Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

GTA V Accounts kopen - GTA 5 Account Marktplaats

GTA 5 Accounts zijn een geweldige manier om het meeste uit GTA 5 Online te halen. Bij igitems kun je level 80 accounts krijgen met miljoenen erop of aangepaste accounts kopen die aan jouw specifieke eisen voldoen! Het is verrassend hoeveel een kleine investering voor een nieuw account je spelervaring kan opkrikken

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V (GTA V) is een actie-avonturenspel dat wordt gespeeld in een third-person perspectief, ontwikkeld door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games. Het werd een van de best verkochte spellen aller tijden (155 miljoen verkochte exemplaren). De multiplayermodus GTA V Online, waarmee maximaal 16 spelers tegelijk San Andreas kunnen verkennen, is sinds de release in oktober 2013 het populairste onderdeel van dit videospel geworden.

De unieke features van GTA Online zijn customization, exploration, en combat. Customization houdt in dat je personages, voertuigen en eigendommen kunt personaliseren met verschillende kleding/skins, emotes (dansjes), en tatoeages. Deze functie omvat ook het bezitten van een appartement en het veranderen van het ontwerp van je auto.

Exploratie houdt in dat je je vrij door de wereld kunt bewegen, de kaart kunt verkennen, verschillende missies met vrienden kunt voltooien, of gewoon rond kunt dwalen zonder een bepaald doel. Er zijn drie grote steden in GTA V: Los Santos (gebaseerd op L.A.), Vinewood (gebaseerd op Hollywood), en Blaine County (met zijn woestijngebied).

De wereld van GTA V Online is meer dan twee keer zo groot als die van GTA IV (9 vierkante mijl in GTA V tegen 4 vierkante mijl in GTA IV), en zit vol met landschappen zoals bergen, bossen, stranden, en zelfs een militaire basis; bovendien kun je onder water gaan met duikuitrusting.

Combat houdt in dat je het opneemt tegen criminelen of politie, te voet of in voertuigen. Dit speltype is waarschijnlijk het meest spectaculaire van GTA Online, omdat je kunt rijden in auto's, motoren, helikopters, vliegtuigen, boten en zelfs tanks.

Het vechtsysteem bestaat uit hand-to-hand gevechten met verschillende combo's en de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende melee wapens (honkbal/golf club, mes, etc). Een ander belangrijk punt over gevechten is dat je personage verschillende stats heeft die zijn efficiëntie tijdens gevechten beïnvloeden: uithoudingsvermogen bepaalt hoe lang je kunt sprinten zonder moe te worden; kracht bepaalt hoeveel schade je toebrengt als je iemand slaat; schietnauwkeurigheid gaat over het raken van je doelwit met een pistool, en rijvaardigheid beïnvloedt hoe goed je voertuigen kunt besturen tijdens achtervolgingen met hoge snelheid.

Wat zijn GTA V Modders en Modded Accounts?

Modders zijn mensen die modificaties (mods) maken voor videospellen, die de functies van het spel kunnen veranderen of verbeteren. Gemodde GTA V accounts zijn op de een of andere manier door een modder aangepast, meestal om de speler een voordeel ten opzichte van anderen te geven of een unieke visuele ervaring. Dit kan zijn door de speler meer geld, wapens of voertuigen te geven, hem onoverwinnelijk te maken, of zijn uiterlijk te veranderen.

Veel modders en gamers houden ervan om gemodde GTA V accounts te maken en te gebruiken. Een modder verwerkte geld en wapens in zijn gemodde account om te laten zien hoe machtig hij werd in vergelijking met andere gebruikers. De speler heeft een opgeblazen bankrekening samen met zijn arsenaal aan wapens. Terwijl de meeste spelers moeite hebben om ook maar één raketwerper te bemachtigen in GTA V Online, kon hij er twee dozijn veroorloven. Dit voorbeeld is niet alleen een voorbeeld voor toekomstige modders, maar laat ook zien hoe krachtig een modded account kan zijn - hij kan iedereen in het spel verslaan, inclusief de machtigste personages.

Sommige modders zijn creatiever in hun werk. Een speler heeft bijvoorbeeld een modded account gemaakt waarmee hij sneller kan rennen dan de meeste andere gebruikers, die in het spel standaard alleen kunnen lopen. Andere mods kunnen ook voor goede doeleinden worden gebruikt - een speler van GTA V maakte het mogelijk voor spelers op de pc om als dieren in het spel te spelen, waardoor ze Los Santos op nieuwe en andere manieren konden verkennen. Zijn motivatie was om met zijn dochter te kunnen spelen met behulp van hun gedeelde interesse in katten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mods die puur uit liefde en passie voor videogames en creativiteit zijn gemaakt.

Modders maken al mods voor GTA V sinds het spel in 2013 uitkwam. De populairste mods zijn die die nieuwe voertuigen of wapens aan het spel toevoegen, maar er zijn ook mods die het uiterlijk van het spel veranderen of de gameplay veranderen. Sommige mods zijn gewoon voor de lol, terwijl andere zijn ontworpen om spelers een voordeel te geven ten opzichte van anderen. Wat het doel ook is, mods maken een groot deel uit van de GTA V community en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal afnemen.

GTA V mods zijn geweldig omdat ze elk spel kunnen veranderen in een geheel nieuwe ervaring. Spelers kunnen geld en tijd besparen door gemodde accounts te krijgen in plaats van losse dingen.

Wat is het GTA 5 Online Ranglijst Systeem?

De online multiplayermodus van Grand Theft Auto V (GTA 5) maakt gebruik van het Social Club-platform van Rockstar Games voor de rangschikking en progressie van spelers. Het spel heeft 50 levels die spelers kunnen doorlopen, waarbij elk level nieuwe privileges, wapens, voertuigen en andere functies ontgrendelt.

Om hoger in de rangschikking te komen, moeten spelers specifieke taken voltooien - zoals het winnen van races, het doen van overvallen of missies, etc., die op hun beurt worden beloond met ervaringspunten (XP). Naarmate spelers meer XP verdienen, stijgen ze in rang en spelen ze nieuwe beloningen vrij. Hoe hoger je rang is in GTA 5, hoe meer auto's en wapens je kunt kopen en gebruiken, en hoe hoger geplaatste opdrachten (zoals overvallen) beschikbaar zullen zijn.

Vind je het moeilijk om geld te verdienen of hogerop te komen in GTA 5?

Het rankingsysteem van GTA 5 bevoordeelt spelers die langere uren kunnen spelen, wat betekent dat spelers met een lagere rang het bijna onmogelijk vinden om spelers van een hoog niveau bij te houden omdat ze simpelweg niet genoeg tijd hebben om snel genoeg XP te verdienen. Rockstar Games lijkt deze tactiek te gebruiken (die ook goed werkt met missie-uitbetalingen) om spelers te dwingen het spel te blijven spelen om hoger in rang te komen en nieuwe functies vrij te spelen.

Bovendien zijn sommige van de beste auto's en appartementen in het spel alleen te koop als je een hoge rang (level) bereikt. Dus als je niet in staat bent om snel een hogere rang te bereiken, kun je vast komen te zitten aan een auto of appartement van een lage klasse, wat het verdienen van geld nog moeilijker kan maken.

Als spelers genoeg geld hebben verdiend in het spel, kunnen ze voertuigen, wapenmods, kleding, appartementen, bedrijven en andere voorwerpen kopen in GTA 5. Het spel heeft een grote verscheidenheid aan items te koop, en dus kunnen spelers hun personages zo'n beetje aanpassen zoals ze willen. De duurste voorwerpen die in het spel te koop zijn, zijn auto's en appartementen.

Daarom kiezen veel spelers voor igitems om GTA V accounts te kopen die al hoge levels hebben, serieus geld op de bank, en verschillende mods om meer plezier te hebben en tegelijkertijd overmatig grinden te vermijden.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?