Login / Join
World of Tanks

World of Tanks onthult nieuwe prime gaming-content

World of Tanks (WoT) is opnieuw een samenwerking aangegaan met Prime Gaming om zijn spelers exclusieve content te bieden. Deze samenwerking is een zegen voor spelers en biedt hen unieke in-game items en voordelen die hun spelervaring verbeteren.

Harriers verenigen zich met Prime Gaming

Het nieuwste pakket getiteld "Wij de Harriers" is beschikbaar voor spelers die deel uitmaken van de Alliantietroepen in hun strijd tegen het meesterbrein Von Krieger. Dit pakket biedt spelers een nieuwe 2D-stijl, aanpassingselementen en een speciale medaille. Daarnaast ontvangen spelers 1 dag WoT Premium Account, waarmee ze hun spelervaring kunnen verbeteren. Het pakket bevat ook de 2D-stijl "Doggo Driver", stickers "Tread Lightly, Human", stickers "Off the Chain" en de medaille "Area Cleared". Spelers kunnen ook gebruikmaken van 10 missies die ×5 XP opleveren bij overwinning.

Om de beloningen nog persoonlijker te maken, biedt het pakket een huurperiode van 14 dagen voor voertuigen en andere selecteerbare beloningen. Spelers kunnen drie voorwerpen kiezen uit een lijst met Object 703 Version II, M6A2E1, 112 en VK 45.03, die allemaal met korting verkrijgbaar zijn in de Premium Shop. Daarnaast zijn er missies die ×5 XP en Extra Combat Rantsoenen bieden.

Uit de diepten met Prime Gaming

Een ander aanlokkelijk pakket getiteld "From the Depths" nodigt spelers uit om zich te verdiepen in de mysteries van de oceaan. Dit pakket biedt een unieke 2D-stijl "Wonder en glorie", stickers "Gunst verworven", stickers "Liefdevolle omhelzing" en de medaille "Ankergreep". Net als bij het Harriers-pakket ontvangen spelers 1 dag WoT Premium Account en kunnen ze gebruikmaken van 5 missies die ×5 XP bieden bij overwinning.

Het "From the Depths"-pakket biedt ook een huurperiode van 10 dagen voor voertuigen en andere selecteerbare beloningen. Spelers kunnen twee voorwerpen kiezen uit een lijst met onder andere de 122 TM, T77, T-103 en IS-2M, die allemaal met korting verkrijgbaar zijn in de Premium Shop. Daarnaast zijn er missies met 5 XP en verbeterde gevechtsrantsoenen.

De pakketten claimen

Om deze exclusieve pakketten te claimen, moeten spelers hun Amazon- en Wargaming.net-accounts koppelen. Een Prime Gaming-lidmaatschap is essentieel om gebruik te kunnen maken van deze aanbiedingen. Zodra het pakket is geclaimd, kunnen spelers de spelclient binnengaan om hun beloningen te ontvangen via het standaard felicitatievenster. Voor extra items kunnen spelers naar het Depot gaan en op het tabblad Aanbiedingen klikken.

Conclusie

De samenwerking tussen World of Tanks en Prime Gaming blijft spelers exclusieve content bieden die hun spelervaring verbetert. Met unieke stijlen, stickers, medailles en meer kunnen spelers hun WoT-account een boost geven en hun dapperheid op het slagveld laten zien. Of je nu fan bent van de Harriers of geïntrigeerd door de mysteries van de diepte, er is voor ieder wat wils. En voor degenen die de wereld van WoT nog moeten verkennen, is dit het perfecte moment om erin te duiken, vooral met de extra voordelen van Twitch Prime.

Editorial Office
igitems