Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Growtopia Accounts kopen - Growtopia Account Marktplaats

De wereld van Growtopia wacht op degenen die durven te strijden tegen andere spelers. igitems biedt een veilige manier om Growtopia accounts te krijgen met onbeperkte middelen, hoge levels, en zeldzame items tegen concurrerende prijzen. Met onze Growtopia accounts kun je het spel precies spelen zoals jij dat wilt.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Growtopia

Growtopia combineert het beste van twee werelden, old-school platformer en Minecraft. Spelers avonturieren door side-scrolling levels met pixelachtige sprites om obstakels te navigeren in deze 2D platformer. Het geeft je de vrijheid over hoe je wereld eruit zal zien door het stukje bij beetje te creëren met verschillende materialen. Deze materialen worden aan het begin geleverd en stellen spelers in staat om hun wereld vooraf te bouwen, afhankelijk van hun niveau van toegangsrechten.

Growtropolis neemt klassieke gameplay-elementen van old-school platforms, maar voegt nieuwe functies toe, zoals de mogelijkheid om zelfgemaakte blokkerige huizen te maken waar vrienden op bezoek kunnen komen als ze de benodigde sleutels hebben.

Het spel bevat alle gebruikelijke online spelelementen. Het is geen verrassing dat je avatars kunt aanpassen met cosmetische items zoals je die in veel andere spellen vindt. Ook dat speelt een belangrijke rol in de aantrekkingskracht en de herspeelbaarheidsfactor. En vergeet ook de multiplayer-mogelijkheden niet, waarin spelers kunnen spelen met andere Growtopia-vrienden of zelfs met onbekenden van over de hele wereld. Het is een geweldige manier om nieuwe contacten te leggen en samen plezier te hebben.

Growtopia is een server-gestuurde MMO sandbox video game waar spelers kunnen chatten, farmen en werelden bouwen. De oorspronkelijke release kwam uit voor Android in november 2012, na een iOS-versie en een Microsoft Windows-versie, enz. Hoewel er geen duidelijke doelen of doelstellingen binnen Growtopia zelf zijn, hebben de spelers wel toegang tot het achievements-systeem via quests van NPC's.

De eerste keer dat je Growtopia speelt, stuurt het spel een nieuwe speler naar een inleidende tutorialwereld genaamd TUTORIAL. Daar krijg je toegang tot twee basisgereedschappen: je vuisten, waarmee je blokken hout of metaal kunt slaan of breken, en andere voorwerpen die je uitrusting kan bevatten, zoals moersleutels. Nadat je hebt gedaan wat nodig is om verder te komen, word je naar START gestuurd, waar je meer informatie krijgt over hoe alles werkt.

Het spel is opgebouwd rond het bouwen, laten groeien en verkennen van werelden. Spelers kunnen nieuwe lay-outs maken met behulp van procedureel gegenereerde content. Maar als ze een gebied afgezonderd willen houden van anderen om te verbouwen, dan kan dat door het op slot te doen! Door verschillende soorten slotcombinaties te gebruiken, zoals Klein/Groot/Hoog Slot en Wereldslot, kunnen spelers bepaalde gebieden afsluiten voor hun eigen persoonlijk gebruik - of het nu gaat om het wegsluiten van edelstenen of bomen die nodig zijn om voedselbronnen zoals maïsvelden te verbouwen - je kunt ze zelf verbouwen zonder je zorgen te hoeven maken over het delen van grondstoffen met andere spelers.

Waarom een Growtopia Account kopen?

Wil je zo vrij en vol vertrouwen Growtopia spelen zonder je zorgen te hoeven maken over het verspillen van tijd aan zware taken en moeilijke minigames? Of lijkt het jagen op zeldzame items op een hoog level je te veel werk, maar wil je toch die items voor jezelf of anderen in-game? igitems heeft een alternatieve oplossing - het aanbieden van een verscheidenheid aan veilige accounts tegen de laagst mogelijke prijzen!

Hoe kies je een Growtopia account?

Voordat u een account bestelt, zorg ervoor dat u de beste vindt die aan uw verwachtingen voldoet. Als je op zoek bent naar een Smurf account, zijn er niet veel soorten, en hun prijzen zijn relatief laag - bijna allemaal komen ze in standaard stats en vergelijkbare prijzen.

Aan de andere kant, het kopen van kwaliteit of een top-tier Growtopia account kan duur zijn, en de prijzen zijn meestal gebaseerd op de account levels en items in de inventaris.

Accounts van hoge kwaliteit worden meestal geleverd met hogere levels, meer valuta en een betere inventaris dan accounts van lagere levels. Ze kosten ook meer geld omdat ze je een aantal zeldzame items kunnen geven zonder dat je er meer echt geld aan uitgeeft. Zeldzame items omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende: Diamant Slot, Emerald Slot, Robotic Slot, en Wereld Slot. De Ene Ring, Ring van Water, Ring van Kracht, en Ring van Wijsheid; Wol Bolt, Aqua Silk Bolt, en Zeus' Lightning Bolt; Ogen en andere zeldzamere items zoals Ice Calf Leash, Diamond Dragon, Awkward Friendly Unicorn, en nog veel meer.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?