Trove
Login / Join

Rekeningen

Duik in het avontuur met een volledig uitgeruste Trove-account.

0 Results
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Trove-accounts kopen bij igitems

Welkom bij igitems, de belangrijkste bestemming voor het kopen van Trove-accounts! Trove, het boeiende voxel-gebaseerde MMO-avonturenspel, biedt een rijke en diverse spelervaring die actie, verkenning en creativiteit combineert. Om je reis in Trove te beginnen en een voorsprong op de concurrentie te krijgen, kan het kopen van een goed uitgerust account van hoog niveau het verschil maken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Trove-account?

Als je op zoek bent naar het perfecte Trove-account om te kopen, overweeg dan de volgende factoren om er zeker van te zijn dat je een verstandige investering doet:

  • Character Level: Characters van een hoger level geven je toegang tot geavanceerde content, vaardigheden en gear, zodat je van het spel kunt genieten zonder dat je uitgebreid hoeft te grinden en levelen2. Mastery rang: Een hogere mastery rank laat je expertise in verschillende beroepen en vaardigheden zien, waardoor je extra beloningen en content in de game vrijspeelt.
  • Zeldzame voorwerpen en grondstoffen: Accounts met een verzameling zeldzame items en grondstoffen stellen je in staat om krachtige uitrusting te maken, je Cornerstone aan te passen en je te onderscheiden in de Trove-community.
  • Geode en Delves-vooruitgang: Geavanceerde voortgang in Geode en Delves ontgrendelt unieke content, bronnen en metgezellen, waardoor je algehele Trove-ervaring wordt verbeterd.
  • Veiligheid en reputatie: Bij het kopen van een Trove-account is het cruciaal om te kopen van een vertrouwd platform zoals igitems dat een veilig transactieproces en een betrouwbare reputatie biedt.

Ervaar Trove als nooit tevoren met een Premium-account

Wie houdt er niet van Trove? Nu is het tijd om je spelervaring te verbeteren met een premium account van igitems. Je hoeft je niet overweldigd te voelen door het tijdrovende proces van leveling en het verwerven van in-game assets. Bekijk de selectie Trove-accounts van onze verkopers en samen kunnen we je helpen om in een mum van tijd je gewenste level te bereiken en je Trove-ervaring te optimaliseren.

Ben je het zat om talloze uren te grinden en te levelen in Trove, maar heb je het gevoel dat je de leukste aspecten van het spel mist? De wereld van Trove is enorm en spannend, maar repetitieve taken kunnen het plezier verminderen. Gelukkig is igitems er om uw Trove-reis gemakkelijker en boeiender te maken! Met onze Trove-accounthandel helpen we u snel obstakels te overwinnen zodat u zich kunt concentreren op het verkennen van de levendige wereld van Trove zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u op een bepaald punt vast komt te zitten.

We streven ernaar onze klanten de beste Trove-accounts en ondersteuning te bieden. Ons doel is om u het gevoel te geven dat u deel uitmaakt van een gemeenschap en niet alleen te maken hebt met een gezichtsloos bedrijf. We willen dat uw ervaring met igitems plezierig en bevredigend is. Verken onze selectie Trove-accounts vandaag nog en begin je Trove-avontuur met een hoge noot, uitgerust met de middelen en kracht om elke uitdaging die het spel te bieden heeft te overwinnen.