Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Fortnite Items & Materialen kopen - Fornite Item Shop

Sommige spelers kunnen moeite hebben om schema's en materialen te vinden in Fortnite. Waarom vermijd je de stress niet door deze items in plaats daarvan te kopen? Met een snelle levering en een makkelijk te gebruiken marktplaats, ben je in een mum van tijd klaar!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Fornite

Fortnite Save The World PvE-modus is een third-person co-op survivalgame, waarin je samen met maximaal 3 vrienden vecht tegen golven Husks die met de Storm meekomen. Je speelt in verschillende levels (die je solo of coöperatief kunt spelen), elk met zijn unieke uitdagingen en monsters. In Fortnite kun je speciale voorwerpen en materialen gebruiken als grondstoffen om bouwwerken te bouwen. Ze worden in het spel gebruikt voor verschillende doeleinden zoals helen, bouwen of beschermen. Tijdens het gevecht kun je gebouwen bouwen, muren, trappen, enz. maken om jezelf veilig te houden terwijl je zo lang mogelijk probeert te overleven.

Er zijn drie hoofdtypen van deze voorwerpen (ook wel "grondstoffen" genoemd) voor bouwwerkzaamheden aan je fort. Het zijn hout, steen, en metaal. Ze dienen allemaal verschillende doelen. Hout is nodig voor het bouwen/repareren van structuren, terwijl sterkere steen en metaal worden gebruikt voor het repareren van beschadigde structuren nadat ze zijn vernietigd door vijanden of de Storm. Daarnaast zijn er nog een aantal voorwerpen met specifieke toepassingen. Bijvoorbeeld, bandages kunnen worden gebruikt om jezelf te genezen, en Duct Tape kan worden gebruikt om een grote selectie van wapens en vallen te maken.

In Fortnite zijn voorwerpen opgedeeld in verschillende groepen materialen. Deze materialen variëren in zeldzaamheid en gebruik, en de meeste zijn overal op de kaart te vinden. Je zult de meeste van deze items waarschijnlijk tegenkomen door gewoon te spelen. Maar stel dat je de krachtigste wapens wilt maken en de beste bases wilt bouwen. In dat geval zal het verzamelen van elk beschikbaar materiaal ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk je doel bereikt. Elk voorwerp is nuttig op zijn eigen manier. Dus zelfs als je een bepaald type niet bijzonder aantrekkelijk vindt of het graag in gevechten gebruikt, is het altijd de moeite waard om het toch mee te nemen. Er zal zeker een andere speler op je server zijn die ze meer wil dan jij.

Er zijn meer dan twee dozijn wapens beschikbaar in Fortnite, onderverdeeld in subcategorieën op basis van type. Je vindt er allerlei soorten jachtgeweren, aanvalsgeweren, SMG's, sluipschuttersgeweren en pistolen. Elk wapen heeft zijn eigen unieke stats, voordelen en nadelen. Je kunt ook gebruikmaken van wapens als speren, bijlen en zwaarden.

Naast de traditionele handvuurwapens kun je ook experimentele wapens tegenkomen, die zijn gemaakt van reserveonderdelen die verspreid over de kaart zijn gevonden. Dit soort wapens zijn niet zo betrouwbaar of praktisch als de standaardwapens vanwege verschillende nadelen, maar ze zijn nog steeds de moeite waard om op te pakken voor het geval dat.

Wat zijn Fortnite Schilden/Schild Potions?

Schilden fungeren als een extra laag gezondheid die alleen afneemt als de schade wordt toegebracht nadat je basisgezondheidslaag is uitgeput. Deze zijn te vinden in de vorm van kleine, medium of grote shield potions - in oplopende volgorde van beschermingskracht.

Deze potions zijn schaars en moeten daarom alleen in noodgevallen worden gebruikt, maar het is nog steeds de moeite waard ze te plunderen als je ze ziet, want een extra verdedigingslaag is altijd gunstig.

Wat zijn Fortnite verbandjes?

Bandages vullen een kleine hoeveelheid gezondheid aan elke keer dat ze worden gebruikt. Ze herstellen niet genoeg om een echt verschil te maken in een gevecht, maar ze zijn uitzonderlijk nuttig bij het verkennen van gevaarlijke situaties, omdat ze in wezen een gratis genezing zijn.

Deze voorwerpen zijn gemakkelijk te herkennen aan het groene glanseffect dat eromheen verschijnt. Als je weinig gezondheid hebt en geen schild, kun je ze het beste plunderen.

Wat zijn Fortnite Items en Materialen?

Fortnite Save The World is een speltype waarin spelers forten bouwen en het opnemen tegen golven Husks. Er is ook een battle royale PvP optie in het spel om met vrienden te spelen of competitief te spelen met andere mensen in dezelfde wereld. Beide speltypen hebben een aanzienlijke hoeveelheid herspeelbaarheid en mogelijkheden om genoeg vermaak te bieden.

Het speltype Red de wereld heeft vier belangrijke soorten grondstoffen: metaal, hout, steen en V-Bucks. Al deze grondstoffen kunnen worden gebruikt om je fort te upgraden en je te verdedigen tegen monsters, en daarom zijn ze het belangrijkst van allemaal. V-Bucks, echter, is een in-game valuta die je kunt gebruiken om cosmetica, helden, wapens en vallen te kopen.

Metalen materialen - Metaal is een van de duurzaamste grondstoffen in het spel en kan worden gebruikt voor bijna alle soorten gebouwen. Je moet een op metaal gebaseerd wapen of gereedschap gebruiken om het te oogsten. Gewoon op de grond slaan met een wapen levert niets op.

Houtmaterialen - Hout is relatief zwak maar zeer gemakkelijk te verkrijgen, waardoor het zeer geschikt is om snel te oogsten zonder dat je andere grondstoffen hoeft te zoeken. Het kost minder tijd en moeite dan het gebruik van metaal, maar is op de lange termijn niet zo duurzaam.

Stenen - Stenen lijken veel op hout, behalve dat je het voor veel meer doeleinden kunt gebruiken dan houtvoorwerpen. Stenen zijn ook veel steviger, waardoor ze perfect zijn voor het bouwen van structuren op lange termijn.

Save The World bevat wel wat strategie-elementen. Spelers kunnen vallen plaatsen voor degenen die te dicht bij hun fort komen of een sluipschuttertoren met laserguns opzetten om zombies van ver weg te plukken (zombies die te dichtbij komen springen eroverheen/eronderdoor of gaan door het bouwwerk heen totdat ze door spelers worden gedood). Het gaat vooral om het grinden van levels en het doden van mobs terwijl je ervoor zorgt dat je niet zonder middelen komt te zitten om meer structuren te herbouwen.

Het spel is ongelooflijk verslavend, vooral omdat je forten op creatieve manieren kunt bouwen en alle bouwmaterialen kunt gebruiken die je maar wilt. Dit betekent dat als je bereid bent om geld uit te geven aan het spel, je een voordeel hebt ten opzichte van anderen die niet alleen net in het spel komen, maar ook aan het grinden zijn voor nieuwe uitrusting. Deze spelers zullen worden verslagen door ervaren spelers (zoals jij) met krachtige wapens waar ze veel meer uren voor hebben geslepen.

Zoals gezegd moet je in beide Fortnite-speltypen proberen mobs te doden voor materialen, zodat je betere forten, wapens en vallen kunt maken - die allemaal van pas komen in de verschillende speltypen.

Wat zijn de heldenklassen in Fortnite?

Als je Fortnite speelt, kun je kiezen uit een aantal verschillende helden. Elke held heeft zijn eigen unieke vaardigheden. Je hoeft ze echter niet te kopen met V-Bucks, want je krijgt keer op keer gratis helden. Helden worden elke 48 uur opnieuw gerold, dus probeer alle verschillende helden uit om te zien welke beter bij jouw speelstijl past. Heldenklassen zijn onder andere:

  • Ninja - Een klasse die gebruikmaakt van mêlee-wapens en vaardigheden voor close-quarter combat.
  • Soldaat - De tanky klasse die vertrouwt op gezondheid en duurzaamheid in plaats van mobiliteit.
  • Constructor - Bouwt voorwerpen die worden gebruikt om zich tegen monsteraanvallen te verdedigen.
  • Outlander - Deze held is de beste keuze voor degenen die graag op verkenning gaan, omdat hij veel verkenningsvaardigheden heeft.

Voor het geval je je afvraagt of je de helden kunt levelen - Ja! U kunt ervoor kiezen om elk van de Fortnite helden die je krijgt te spelen, het nivelleren van hen omhoog totdat ze zijn maxed niveau. Daarna moet je je bestaande helden upgraden om ze nog sterker te maken door kaarten te verzamelen tijdens je missies, waarmee je de stats van je held kunt upgraden. Dit is een belangrijk onderdeel van het spel, omdat helden met een hoger level betere basisstats hebben. Hogere levels geven ook meer perks.

Waarom Fortnite Items kopen bij igitems?

Spelers die de beste wapens in Fortnite willen hebben, kunnen het moeilijk hebben om schema's of materialen te vinden. Dat kan vooral een uitdaging zijn voor spelers die over grote gebieden zoeken. Spelers die op zoek zijn naar Fortnite-materialen hebben vaak moeite met het doorzoeken van hele regio's, omdat er nooit iets is gezegd over waar deze dingen precies zouden kunnen liggen.

Het is dus niet ongebruikelijk dat sommigen ervoor kiezen om in plaats daarvan van andere gamers of via websites van derden te kopen. Als koper moet je echter websites met twijfelachtige bedoelingen vermijden. Eerlijke handel tussen verkopers en spelers wordt steeds populairder, zodat alle transacties veilig en betrouwbaar verlopen zonder dat klanten door iemand worden opgelicht. Dit zijn precies de eerlijke en betrouwbare diensten die iGitems aanbiedt. Uw veiligheid is onze prioriteit. Daarnaast kun je altijd de beste deals en kortingen vinden op onze website, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitgeven van te veel aan Fortnite Items die, in ruil daarvoor, je helpen meer te winnen en meer van het spel te genieten.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?