Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop MLBB Accounts - Mobile Legends Trading

iGitems heeft een grote variëteit aan Mobile Legends accounts waar je je handen op kunt leggen! Of je nu een episch, high-end Glory account nodig hebt om te domineren en te pronken of een betaalbaar account om mee te beginnen, wij hebben het voor je

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een Mobile Legends Account kopen?

Als je op zoek bent naar een Mobile Legends Bang Bang account, dan hoef je niet verder te zoeken. Er zijn veel verschillende accounts te koop met aanbiedingen waarmee spelers het spel op verschillende vaardigheidsniveaus kunnen spelen.>

Een account kopen kan ook functies bevatten die je elders niet vindt, zoals het meteen ontgrendelen van alle beschikbare heroes/skins of het bereiken van de maximale rang.

Is het kopen van een MLBB-account veilig?

Het kopen van een account kan een ontmoedigend proces zijn als het niet goed wordt gedaan, zelfs als je een veteraan in het spel bent. Met zo veel verkeerd geïnformeerde mensen die er zijn is het moeilijk om op de hoogte te blijven van de verkeerde informatie en leugens over ML accounts.

Gelukkig bij igitems is onze klantenservice altijd op de eerste plaats gekomen, wat betekent dat wanneer nieuwkomers nerveus worden, ze iemand hebben die precies begrijpt wat ze doormaken - want geloof ons, niemand weet hoe speciaal deze accounts zijn.

iGitems is een website die gespecialiseerd is in Mobile Legends accounts. Wij zijn de plaats bij uitstek voor mensen die hun oude accounts willen kopen of verkopen.

Mobile Legends is al een tijdje populair, dus natuurlijk kopen veel spelers liever direct van betrouwbare verkopers dan het risico te lopen hun zuurverdiende geld te verliezen aan oplichterij, zoals accounts die voor schamele prijzen worden aangeboden door sommige andere sites.

Hoe koop ik een Mobile Legends account

Het kopen van een Mobile Legends account bij iGitems is moeiteloos. Open gewoon onze uitgebreide lijst van beschikbare accounts en maak je keuze vanaf daar. Als je eenmaal hebt besloten welke het beste bij je past, hoef je je alleen nog maar te registreren/aan te melden voor directe toegang. Met slechts een paar minuten wachttijd na het voltooien van de aankoop, ontvang je je prachtige nieuwe Mobile Legends account.

Nu kun je het account controleren om er zeker van te zijn dat het aan je criteria voldoet. Als extra veiligheidsmaatregel raden we aan dat de koper alle profielen ontkoppelt voordat hij gegevens wijzigt, zoals naam en emailadres.

Als u in de problemen komt, neem dan eerst contact op met de verkoper om te zien of hij kan helpen met het overzetten van uw ML-account. Als dat zo is, en zodra alles goed is ingesteld, is het tijd voor wat feedback voor onze verkopers, het is optioneel, maar alle kleine beetjes helpen verkopers gedijen in de huidige concurrerende omgeving.

Wat is MLBB?

Mobile Legends: Bang Bang is een multiplayer online battle arena (MOBA) mobiel spel ontwikkeld en gepubliceerd door Shanghai Moonton Technology. De twee tegengestelde teams vechten om de vijandelijke basis te bereiken, terwijl ze hun eigen basis verdedigen voor de controle van "lanes," die bases verbinden door middel van drie verschillende paden die bekend staan als bovenste, middelste, onderste lanes.

Moba games hebben aan populariteit gewonnen in Zuidoost-Azië, met dit als een aanstaande medaille evenement op de 2019 Spelen gehouden in Jakarta, Indonesië! Het is ook in zwang geraakt buiten die regio, zoals in Korea, waar het live zal worden uitgezonden op TVN.

In dit spel is het je taak om samen te werken en de oppositie te vernietigen door hun basis door drie banen te volgen naar het gebied van een tegenovergesteld team, allemaal terwijl je vecht tegen regelmatige minions die van tijd tot tijd verschijnen om onderweg met hen te vechten. Aan elke kant zijn er verschillende rollen, schutter / boogschutter type heros voor het sluipschutters van vijanden op afstand; sluipmoordenaars die vertrouwen op snelle aanvallen, en magiërs die niet alleen in staat zijn om krachtige spreuken uit te spreken, maar ook toegang hebben tot vaardigheden.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?