Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Hearthstone Accounts kopen - Hearthstone Account Handel

Ben je het zat om wedstrijden te verliezen in Hearthstone omdat je zwakke kaarten hebt? Misschien is het tijd om wat geld uit te geven aan zeldzame, krachtige kaarten die je zullen helpen je spel een niveau hoger te tillen! Bij igitems bieden onze verkopers de beste prijzen voor spelers die toegang willen tot top-notch Hearthstone accounts vol met kaarten en geweldige ranks.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Wat is Hearthstone?

Hearthstone is een free-to-play online kaartspel ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Het bevat 9 verschillende klassen met unieke vaardigheden, genaamd hero powers. Het doel is om de hero van de tegenstander te verslaan door zijn gezondheid tot nul te reduceren voordat de vijand dat kan doen.

In dit deck-building spel hebben spelers toegang tot twee soorten kaarten: minions en spells. Elke speler begint met 30 health die hij tot 0 moet reduceren om tot winnaar van de wedstrijd te worden uitgeroepen. Spelers krijgen elke beurt klasse-specifieke manakristallen die hun spell casting-capaciteit vergroten, met limieten op het aantal kaarten dat per beurt is toegestaan. Gedurende de wedstrijden kunnen spelers ook extra kaarten verwerven.

Deckbuilding is ook erg belangrijk in Hearthstone en spelers moeten een deck van 30 kaarten bouwen om mee de strijd in te gaan. Met honderden verschillende kaarten die voor elke klasse kunnen worden verzameld, is het aantal potentiële decks onbetaalbaar groot. Om deze reden gebruiken de meeste spelers online deck-building websites om het makkelijker te maken.

Een Hearthstone-account kopen

Met de mogelijkheid om naar een Hearthstone account te zoeken op type, is het nu makkelijker om je gewenste account te vinden. Vergeet het verspillen van tijd met moeilijke matches en pak een account met een briljant deck en een sterke rank.

Waarom een Hearthstone account kopen?

Wel, als je een nieuwe speler bent en je wilt een goede start in het spel maar je hebt geen tijd om zoveel te spelen als je zou willen, dan is het kopen van een al goed account waarschijnlijk je beste gok. Door dit te doen, hoef je geen tonnen te winnen, omdat het account dat al gedaan heeft. Maar, dat is niet het enige voordeel.

  • Je krijgt toegang tot zeldzame, krachtige kaarten die je helpen je spel een niveau hoger te tillen.
  • Accounts kunnen al top-tier rangen hebben, wat betekent dat je het grinden kunt overslaan en van de beloningen kunt genieten.
  • Je kunt snel ranken en de hoogste niveaus in Hearthstone bereiken, sneller dan ooit tevoren.

Is het kopen van een Hearthstone account veilig?

Bij igitems hebben we de rompslomp van het kopen van Hearthstone accounts eruit gehaald. Hier kun je een veilige service verwachten, waarbij we verkopers verifiëren voordat ze hun accounts op onze website mogen aanbieden. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat de verkoper met wie je te maken hebt een goede reputatie heeft en zijn belofte zal nakomen om een account van hoge kwaliteit te leveren.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?