MONOPOLY GO!
Login / Join
Monopoly GO! Stickers

Monopoly GO! Stickers

Versnel je voortgang in Monopoly GO! met Gold Stickers van igitems, waarmee je albums kunt invullen voor tokens, dobbelsteenworpen en exclusieve beloningen.

5 Stars
4 Stars
3 Stars
0 Results
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Monopoly GO! Gouden Stickers bij igitems

Monopoly GO! geeft een spannende draai aan het klassieke bordspel en biedt spelers de kans om Gold Stickers te verzamelen en stickeralbums te voltooien voor fantastische beloningen. Met de introductie van het Monopoly Origins album op 4 januari 2024 staat er meer op het spel en zijn de beloningen nog verleidelijker. Bij igitems bieden we een exclusieve selectie van gouden stickers, essentieel voor het voltooien van je stickeralbums, waaronder het nieuwste Monopoly Origins. Het voltooien van deze albums levert je niet alleen extra fiches en dobbelsteenworpen op, maar zorgt er ook voor dat je verder komt in het spel, waardoor je meer kunt domineren op het bord.

Of je nu het Heartfelt Holidays-album wilt vervangen door het nieuwe Monopoly Origins of een voorsprong wilt nemen in toernooien en evenementen, onze gouden stickers zijn je ticket naar succes.


Voordelen van Monopoly GO! Gouden Stickers

Het gebruik van gouden stickers van igitems om je Monopoly GO! albums compleet te maken biedt talloze voordelen:

 • Exclusieve beloningen: Verdien tokens, extra dobbelsteenworpen en speciale prijzen door stickeralbums met gouden stickers te voltooien.
 • Verbeterde gameplay: Verhoog je gameplay met beloningen die zorgen voor meer beurten, strategische zetten en een algemeen competitief voordeel.
 • Deelname aan evenementen: Profiteer optimaal van evenementen en toernooien in de game met de middelen die je nodig hebt om mee te doen en te winnen.
 • Collectie voltooiing: Bereik 100% voltooiing in uw stickeralbums en speel unieke tokens vrij die uw speler op het bord vertegenwoordigen.

Waarom igitems kiezen voor Monopoly GO! Gold Stickers?

Wanneer u kiest voor igitems voor uw Monopoly GO! Gold Stickers, geniet je van:

 • Zeldzame en exclusieve stickers: Toegang tot een samengestelde collectie van gouden stickers die niet gemakkelijk in het spel te vinden zijn, inclusief de stickers die cruciaal zijn voor het Monopoly Origins album.
 • Veilig en snel verkrijgen: Verkrijg je gouden stickers snel en veilig, zodat je je album naadloos en efficiënt kunt voltooien.
 • Maximale Dagelijkse Inzendingen: Met maximaal 12 Game Piece Codes toegestaan per dag, optimaliseren onze stickers je dagelijkse potentieel voor beloningen.
 • Toegewijde ondersteuning: Ons klantenserviceteam staat klaar om te helpen met eventuele vragen, zodat de transactie en integratie in je game soepel verloopt.

Mis de beloningen niet die je te wachten staan in het Monopoly GO! Origins album en daarbuiten. Haal vandaag nog je Gold Stickers bij igitems en claim je plaats bovenaan het klassement met exclusieve tokens, dobbelsteenworpen en meer!