Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Lost Ark Accounts te koop - Lost Ark Account Trading

Krijg de beste Lost Ark accounts, compleet met het hoogste level en top-of-the-line gear voor een geweldige prijs! Zin in een specifieke klasse? Een account met legendarische wapens of zeldzame mounts? Waar je ook naar op zoek bent, met onze 24/7 support en snelle levering zit je altijd goed. Spring nu meteen in raids en endgame content!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Wat is Verloren Ark

Lost Ark is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) mede-ontwikkeld door Smilegate en Tripod Studio voor het PC-platform. Het werd uitgebracht in Zuid-Korea in december 2019. Het spel is goed ontvangen door zowel critici als spelers, waarbij velen de graphics, gameplay en het verhaal prezen.

Lost Ark speelt zich af in een fantasiewereld waarin spelers de controle nemen over een hoofdpersoon die op avontuur gaat en vecht tegen monsters. Het spel is vergelijkbaar met andere actie-RPG's zoals Diablo en Path of Exile, maar Lost Ark heeft ook een aantal unieke kenmerken die het onderscheiden van andere spellen in het genre. Dit zijn onder andere de grootschalige open-wereld omgeving, de focus op keuze en aanpassing van de speler, en het real-time gevechtssysteem. Lost Ark is een van de meest verwachte videogames van 2022 en zal zeker een hit worden bij gamers van alle leeftijden.

Het spel wordt gespeeld vanuit een third-person perspectief met een innovatief en agressief camerastandpunt, en bevat hack and slash gameplay. Lost Ark bevat ook elementen van role-playing games, zoals character customization en loot.

Het spel speelt zich af in een wereld van zwaarden en tovenarij, waar spelers de rol aannemen van avonturiers die vechten tegen kwade krachten. De open-wereld sandbox omgeving stelt spelers in staat om de spelwereld te verkennen en quests te voltooien om het verhaal te vorderen. Spelers kunnen ook deelnemen aan gevechten met monsters en andere spelers of een team vormen met anderen om indringers te verslaan in open-wereld evenementen. Karaktercreatie biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder geslacht, uiterlijk, klasse en ras.

Het spel heeft vergelijkingen getrokken met Diablo III en World of Warcraft vanwege de vergelijkbare setting en gameplay-mechanieken. Lost Ark is echter uniek in zijn eigen recht, met een focus op graphics, verkenning en ontdekking. Het spel is beschreven als een "levende wereld", waarin de omgeving in de loop der tijd verandert en spelers verschillende gebeurtenissen kunnen tegenkomen, afhankelijk van hun acties.

Het succes van het spel zal waarschijnlijk afhangen van het vermogen om een westers publiek aan te trekken, dat meer gewend is aan spellen als World of Warcraft. Desalniettemin is Lost Ark nu al een grote hit, dankzij de intrigerende setting, het spannende gevechtssysteem en de rijkdom aan content.

Het videospel Lost Ark is al miljoenen keren gedownload en heeft momenteel een zeer actieve spelersbasis in zowel het oosten als het westen. Het spel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe content, waardoor spelers terug blijven komen voor meer. Lost Ark is echt een fenomeen in de gamewereld.

Waarom kopen spelers een Lost Ark account

Het grind-gebaseerde leveling en gear progressing systeem in Lost Ark is iets dat veel mensen tegen de borst stuit. Sommigen vinden het niet erg om repetitieve taken uit te voeren, maar anderen hebben geen tijd meer om al die noodzakelijke activiteiten uit te voeren omdat ze andere prioriteiten hebben of het niet meer dan nodig willen doen. Er is altijd een optie voor beide redenen - het kopen van je account van een marktplaats van derden zoals igitems, zodat je direct in het eindspel kunt komen voor de best mogelijke spelervaring.

Waar moet je op letten als je een Lost Ark Account koopt

Als je kijkt naar wat voor Lost Ark-accounts je kunt kopen, moet je het volgende in overweging nemen:

Character Level - het huidige maximale character level is 50.

Item Level (iLvl) - items in het spel hebben levels die bepalen hoe krachtig ze zijn. Het iLvl bepaalt hoeveel schade het aanricht en hoeveel bescherming het biedt. Het dient ook als een manier voor dungeons om te controleren of spelers gekwalificeerd zijn voordat ze in bepaalde PvE content worden toegelaten.

Gear - er zijn gear tiers 1 tot 3. Bepaalde gear werkt alleen voor specifieke classes. Zorg er dus voor dat je een account kiest dat de gear voor je favoriete classes bezit.

Classes - accounts met S Tier classes zoals Bard, Berserker, en Gunlancer zijn meer waard.

Munteenheden - deze omvatten Zilver, Goud, Kristallen, Royal Kristallen, Phoenix Pluimen, Piraten Munten, Providence Stenen, Sylmael Bloedstenen, Pheons, Harmonie Scherven, enz. Maar laat je niet intimideren door het complexe economie systeem, want als je een account koopt, zijn de premium valuta Royal Crystals het meest waard.

Royal Crystals zijn een zeldzaam en waardevol token dat alleen kan worden verkregen via conversie van Earth cash. Met de gevarieerde collectie goederen in het spel is het bijna onmogelijk om zonder Royal Crystals iets te kopen in de Lost Ark-winkel. Het beste aan deze kristallen is dat je ze kunt gebruiken om verschillende waardevolle dingen in het spel te kopen. Je kunt dingen kopen zoals gouden munten voor meer gameplay power of cosmetische items zoals outfits en poses, die je personage er schattig uit laten zien. Zelfs de service Crystalline Aura kan worden gekocht met Royal Crystals.

Hoe hoger de waarde van deze bovenstaande eigenschappen, hoe krachtiger het account is. Hoe krachtiger een account is, hoe hoger de prijs zal zijn. Kopers moeten dus beslissen of ze een beter of goedkoper product willen. Hoe dan ook, het is de moeite waard om te investeren in een Lost Ark van hoge kwaliteit voor een optimale endgame-ervaring.

Kopers opgelet! Als je op een marktplaats van een derde partij koopt, zorg dan dat je de ins en outs van je transactie kent. Neem slimme beslissingen om jezelf en je account te beschermen als er iets misgaat. Als je dit eenmaal in gedachten hebt, begin dan nu met het zoeken naar je favoriete account! Hier bij iGitems, hebben we alle soorten accounts die passen bij elk budget.

Tot ziens in Lost Ark!

Waarom Lost Ark kopen bij iGitems

Ben je het zat om tijd te verspillen aan je favoriete spel? Dingen als grinden en levelen nemen altijd het grootste deel in beslag, waardoor er weinig overblijft om tussen de golven door van te genieten. De wereld van Lost Ark is een grote en spannende plek, maar soms kunnen repetitieve taken je uitputten. Er zijn honderden opties voor mensen die hun klassen willen levelen, maar als het enige wat ze in dit spel doen is zichzelf steeds weer herhalen, wat is dan het nut?

Gelukkig genoeg is iGitems er voor degenen die een makkelijker leven willen! Met onze Lost Ark accounts van topkwaliteit krijgen we spelers zo snel mogelijk over levels heen, zodat ze hun energie ergens anders op kunnen richten zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze voor altijd op bepaalde punten blijven steken.

We streven ernaar om de beste Lost Ark accounts aan te bieden voor alle budgetten en ondersteuning voor onze klanten. Ons doel is dat iedereen die contact met ons opneemt het gevoel heeft deel uit te maken van een gemeenschap, en niet slechts te maken heeft met een of ander bedrijf. We willen dat uw ervaring op dit platform net zo plezierig en bevredigend is!

Wilt u Verloren Ark Items verkopen

Als u Lost Ark items wilt verkopen, dan is nu het moment! Bij iGitems willen we het veteraan Lost Ark gamers makkelijk maken om hun items te verkopen. Met ons vlotte en ongecompliceerde proces kun je op weg zijn om je digitale valuta om te zetten in geld in de echte wereld. Wees er zeker van dat het een goed idee is om je Lost Ark items te verkopen door de prijzen te controleren van andere Lost Ark verkopers die hun items op onze marktplaats aanbieden.

Wat meer is, we nemen de veiligheid en beveiliging van alle transacties bij iGitems zeer serieus. Alle betalingen worden gedaan via ons beveiligde platform. Wij versleutelen de privégegevens van elke gebruiker met SSL-technologie; dit betekent dat alle persoonlijke informatie die tijdens de betaling wordt ingevoerd, beschermd zal zijn tegen toegang door derden of diefstal. De betaling aan verkopers zal ook veilig worden afgehandeld, wat betekent dat verkopers hun uitbetaling snel en veilig ontvangen.

Bij iGitems nemen we de tijd om onze gebruikers te leren kennen en hen een persoonlijke service te bieden. Alle communicatie kan direct plaatsvinden via ons live chat systeem, en we gebruiken ook andere instant messaging applicaties om aan alle voorkeuren tegemoet te komen. U kunt in direct contact met ons blijven en snelle en efficiënte klantenondersteuning ontvangen mocht u die op enig moment nodig hebben.

Ook kunt u Lost Ark items snel verkopen zonder dat u lang hoeft te wachten tussen het aanvragen van offertes en het ontvangen van aanbiedingen van geïnteresseerde partijen. Heeft uw Lost Ark item een prijs die u zelf bepaalt? Nog beter. Plaats het gewoon gratis op iGitems, en het zal zichtbaar zijn voor alle andere gebruikers op onze Lost Ark marktplaats. Als een koper geïnteresseerd is om je items te kopen, zullen ze de bestelling plaatsen of direct contact met je opnemen via iGitems en met je gaan onderhandelen. Jij kunt beslissen of je hun aanbod wilt accepteren of niet.

Als de transactie eenmaal volledig is afgerond, bieden wij onze verkopers een eenvoudige service: We sturen hun geld rechtstreeks naar hun voorkeursbetaalmethode, wat betekent dat het niet lang duurt voordat ze hun geld van ons ontvangen. Alle transacties vinden plaats binnen ons beveiligde platform tussen koper en verkoper, anoniem.

Al deze factoren maken iGitems de beste plaats om Lost Ark items te verkopen. Kun je niet wachten om je bij ons aan te sluiten? Neem contact op via onze 24/7 live chat support, e-mail, of Discord, en we helpen je graag!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?