ELDEN RING
Login / Join

Elden Ring Artikelen

Laat je macht de vrije loop in de duistere fantasiewereld van Elden Ring met onze uitzonderlijke selectie voorwerpen in de game. Rust legendarische wapens uit, koop mystieke artefacten en versterk je uitrusting voor epische gevechten tegen geduchte vijanden. Met onze Elden Ring-items kun je je eigen pad uitstippelen en het lot van de verwoeste landen vormgeven.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Eersteklas In-Game Items voor Elden Ring bij igitems Ga op reis door de betoverende en verraderlijke wereld van Elden Ring met onze eersteklas selectie In-Game Items. Van krachtige wapens tot mystieke artefacten, igitems biedt de tools om je avonturen te verbeteren en de uitdagingen die je te wachten staan te overwinnen.

Onze Elden Ring items zijn zorgvuldig samengesteld om je personage krachtiger te maken, je gevechtsvaardigheden te versterken en de geheimen van deze langverwachte actie-RPG te ontrafelen.

Voordelen van Elden Ring-artikelen

Het aanschaffen van onze Elden Ring in-game items biedt je talloze voordelen tijdens je zoektocht. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Legendarische wapens: Gebruik buitengewone wapens die je vijanden angst inboezemen en de weegschaal in jouw voordeel doen doorslaan.
 • Mystieke artefacten: Gebruik de krachten van eeuwenoude artefacten, ontgrendel unieke vaardigheden en vergroot de mogelijkheden van je personage.
 • Verbeterde pantsering: Versterk je verdediging met uitzonderlijke pantsersets, die je meer bescherming en weerstand bieden tegen geduchte vijanden.
 • Verbruiksartikelen en grondstoffen: Krijg toegang tot verbruiksartikelen en waardevolle bronnen die je helpen bij je verkenning, overleving en vooruitgang.

Waarom igitems kiezen voor Elden Ring Items?

igitems is je vertrouwde bron voor eersteklas Elden Ring in-game items. Dit is waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Uitzonderlijke kwaliteit: Onze selectie Elden Ring items is zorgvuldig gekozen om de hoogste kwaliteit en effectiviteit te bieden.
 • Veilige transacties: Geniet van een veilig en betrouwbaar transactieproces en waarborg de vertrouwelijkheid van je gegevens.
 • Snelle levering: Duik snel in de wereld van Elden Ring met onze snelle levering, zodat je zonder vertraging aan je avontuur kunt beginnen.
 • Concurrerende prijzen: Ervaar items van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen, zodat je investering in games maximaal rendeert.

Ontketen je kracht en begin aan een buitengewoon avontuur in Elden Ring met eersteklas in-game items van igitems. Verken onze selectie vandaag nog en overwin de mystieke uitdagingen die je te wachten staan!