Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop FIFA 22 munten - FUT 22 munten marktplaats

Op zoek naar FUT 22 coins die niet duur zijn? Je hebt het gevonden! Of je nu net begint of je dream team aan het opbouwen bent, het hebben van een aantal serieuze munten zal essentieel zijn om winst na winst te verzekeren. Breng je spel vandaag nog naar het volgende niveau!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over FIFA 22

FIFA is een serie videogames die is ontwikkeld door EA Sports en waarin associatief voetbal wordt gesimuleerd. Het spel is beschikbaar voor meerdere platforms, zoals Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, en Android- en iOS-apparaten. FIFA werd voor het eerst uitgebracht in 1993.

Het belangrijkste speltype van het spel is het speltype Seizoen, waarin de speler een team uit een van de 32 competities over de hele wereld kan besturen in een poging om de competitietitel en/of Champions League te winnen. Andere speltypen zijn toernooien, internationale wedstrijden, create-a-player, en manager mode.

Het spel is positief ontvangen door recensenten, die het realisme en de aandacht voor detail hebben geprezen. Het is ook een commercieel succes, met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren sinds de eerste release indertijd.

Wat zijn de spannende veranderingen in FIFA 22?

EA Sports bracht FIFA 22 uit op 1 oktober 2021. Dat is de nieuwste game in deze reeks voetbalgames. In FIFA 22 kun je je fantasy-ploeg nu online bewerken, zodat je een grotere verscheidenheid aan spelers kunt opnemen. Er zijn meer visuele verbeteringen. En een van de grootste veranderingen in het spel is dat EA nu de persoonlijkheid van spelers in FIFA heeft geïmplementeerd. Dat heeft invloed op hoe spelers op het veld reageren. Sommige spelers zullen bijvoorbeeld agressiever zijn bij het uitdagen van de bal, terwijl anderen zich juist zullen inhouden en tactischer zullen spelen.

FIFA 22 Ultimate Team is een speltype van dit fantasiesportspel waarin spelers hun eigen team kunnen beheren door verschillende spelerskaarten te kopen met munten of echt geld. FIFA Ultimate Team (FUT) heeft een aantal belangrijke wijzigingen gekregen in de aflevering van dit jaar. In het belangrijkste nieuwe speltype, Division Rivals, worden spelers op basis van hun vaardigheidsniveau in divisies ingedeeld en nemen ze het elke week in vijf wedstrijden tegen elkaar op om te proberen een toppositie te bemachtigen en beloningen in de wacht te slepen. Ook is er dit jaar een Global Transfer Network, waarin meer dan 100 miljoen FIFA Ultimate Team-kaarten kunnen worden gekocht met munten of echt geld.

EA Sports heeft ook meer realisme toegevoegd aan het speltype Career. Spelers kunnen nu voor de wedstrijden via een menu strategieën voor teambuilding bepalen, zoals transfers, contracten, trainingen en opstellingen, in plaats van dat ze tijdens de wedstrijden slechts beperkte opties hebben.

Er zijn nu drie verschillende manieren om je teams samen te stellen. Je kunt het speltype Manager gebruiken (waarin je een team opbouwt door middel van transfers en training), het speltype Toernooi (waarin je het opneemt tegen internationale toernooien) en het speltype Scouting, waarin gamers nieuw talent voor hun team kunnen scouten via verschillende onder-21 competities over de hele wereld.

De meest opvallende aanpassing is de verandering in graphics, die high-intensity gameplay realistischer maakt dan ooit tevoren. De editie van dit jaar bevat ook een creatieve verhaalmodus genaamd The Journey, waarin je kunt spelen als Alex Hunter, Kim Hunter, of Danny Williams, hoopvolle toekomstige sterren van de Premier League. De game bevat ook twee nieuwe stadions: StubHub Center en Råsunda Stadium, die de thuisbasis zijn van respectievelijk LA Galaxy en het nationale voetbalteam van Zweden.

Een andere update is gemaakt met gameplay modes, waaronder Pro Clubs Seizoenen, Vriendschappelijke wedstrijden, Online vriendschappelijke wedstrijden en Competitieve seizoenen. Met deze toevoegingen is het handiger dan ooit om de spelers van je team te verbeteren, ongeacht welk speltype je wilt spelen.

Vergeleken met de editie van vorig jaar heeft FIFA 22 betere graphics, meer gelicenseerde teams en competities, nieuwe speltypen, meer authenticiteit als het gaat om het uiterlijk en de vaardigheden van de spelers, verbeterde AI voor het speltype één speler en online, enz.

Wat zijn FIFA 22 Coins/FIFA Ultimate Team (FUT) Coins?

FIFA 22 Coins en FUT Coins zijn de in-game munteenheden van FIFA Ultimate Team. Je kunt ze gebruiken om packs, spelers en andere items te kopen in de FUT Store.

Munten kun je verdienen door wedstrijden te spelen, spelers en andere items op de transfermarkt te verhandelen of door microtransacties. Het aantal verdiende munten hangt af van verschillende factoren, zoals het speltype, de moeilijkheidsgraad en of de speler al dan niet gebruikmaakt van een vermenigvuldigingsfactor voor bonusmunten.

FIFA Coins kunnen ook worden gekocht met echte valuta. De prijzen variëren afhankelijk van het land en de regio, maar u kunt altijd de laagste prijzen vinden bij de vertrouwde verkopers op igitems.

Zoals hierboven vermeld, worden FUT Coins gebruikt om packs te kopen in de FUT Store. Packs bevatten spelers, consumables, en andere items die gebruikt kunnen worden in FUT.

Het aantal munten dat je nodig hebt om een pack te kopen varieert afhankelijk van het type pack en de zeldzaamheid ervan. Gewone packs kosten 250 munten, terwijl zeldzame packs 12.000 munten kunnen kosten.

Spelers kunnen ook worden verhandeld op de transfermarkt. De prijs van een speler wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de globale rating, positie en recente prestaties. Spelers kunnen voor elk bedrag aan munten worden verkocht, maar er is een minimumprijs van 150 munten.

In de wereld van FIFA 22 heb je overal munten nodig, en je hebt er nooit genoeg. Hier zijn een paar manieren om ervoor te zorgen dat je meer munten krijgt of ze sneller krijgt. Ten eerste moet je uitkijken naar specifieke doelen. Als je die voltooit, krijg je meer munten. Ten tweede, probeer de perfecte teams samen te stellen om serieuze FIFA 22 Coins te verdienen. Ten slotte moet je jezelf actief uitdagen voor divisie- of teamgevechten. Hoe meer je wint, hoe hoger je rang wordt, en dus hoe beter je wordt beloond en hoe meer munten je verdient. Het sneeuwbaleffect!

Waarom FIFA 22 Coins/FUT Coins kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom spelers FIFA 22 coins kopen. Sommigen willen gewoon een voorsprong in het spel door een grote pool van munten om te besteden aan spelers en items met het doel om alle beste spelers te bezitten. Anderen willen misschien geld verdienen door hun munten te verkopen op online marktplaatsen. Tot slot zijn sommige spelers op zoek naar een manier om tijd te besparen door FIFA 22 munten te kopen met echt geld.

Wat de reden van de speler ook is, het valt niet te ontkennen dat iGitems een van de beste plaatsen is om FIFA 22 Coins te kopen en verkopen. Wij bieden lage prijzen en directe levering met 100% veiligheid voor alle transacties. Stel vandaag nog je droomelftal samen en versla de teams van je tegenstander met FIFA 22 Coins!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?