Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Goedkope Roblox Accounts - Roblox Account Marktplaats

Roblox heeft een onverwacht brede demografie en is exponentieel gegroeid sinds de lancering! Of je nu vanaf nul wilt beginnen of je wilt inkopen met een account om je op weg te helpen, er is nog nooit een beter moment geweest dan nu

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Redenen om een Roblox Account te kopen

Hoewel levels niet zo belangrijk zijn in vergelijking met sommige andere spellen, zijn de levels binnen bepaalde mini-games dat wel. Bijvoorbeeld, als je KAT (een spel vergelijkbaar met Counter-Strike) uitprobeert, kunnen de meeste wapen skins niet worden verkregen, tenzij de speler bepaalde levels heeft bereikt binnen die bepaalde mini-game! Terwijl andere items vrijkomen bij hogere rangen.

Een andere reden om een Roblox account te kopen is dat je dan al je favoriete cosmetica en andere items kunt krijgen! Items uit de winkel halen kan duur worden, voor sommige spelers, maar een account kopen met veel van deze items er al op kan worden gezien als een super kosteneffectieve oplossing.

Wat te zoeken in een Roblox Account

Een Roblox-account is een waardevolle investering. We raden je aan om te kijken naar de volgende kenmerken om ervoor te zorgen dat je aankoop de moeite waard is en de beste bang for buck.

  1. Alle niveau en totale ervaring en niveau van account in bepaalde spellen.
  2. Currency bedragen in spellen waar levels belangrijker zijn (Zoals KAT).
  3. De totale waarde van items in de Avatar Shop.
  4. De totale hoeveelheid Robux die het account bezit.

Typisch met het bovenstaande, hoe hoger het aantal, hoe hoger de kosten van het account. Dat, echter, zou kopers niet moeten ontmoedigen van sommige van de goedkopere opties die onze verkopers aanbieden.

Wat is Roblox?

Roblox is een online spel waarin spelers hun eigen spellen bouwen. Het is enorm populair geworden sinds de release in 2006, met meer dan 100 miljoen gebruikers per maand en 17+ miljoen spellen gemaakt door de gemeenschap.

Toen Roblox werd uitgebracht, won het verschillende prijzen, waaronder Webby Awards voor beste kinderwebsite, beste sociale/casual/online game, en beste multiplayer game. Het werd getoond als een voorbeeld van innovatieve educatieve software op een nationale conferentie voor digitaal leren.

Wat Roblox zo opmerkelijk maakt, is zijn eenvoud. Er is weinig tot geen technische expertise of kennis van coderen nodig om spellen te maken op Roblox, waardoor gebruikers van alle leeftijden de mogelijkheid hebben om hun eigen spellen te ontwerpen. Gebruikers die niet willen coderen kunnen nog steeds "bouwers" worden en kant-en-klare kamers uploaden voor anderen om in te spelen met de gratis bouwgereedschappen die bij het spel worden geleverd. Echter, gebruikers die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen karakters of items moeten enige kennis hebben van coderen door middel van LUA, een programmeertaal ontworpen door een van Roblox's mede-oprichters. Zelfs zonder uitgebreide kennis van LUA, kunnen bouwers de Roblox Studio gebruiken om ingewikkelde en complexe omgevingen te maken.

Er zijn meer dan 250 miljoen items beschikbaar voor gebruik op Roblox, variërend van auto's en zwaarden tot frisdrankmachines en speelhallen. De gemeenschap is betrokken bij elk aspect van het spel als makers, spelers en moderators. Wanneer gebruikers items willen kopen van andere spelers, gebruiken ze een virtuele munteenheid genaamd "Robux" die kan worden gekocht in bundels variërend van 100 voor USD 4,99 tot 10.000 voor USD 119,99.

Er zijn verschillende redenen waarom Roblox zo populair is, waaronder de unieke mogelijkheid om de hele gemeenschap te betrekken bij het gezamenlijk bouwen van spellen zonder grenzen aan de creativiteit.

Populaire spellen op Roblox

Roblox is de thuisbasis van veel verschillende soorten minigames. Enkele van de meest populaire zijn Ei Jacht, Moord Mysterie, Jailbreak, Lumber Tycoon 2, enz. Deze spellen zijn allemaal erg verschillend van elkaar, maar ze hebben allemaal één ding gemeen - ze zijn erg leuk om te spelen!

Eierenjacht is een eenvoudig spel waarin de spelers eieren moeten vinden die op de kaart zijn verstopt, en de eerste speler die alle eieren heeft gevonden, wint het spel.

Murder Mystery is iets complexer dan Egg Hunt, omdat de spelers moeten samenwerken om een moordmysterie op te lossen. Het spel begint met een speler die willekeurig wordt gekozen als de moordenaar, en de rest van de spelers moet proberen uit te vinden wie dat is.

Jailbreak is een trendy spel dat al meer dan 30 miljoen keer is gedownload. In Jailbreak moeten spelers uitbreken uit de gevangenis en ontsnappen van de kaart. Er zijn veel verschillende manieren om dit spel te spelen, waardoor het erg populair is bij spelers van alle leeftijden.

Een andere populaire minigame op Roblox is "Lumber Tycoon 2". Het is een tycoon spel waar je bomen moet omhakken, boomstammen moet halen, en deze moet verkopen om geld te verdienen. Er zijn ook andere dingen die je kunt doen in het spel, zoals het kopen en verkopen van verschillende soorten hout, het starten van je eigen bedrijf, en miljonair worden.

Er zijn ook veel racespellen op Roblox, zoals "Dirt Racing 3D", "Drift Racing 3D", en "Extreme Racing 3D". In deze spellen moet je meestal zo snel mogelijk met een auto over een circuit rijden. Sommige hebben ook verschillende spelmodi, zoals "Drift Racing 3D" met een "Drift Mode" waar je moet driften in de bochten om punten te krijgen.

Andere populaire minigames op Roblox zijn "Sword Fighting Tournament," "Base Defense," en "First Person Shooter." Deze spellen spreken voor zich - ze hebben allemaal te maken met vechten, schieten, of verdedigen tegen vijanden.

Waarom Roblox Accounts kopen bij igitems?

Als het gaat om het kopen van Roblox accounts, wilt u ervoor zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt. Dat is waarom het zinvol is om te kopen van iGitems. Hier zijn slechts enkele van de redenen waarom u zou moeten kopen van ons:

Wij hebben snelle leveringsopties - Wij weten dat u niet eeuwig op uw Roblox account wilt wachten. Daarom bieden wij directe leveringsdiensten, zodat u uw account meteen kunt krijgen zonder te lang te hoeven wachten.

We bieden veilige betaalmethoden - We begrijpen dat niet iedereen van dezelfde soorten betalingen houdt, en daarom bieden we verschillende soorten betalingen aan. Als het op betaalmethoden aankomt, biedt niemand meer dan wij, omdat we op alle mogelijke manieren voor onze klanten zorgen.

Wij bieden de beste prijzen - Wij weten dat gamers altijd op zoek zijn naar de best mogelijke deals, en daarom bieden wij de laagste prijzen die er zijn. U kunt er zeker van zijn dat u nergens anders een betere prijs zult vinden.

Wij hebben een grote selectie van Roblox accounts - Wij bieden verschillende Roblox accounts van verschillende algemene niveaus, de waarde van items uit de Avatar Shop, de hoeveelheid Robux, etc., zodat je precies kunt vinden wat je nodig hebt. Of je nu een basis Roblox account nodig hebt of een van topkwaliteit, we hebben voor ieder wat wils.

We hebben een veilige website - We begrijpen dat u niet wilt omgaan met schaduwrijke websites die mogelijk uw persoonlijke informatie in gevaar brengen. Daarom bieden wij een 100% veilige website, en dat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je opgelicht wordt.

Wij bieden een uitstekende klantenservice - Als u bij ons koopt, betekent dat niet dat u geen klantenservice krijgt. Wij gaan verder dan wat anderen te bieden hebben, en dat is de reden waarom meer mensen voor ons kiezen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten blij zijn met hun ervaring bij elke stap.

Dus als u op zoek bent naar een goede website waar u goedkope Roblox accounts kunt kopen, kijk dan vandaag nog bij iGitems!

Ben je op zoek naar Roblox Accounts?

Als je Roblox accounts wilt verkopen, dan is nu het moment! Bij iGitems, willen we het makkelijk maken voor pro Roblox gamers om hun Roblox accounts te verkopen. Met onze soepele en eenvoudige proces, kan je op weg zijn om je gaming vaardigheden om te zetten in echte cash. Zorg ervoor dat het een goed idee is om een van je Roblox accounts te verkopen door de prijzen te checken van andere Roblox gebruikers die hun accounts verkopen op onze marktplaats.

Wat meer is, we nemen de veiligheid en beveiliging van alle transacties bij iGitems zeer serieus. Alle betalingen worden gedaan via ons beveiligde platform. Wij versleutelen de privégegevens van elke gebruiker met SSL-technologie; dit betekent dat alle persoonlijke informatie die tijdens de betaling wordt ingevoerd, beschermd zal zijn tegen toegang door derden of diefstal. De betaling aan verkopers zal ook veilig worden afgehandeld, wat betekent dat verkopers hun uitbetaling snel en veilig ontvangen.

Bij iGitems nemen we de tijd om onze gebruikers te leren kennen en hen een persoonlijke service te bieden. Alle communicatie kan direct plaatsvinden via ons live chat systeem, en we gebruiken ook andere instant messaging applicaties om aan alle voorkeuren tegemoet te komen. U kunt in direct contact met ons blijven en snelle en efficiënte klantenondersteuning ontvangen mocht u die op enig moment nodig hebben.

Bovendien kunt u Roblox-accounts snel verkopen zonder dat u lang hoeft te wachten tussen het aanvragen van offertes en het ontvangen van aanbiedingen van geïnteresseerde partijen. Heeft uw Roblox account een prijs die u zelf kunt bepalen? Nog beter. Plaats het gewoon gratis op iGitems, en het zal zichtbaar zijn voor alle andere gebruikers op onze Roblox marktplaats. Als een koper geïnteresseerd is in het kopen van je account, zullen ze de bestelling plaatsen of direct contact met je opnemen via iGitems en met je gaan onderhandelen. Jij kan beslissen of je hun bod accepteert of niet.

Zodra de transactie volledig is afgerond, bieden wij onze verkopers een eenvoudige service: We sturen hun geld rechtstreeks naar hun voorkeursbetaalmethode, wat betekent dat het niet lang duurt voordat ze hun geld van ons ontvangen. Alle transacties vinden plaats binnen ons beveiligde platform tussen koper en verkoper, anoniem.

Al deze factoren maken iGitems de beste plek om Roblox Accounts te verkopen. Kunt u niet wachten om met ons mee te doen? Neem contact op via onze 24/7 live chat ondersteuning, e-mail, of Discord, en we zijn blij om te helpen!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?