom zou je tonnen werk moeten verzetten als je met een paar minuten surfen op onze website al klaar bent! Je kunt weken of zelfs maanden besparen, afhankelijk van wat je besluit te kopen, dus begin nu met besparen door vandaag nog een item te kopen!

Wij bij iGitems streven ernaar spelers te voorzien van de beste uitrusting en krachtigste wapens in New World. Onze geverifieerde verkoperslijst zorgt ervoor dat wanneer je bij ons koopt, je transacties soepel zullen verlopen en garandeert ook een tijdige levering van wat is besteld.

Het is ons doel dat alle kopers zich veilig voelen in de wetenschap dat ze met hun geld alles kunnen kopen wat ze nodig hebben zonder bang te hoeven zijn dat ze worden opgelicht of bedrogen.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?