Aanmelden
Log in.

EVE Online-artikelen

Breid je rijk uit met eersteklas EVE Online-items.

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Welkom bij igitems - Uw ultieme bron voor EVE Online artikelen

EVE Online is een massaal multiplayer spel dat zich afspeelt in een uitgestrekt, open sciencefiction universum. Het wordt ontwikkeld en uitgegeven door CCP Games en biedt spelers een unieke sandbox-ervaring waarin ze kunnen verkennen, handelen en deelnemen aan spannende ruimtegevechten. In EVE Online is het hebben van de juiste items cruciaal voor je succes en plezier in het spel.

Bij igitems bieden we een uitgebreid assortiment aan gewilde EVE Online items, waaronder schepen, modules en andere middelen die je kunnen helpen de sterren te domineren en je doelen te bereiken in New Eden.

Gewilde EVE Online-artikelen

Heers over de ruimtewegen met krachtige en iconische schepen, zoals de Nyx Supercarrier of het Rorqual Capital Industrial Ship. Deze gewilde schepen bieden uitzonderlijke mogelijkheden waarmee je effectiever kunt verkennen, handelen, mijnen exploiteren of gevechten voeren.

Verbeter de prestaties van je schip met topmodules, waaronder factie- en officiersmodules, die aanzienlijke statusbonussen en unieke effecten bieden. Items zoals de Shadow Serpentis Damage Control en Estamel's Modified Invulnerability Field kunnen je een voorsprong geven in PvE- en PvP-gevechten.

Versnel de voortgang van je personage met Skill Injectors en Extractors, waarmee je snel nieuwe vaardigheden kunt leren of vaardigheidspunten kunt toewijzen om je prestaties te optimaliseren. Met deze waardevolle voorwerpen kun je tijd besparen en sneller je gewenste vaardigheidsniveaus bereiken.

Verkrijg zeldzame blauwdrukken en productiematerialen om krachtige schepen, modules en andere onderdelen in het spel te maken. Hoogwaardige blauwdrukken en materialen zijn essentieel om de productiemogelijkheden te maximaliseren en concurrerend te blijven in de EVE Online-economie.

  1. Krachtig schip
  2. Hoogwaardige modules
  3. Vaardigheidsinjectors en extractors
  4. Blauwdrukken en productiematerialen

Waarom igitems kiezen voor uw EVE Online artikelen?

Wij begrijpen dat u uw EVE Online artikelen zo snel mogelijk wilt hebben. Ons team doet er alles aan om uw aankopen snel en veilig te leveren, zodat u verzekerd bent van een naadloze transactie. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om je te helpen bij vragen of problemen.

Bij igitems zijn we er trots op dat we scherpe prijzen bieden voor al onze EVE Online artikelen, zodat u waar voor uw geld krijgt. Bovendien maakt ons platform gebruik van geavanceerde coderingsmethoden om je persoonlijke gegevens te beschermen en een veilige winkelervaring te garanderen.

Met jarenlange ervaring in de online gamingmarkt heeft igitems een reputatie opgebouwd als betrouwbare bron voor EVE Online-artikelen. Onze focus op klanttevredenheid en veilige transacties heeft ons geholpen een loyaal klantenbestand en een sterke aanwezigheid in de gaminggemeenschap op te bouwen.

  1. Grote verscheidenheid aan items
  2. Onze marktplaats biedt een uitgebreid assortiment EVE Online-items, van krachtige schepen en modules tot vaardigheidsinjectors en blauwdrukken. Wat je ook nodig hebt, bij igitems vind je de perfecte items om je spelervaring te verbeteren.

  3. Snelle levering en 24/7 klantenondersteuning
  4. Concurrerende prijzen en veilige transacties
  5. Vertrouwde en betrouwbare bron

Verbeter je EVE Online ervaring met het uitgebreide assortiment items van igitems. Bekijk onze marktplaats, ontdek de perfecte toevoegingen aan je vloot en verover vol vertrouwen de sterren. Vlieg veilig, capsuleer!