Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Fallout 76 Power Leveling & Boosting - F76 Carry Service

Vergeet het levelen en grinden en sluit je aan bij onze Fallout 76 boosting user base. Voor diegenen die niet bereid zijn zich te veel in te zetten of die de luxe niet hebben, is igitems de one-stop-shop voor Fallout 76 Power Leveling & Boosting diensten. Laat onze pro's het harde werk doen terwijl jij achterover leunt en ontspant

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Fallout 76

Fallout 76 is een online multiplayer game ontwikkeld door Bethesda Game Studios. Het spel werd uitgebracht op 14 november 2018, voor Microsoft Windows, PlayStation 4, en Xbox One.

Het spel speelt zich af in het post-apocalyptische West Virginia in het jaar 2102, 25 jaar na een nucleaire oorlog die de aarde verwoestte. De speler komt tevoorschijn uit Vault 76 na een viering van Reclamation Day, nadat hij door de Overseer op een zoektocht is gestuurd om meldingen van problemen bij nabijgelegen kernreactoren te onderzoeken.

Waarom spelen mensen Fallout 76 zo graag?

Fallout 76 heeft vier belangrijke punten waar mensen plezier aan beleven: bouwen waar je maar wilt, nukes zijn weer leuk, alles craften wordt mogelijk, en spelen met vrienden. Drie andere spelers voegen zich bij het personage in een multiplayer-ervaring, waarbij ze avonturen beleven, gemeenschappen bouwen en gebouwen bouwen met materialen die ze hebben verkregen door de wereld te verkennen.

Het spel is gelanceerd met gemengde kritieken vanwege bugs die de gameplay beïnvloeden. Bethesda heeft sindsdien echter de meeste problemen verholpen, waardoor Fallout 76 voor veel gamers een plezierige spelervaring is geworden.

Het spel speelt zich af in West Virginia, waar je je nederzetting zo'n beetje overal kunt bouwen waar je maar wilt, zonder te hoeven betalen voor land zoals in survivalgames als Ark: Survival Evolved. Als je niet zo'n bouwer bent, hoeft dat ook niet. Je kunt bijna alles plunderen; een voorbeeld is dat als iemand de hond van iemand anders heeft gedood, de moordenaar na het doden 24 uur de tijd heeft om het op een locatie te droppen voordat mensen het kunnen stelen. Dit maakt het eerlijker, omdat niemand zou weten wie wat heeft afgeleverd, tenzij ze 24/7 in de gaten worden gehouden, wat zo moeilijk zou zijn omdat er zo veel dingen aan de hand zijn.

Nukes zijn eindelijk terug in Fallout 76, en maken overal explosies. Wie houdt er niet van explosies? Crafting wordt in principe super makkelijk, en nu kun je werkelijk alles craften! Als je een metalen vuurplaats wilt, ga je gang. Als je de materialen niet hebt om er een te maken, geen zorgen, want er ligt overal loot op de map, dus blijf looten tot je vindt wat je nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat iemand je hondje doodt, want deze keer maakt het spelen met vrienden het weer leuk. Al deze bovenstaande punten zijn precies waarom mensen Fallout 76 graag spelen.

Waarom kopen spelers Fallout 76 Power Leveling Services?

Niets is veranderd: Fallout 76 is net zo onvergeeflijk en ingewikkeld als zijn voorgangers. Spelers die niet weten wat ze doen, zullen merken dat ze vaak doodgaan, en dat kan frustrerend of op zijn minst vervelend zijn.

Door deze aard zijn er genoeg online gidsen om je te helpen je reis door Appalachia zo kort en veilig mogelijk te maken. Velen van hen hebben ook meerdere benaderingen. Je kunt bijvoorbeeld eerst wat quests proberen voor wat makkelijke leveling en perks, en dan teruggaan en de dingen old-school stijl doen: monsters doden totdat ze je genoeg experience points geven om weer een level omhoog te gaan.

Hier zijn wat tips die je kunt volgen als je nieuw bent in dit spel:

  • Eerste opmerking: sommige vijanden zijn alleen al zwak genoeg, maar kunnen erg gevaarlijk worden als ze in roedels zijn - niet alleen vanwege de schadeverhogende werking, maar ook omdat ze elkaar dan gaan helen. Probeer ten minste een paar levels te halen voordat je het tegen meerdere vijanden tegelijk opneemt.
  • Tweede opmerking: Let op je munitie. Het doden van beestjes geeft je genoeg grondstoffen voor het maken of upgraden van je wapens, maar elk wapen gebruikt alleen bepaalde soorten munitie. Bijvoorbeeld, 10mm pistolen gebruiken 10mm kogels, en miniguns gebruiken 5mm munitie. Hoewel het meestal gemakkelijk genoeg is om lijken te plunderen voor hun munitie, vooral als er nog wat rondslingeren nadat je ze allemaal hebt gedood, vergeet niet dat er ook verschillende soorten ongewone munitie zijn (zoals fusiecellen) die alleen op specifieke locaties kunnen worden gevonden.

Efficiënt levelen vereist een uniek begrip van de spelmechanieken. En zelfs als je erin slaagt om alle online gidsen te lezen en te verteren, kan het levelen nog steeds lang genoeg duren en je al snel vervelen als het op het eigenlijke slijpen aankomt. Daar is waar igitems u kan helpen door het verstrekken van onze tevredenheid-gegarandeerde Fallout 76 power leveling diensten.

Hoe werkt Fallout 76 Powerleveling?

Een professionele speler van onze site zal je helpen sneller te levelen door vijanden van een hoger level te doden. Ze kunnen ook gebruik maken van screen sharing programma's waarmee je de real-time voortgang van het spel kunt volgen (je kunt leren hoe de pro's het doen en van daaruit verbeteren door te kijken) en zorgen voor veel levels en Ability Points in een kort tijdsbestek, zodat geen enkele klant achterblijft. Een level omhoog is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij deze behulpzame veteranen - haal je eigen Fallout 76 leveling boost vandaag nog bij iGitems!

De beste manier om je personage krachtig te maken is via een ervaren powerlevelaar. Deze mensen hebben het allemaal al eens gedaan en kunnen je in relatief korte speeluren van high-level gear voorzien, mits ze weten waar het goede spul te vinden is. Dit helpt je niet alleen om sneller door gebieden heen te komen, maar zorgt ook voor items van betere kwaliteit, zoals sterkere wapens of gebouwen voor basissen.

De manier waarop powerleveling in Fallout 76 meestal werkt, is door onze geverifieerde booster toegang te geven tot je personage. Voordat je dit doet, raden we je aan het wachtwoord te wijzigen in iets dat je niet erg vindt om te delen en het terug te wijzigen zodra de boostingservice is voltooid.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?