Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Fortnite Accounts kopen - Fortnite Account Marktplaats

Wil je een Fortnite-account kopen? Vind een aantal van de beste deals op het web met onze gebruiksvriendelijke Fortnite Account Marktplaats. Of je nu op zoek bent naar een account met een hoge winrate, tonnen V-bucks, of een oud account met de ghost skin, wij hebben het!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Fornite

Fortnite is een battle royale-spel voor alle leeftijden waarin je tegen 99 andere spelers vecht om de laatste man te worden die overeind blijft. De kaart van het spel zal langzaam krimpen, waardoor de gevechten intenser en gekker worden naarmate de tijd vordert. Er zijn geen wapens of voorwerpen die je kunt gebruiken als je begint. Naarmate het spel vordert, zullen er kisten rond de kaart verschijnen om je geweren, granaten, shotguns, enz. te geven. Deze kisten kun je vinden door huizen en gebouwen in dorpen en steden te doorzoeken.

Spelers houden van dit spel omdat het nooit verveelt. Er zijn altijd nieuwe strategieën om uit te proberen of nieuwe plaatsen om te verkennen. Je kunt ook kiezen hoe lang je wilt spelen. Het beste deel is dat je een rating krijgt zelfs als het eindigt, en je rating wordt dan gebruikt als wereldwijde leaderboard scores tegen andere mensen. Als je seizoen voorbij is en je bent klaar, raak je misschien weer verslaafd aan het spel omdat het gewoon zo leuk is.

Er zijn veel verschillende soorten wapens in Fortnite, zoals assault rifles, SMG's, sniper rifles, granaten, p90's, etc. Je kunt elk wapen kiezen dat past bij jouw stijl van vechten. Sommige sluipschutters spelen graag van een afstand, terwijl anderen graag dichtbij en van aangezicht tot aangezicht komen. Maar hoe dan ook, het kan zijn dat je elk spel steeds hetzelfde type wapen kiest.

Er zijn zeldzame wapens die je in games kunt vinden, bekend als "legendarische wapens", maar als je deze wapens tegenkomt, kun je het beste je huidige wapen verwisselen voor een legendarisch wapen als je weet hoe je het moet gebruiken. Legendarische wapens zijn onder andere de X4-FLynx (shotgun), Double Barrel Shotgun, Scoped Revolver, Tactical Submachine Gun, etc.

Welke spelstanden zijn er in Fortnite?

Tegenwoordig heeft Fortnite drie belangrijke spelmodi: Save The World PvE campaign mode, Battle Royale PvP mode, en Creative mode.

In de Save The World PvE-campagnemodus moet je samen met drie andere spelers een aantal doelen voltooien om de wereld te redden van een gemene storm. De campagnemodus is heerlijk en spannend omdat je vallen en verdedigers moet bouwen terwijl je moet overleven tegen golven vijanden die je basis komen aanvallen. Wanneer je tijd doorbrengt met het spelen van Fortnite, voel je je als een held.

In de Battle Royale PvP-modus vechten maximaal 100 spelers tegen elkaar tot een laatste persoon overleeft. Elke speler begint met niets anders dan zijn vuisten en scharrelt rond op zoek naar wapens en uitrusting, in het spel bekend als "buit", terwijl hij onderweg tegen andere spelers vecht. Als je in een team zit, zijn er betere kansen om te winnen.

Hoe eenvoudig het op papier ook klinkt, het spel kan heel gek worden. Je kunt in een hevig vuurgevecht terechtkomen of je achter een dekmantel verschuilen om niet dood te gaan. Er is één simpele regel bij het spelen van Fortnite Battle Royale die het spel spannender zou maken: Speel om te winnen.

In de Creative-modus kunnen spelers ofwel alleen spelen zonder opgelegde limieten, behalve wat je voor jezelf instelt, wat betekent dat je zo hoog kunt springen als je wilt en kunt maken wat je wilt, enz. Of je speelt met een groep vrienden en werkt samen aan grote projecten. In de Creatieve modus zijn er geen vijanden die je zullen aanvallen. Sommige spelers kunnen echter voor de grap proberen om je gebouw te vernielen.

Als je Fortnite hebt gespeeld, ben je het er misschien wel mee eens dat Fortnite een van de beste games is die ooit zijn gemaakt. Het is leuk voor alle leeftijden en brengt mensen samen omdat het cross-platform mogelijkheden heeft, wat betekent dat zelfs als je vriend een andere console heeft, hij of zij nog steeds met je kan spelen. Epic Games heeft fantastisch werk geleverd met de ontwikkeling van het spel en voegt bijna elke maand nieuwe content toe.

Waarom een Fortnite-account kopen?

Fortnite is een videogame die van de ene op de andere dag waanzinnig populair is geworden. Het is een van die spellen die je op elk moment kunt oppakken en 5 minuten kunt spelen of meer dan 10 uur achter elkaar kunt grinden als je er echt in opgaat. Dat maakt het perfect voor alle soorten gamers met verschillende voorkeuren en levensstijlen. Het feit dat je co-op tegen bots kunt spelen stelt spelers ook in staat om de kneepjes van het spel te leren zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze hun vaardigheden moeten verbeteren door online tegen andere spelers te spelen - wat heel snel frustrerend kan worden als je nieuw bent in het spel.

Maar waar dit spel schittert, vooral als je kijkt naar het succes op mobiele apparaten, wat niet altijd gebruikelijk is voor een PC- of console-achtig spel, is dat het gratis is. Dus veel gamers van over de hele wereld hebben hun kans gegrepen om in Fortnite te komen en mee te doen door het te downloaden op hun platform naar keuze zonder ook maar iets van geld uit te geven. De keerzijde van dit businessmodel is echter dat het verdienen van V-Bucks (de valuta in het spel) nogal wat tijd in beslag kan nemen als je begint. Dat maakt het veel waarschijnlijker dat je tegen zaken aanloopt als moeten sparen voordat je een item koopt waarmee je anders je vaardigheden zou kunnen verbeteren. En een ander probleem is dat niet iedereen Fortnite met dezelfde personages wil spelen. Dus willen ze nieuwe accounts kopen waar al het werk voor ze is gedaan, en waar ze meteen in kunnen springen.

Als je een van deze mensen bent, zorg er dan voor dat je onze website bekijkt. Het kopen van een Fortnite account van ons kan je eerste stap zijn om beter te worden in dit spel en zelfs competitief te worden tegen andere echte spelers. Vergeet niet dat dit een free-to-play spel is, maar als je serieus bent om er goed in te worden, kan een beetje geld uitgeven aan het begin je echt helpen om er snel te komen.

Waarom een Fortnite Account kopen bij igitems?

Fortnite is een multiplayer online video game. Guinness World Records noemt het de meest gespeelde Battle Royale game in de geschiedenis en is uitgebracht voor Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Nintendo Switch, en Xbox One.

Het doel van het spel is om als laatste speler of team overeind te blijven door als enige over te blijven op een geleidelijk krimpende kaart die wordt omringd door een voortdurend groeiende storm. Om dit te doen, moeten spelers grondstoffen scharrelen op een grote kaart en tegelijkertijd voorkomen dat ze worden gedood door andere spelers die precies doen wat ze proberen te doen.

Het feit dat het spel zowel coöperatief als competitief kan worden gespeeld, maakt Fortnite niet alleen leuk maar ook veelzijdig, en dat is deels de reden waarom het zo populair is. De nieuwe seizoenen van het spel gaan door en er komt constant nieuwe content uit met nieuwe updates. Maar, zoals eerder gezegd, niet iedereen wil Fortnite spelen met steeds weer dezelfde soort karakters. Dat is waar het kopen van Fortnite accounts in het spel komt.

Fortnite is niet alleen leuk om met vrienden of familieleden te spelen. Het kan ook competitief gespeeld worden. Sommige mensen willen niets liever dan hoger op de ladder komen en beter worden in het spel dan andere spelers - en snel. Door accounts te kopen kunnen ze hun doel veel sneller bereiken dan wanneer ze helemaal opnieuw moeten beginnen. Als je serieus bent om goed te worden in Fortnite, is het kopen van accounts misschien nuttiger dan tijd besteden aan het grinden ervan.

Het kopen van een account geeft je veel skins die al zijn vrijgespeeld (vooral de zeldzame en gelimiteerde), materialen in je inventaris, en V-Bucks (in-game valuta) die al voor je zijn gespaard. Een Fortnite account bij ons kopen is veilig en probleemloos. Ze zijn gegarandeerd 100% legitiem, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Ze zijn gewoon hetzelfde als dat je ze zelf hebt gemaakt met hetzelfde kwaliteitsniveau, maar dan zonder je tijd en moeite te gebruiken, alleen met al het harde werk al voor je gedaan. Het is dus de moeite waard om iGitems te checken als je op zoek bent naar een OG Fortnite account.

Welke soorten Fortnite Accounts zijn er?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het juiste soort account koopt, want je wilt het zo snel mogelijk kunnen spelen. Al onze accounts beschikken over dezelfde functies, ongeacht het accountniveau. Je kunt er allerlei verschillende skins op vinden, waaronder een aantal die vernoemd zijn naar bekende karakters zoals Thor, Loki en Venom. Wat ook belangrijk is, is hoeveel V-Bucks en materialen ze al voor je hebben verdiend, aangezien deze twee dingen je een voorsprong geven op andere spelers in-game. Afgezien van dit, bieden wij accounts met Modded Controllers voor Fortnite die alleen bij ons verkrijgbaar zijn. Deze zorgen voor een snellere opbouw bij het gebruik ervan, wat cruciaal kan zijn als je in een krappe positie zit, afhankelijk van of het de laatste cirkel is of als je dicht bij de dood bent door vijanden.

We hebben ook Battle Royale-accounts, dus je kunt van deze spelmodus genieten met je vrienden, zelfs als niemand van jullie Fortnite ooit eerder heeft gespeeld. Dat betekent dat alle benodigde uitrusting al is vrijgespeeld, dus iedereen die een account heeft, kan meteen aan de slag. Je krijgt dezelfde soort personages, skins, en V-Bucks/materialen als andere spelers hebben verdiend door te spelen. Het is aan jou wat voor strategie je wilt gebruiken - niemand weet beter hoe je dit spel speelt dan jij!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?