Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Diablo 2 Herrezen Accounts - D2R Accounts Marktplaats

Als je op zoek bent naar een account dat alles heeft vrijgespeeld en klaar is om te spelen, dan is een Diablo 2 Resurrected-account perfect voor jou. Met alle beschikbare content is het de perfecte manier om alles te ervaren wat Diablo 2 te bieden heeft

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Diablo 2 Herrezen

Diablo 2 Resurrected is een populair role-playing actiespel gemaakt door Blizzard Entertainment en Vicarious Visions, uitgebracht in september 2021. Het is een remaster van Diablo II (2000) en de populaire uitbreiding "Lord of Destruction".

Diablo 2 Resurrected is een poging om Diablo 2 te herscheppen zoals het was rond de tijd van de release. Het project is erop gericht om problemen die zijn veroorzaakt door patches, updates en moderne besturingssystemen te "fixen" en in balans te brengen, terwijl het ook ondersteuning voor hoge resoluties en breedbeeldschermen toevoegt. Andere doelen zijn een verhoging van de stabiliteit van de multiplayer, een verlaging van de software-eisen, en de mogelijkheid om items van veraf op te pakken.

Blizzard heeft kleine maar nuttige upgrades doorgevoerd om het spel fris aan te laten voelen. Met de toevoeging van de Shared Stash kunnen spelers items tussen hun personages overzetten. Spelers kunnen nu automatisch goud ophalen als ze dat willen, een handige verandering als je bedenkt hoeveel tijd je in sommige MMO's moet besteden aan het rondrennen om buit te verzamelen terwijl je ook tegen monsters vecht. De ontwikkelaars hebben ook een andere kleine tweak doorgevoerd, die je eraan herinnert om vaardigheidspunten uit te geven en dat vaardigheidspunten permanent zijn na aankoop via upgrade tokens.

Koop een herrezen Diablo 2 account en beleef het spel nu opnieuw

Gelijk aan Path of Exile is Diablo II: Resurrected een ARPG. Spelers hebben de controle over hun eigen karakter qua klasse en uiterlijk, terwijl ze golven en hordes bevechten en steeds dichter bij de voltooiing komen. Diablo II: Resurrected is een spel dat is geremasterd en nog steeds geliefd zal zijn bij degenen die het spelen. Deze ARPG roept herinneringen op aan de tijd waarin je je door duistere omgevingen waagde met soms bedreigende vijanden, allemaal in een poging om kisten met buit te bemachtigen of baasgevechten te houden aan het einde van de levels.

In de wereld van games gaat het er niet alleen om hoe snel je door levels heen kunt komen of hoe je kunt grinden voor munten. Sommige mensen die videogames meer als hobby zien dan als competitieve bezigheid, zijn meer op zoek naar boeiende verhalen en personages die hen van het begin tot het eind blijven boeien. Dit is een aspect dat veel gamers over het hoofd zien bij het spelen van hun favoriete titels, omdat dit niet altijd vanzelf komt met de gameplay. Gelukkig is het verhaal van Diablo II: Resurrected het spelen meer dan waard. Het is niet te langdradig, noch gaat het razendsnel. Er zijn ook geweldige personages en plotlijnen voor spelers om achter te staan in deze online ARPG.

Diablo II: Resurrected brengt spelers terug naar hun herinneringen aan het originele Diablo II. Met enkele updates voor een betere levenskwaliteit en grafische verbeteringen blijft het spel intact, zodat je van je nostalgie kunt genieten zonder andere verrassingen dan de eerder genoemde.

Velen kiezen er dus voor om, in plaats van helemaal opnieuw te beginnen met Diablo 2, een Diablo 2 account te kopen om het levelen en grinden over te slaan.

Een Diablo 2 Resurrected-account heeft vele voordelen boven het zelf aanmaken van een account. Een van de meest voor de hand liggende voordelen is dat je toegang hebt tot alle spelinhoud; bovendien heeft je personage alle vaardigheden en runes vrijgespeeld, zodat je meteen kunt beginnen met spelen zonder tijd te hoeven besteden aan het levelen.

Een ander groot voordeel is dat je kunt deelnemen aan wereldwijde chats en kunt handelen met andere spelers. Dit maakt het gemakkelijk om vrienden te vinden om mee te spelen en hulp te krijgen als dat nodig is. En omdat alle personages al een level omhoog zijn, kun je snel meedoen aan games op hoog niveau en je meten met de beste spelers.

Ten slotte bevat een Diablo 2 Resurrected-account alle endgame-content. Dit betekent dat je alle nieuwe content kunt verkennen en nog krachtigere items kunt vinden. Al met al biedt een Diablo 2 Resurrected-account veel waarde voor spelers die alles willen ervaren wat het spel te bieden heeft.

Wat zoek je in een Diablo 2 Gerezen-account?

Kopers willen verschillende soorten accounts kopen voor Diablo II: Resurrected. Degenen die een uitdaging zoeken en de mogelijkheid om op max level of in hogere spelmodi te spelen, zullen waarschijnlijk gaan voor een top-level account met extra gold en top tier items. Mensen die minder bedreven zijn, maar wel sneller door de levels heen willen, kiezen misschien liever een account dat al een level hoger is. Zo kunnen ze makkelijker rondspelen zonder al te overweldigd te worden door vijanden telkens als hun personage sterft. Hier zijn enkele soorten accounts die vaak gevonden worden bij igitems verkopers.

Hoog niveau: Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, maar sommigen willen misschien gewoon een voordeel in levels. Als je een van die kopers bent die het niet erg vindt om zelf door het verhaal te gaan en een powerleveler al het grinden voor je te laten doen, dan zijn deze accounts het meest geschikt om te helpen. De mogelijkheid om meteen te beginnen met het opbouwen van je account betekent dat ze tijd kunnen besparen met het proberen van nieuwe dingen terwijl ze wachten op het verkrijgen van exp/leveling.

Vol met goede items en uitrusting: De item en equipment beloningen in de Hell mode zijn de moeite waard om te krijgen, zelfs als je niet al te enthousiast bent over het spelen van de Hell mode. Die sterke items en uitrusting geven je een enorme voorsprong op andere spelers. En het beste van alles? Je kunt ze op elke moeilijkheidsgraad gebruiken, waardoor je tijd en goud bespaart die je nodig hebt om je uitrusting beetje bij beetje te verbeteren.

Moeilijkheden ontgrendeld: Het idee van het ontgrendelen van moeilijkheidsgraden is nuttig. Om de Hell-modus vrij te spelen, moeten spelers deze twee keer doorlopen en het verhaal opnieuw spelen in hogere moeilijkheidsgraden. Er is echter geen verandering met elke volgende uitdaging, omdat ze altijd door soortgelijke inhoud op verschillende punten. Onze verkopers bieden accounts met vooraf ontgrendelde moeilijkheden. Kopers hoeven zich geen zorgen te maken over vastzitten of herhalende runs.

De beste manier om aan een Diablo 2 Resurrected account te komen is door er een te vinden op een betrouwbaar handelsplatform. Op deze manier zijn je transacties goed beschermd, en kun je ook een favoriet account vinden uit hun rijke inventaris.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?