Elite Dangerous: Odyssey
Login / Join
Elite Dangerous opvoeren

Elite Dangerous opvoeren

Stijg op in het Elite Dangerous-universum met onze professionele boostingdiensten. Krijg deskundige begeleiding, versnel je vooruitgang en blink uit in exploratie, gevechten of handel. Bereid je voor om je stempel te drukken als een gerenommeerde commandant in deze meeslepende ruimtesimulatie.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Professionele Elite Dangerous boostingdiensten bij igitems Versnel je vooruitgang en verhoog je Elite Dangerous-reis met onze deskundige boostingdiensten bij igitems. Of je nu een beginnende piloot of een doorgewinterde commandant bent, onze ervaren boosters zijn er om je te helpen groots te worden in het uitgestrekte en meeslepende universum van Elite Dangerous.

Onze Elite Dangerous boostingdiensten zijn ontworpen om je spelervaring te optimaliseren en je de ondersteuning en begeleiding te geven die je nodig hebt om uit te blinken in exploratie, gevechten, handel of elk ander facet van dit uitgebreide ruimtesimulatiespel.

Voordelen van Elite Dangerous Boosting

Kiezen voor onze Elite Dangerous boostingdiensten biedt een reeks voordelen om je spelervaring te verbeteren. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Efficiënte progressie: Maak snelle vorderingen in je gekozen carrièrepad, of dat nu verkenning, gevechten, handel of een combinatie van activiteiten is.
 • Deskundige begeleiding: Leer van ervaren commandanten die waardevolle strategieën, tips en inzichten met je delen om de complexiteit van Elite Dangerous onder de knie te krijgen.
 • Missievoltooiingen: Voltooi uitdagende missies en verdien aanzienlijke beloningen met de hulp van onze ervaren boosters.
 • Reputatieboost: Bouw een gunstige reputatie op bij facties en krijg toegang tot exclusieve extraatjes, kortingen en mogelijkheden.

Waarom igitems kiezen voor Elite Dangerous Boosters?

igitems is uw betrouwbare partner voor Elite Dangerous boosting diensten. Dit is waarom wij uw eerste keuze zouden moeten zijn:

 • Professionele Boosters: Ons team bestaat uit doorgewinterde Elite Dangerous spelers met diepgaande kennis en expertise.
 • Persoonlijke aanpak: We stemmen onze diensten af op jouw specifieke behoeften en doelen en zorgen zo voor een boostervaring op maat.
 • Accountveiligheid: Wees gerust dat je account met de grootste zorg en veiligheid wordt behandeld tijdens het boostingproces.
 • Concurrerende prijzen: Geniet van onze premium boostingdiensten tegen concurrerende prijzen, waardoor je uitzonderlijke waarde voor je investering krijgt.

Versnel je Elite Dangerous reis en stijg naar nieuwe hoogten met onze deskundige boostingdiensten bij igitems. Ontdek ons aanbod vandaag nog en ontgrendel het volledige potentieel van uw commandant in de uitgestrekte uithoeken van de ruimte.