Login / Join
Fortnite

Wat zijn de populairste multiplayergames in 2024?

Hoewel de allure van een singleplayer game in veel gevallen groot is, zijn er momenten waarop je je passie voor gaming met anderen wilt delen.

Als je geniet van de spanning van een spel voor meerdere spelers, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we een overzicht van een aantal van de populairste games waar je samen met vrienden van kunt genieten.

Fortnite

Hoewel Fortnite niet nieuw is, blijft het de schermen over de hele wereld domineren met zijn meeslepende spelervaring en indrukwekkende graphics. Dit snelle spel is gemaakt door Epic Games en brengt jou en je team zeker bij elkaar.

Fortnite wordt voortdurend bijgewerkt en de makers werken samen met een aantal popsterren om ervoor te zorgen dat je betrokken en vermaakt bent.

Onder Ons

Among Us is een ander geweldig spel om te proberen als je met meerdere spelers speelt. In dit spel werkt het team aan het repareren van een ruimteschip, maar sommige gamers zijn gemene bedriegers die anderen vermoorden. Dit spel kan je vriendschap echt op de proef stellen, waardoor zelfs de vriendelijkste relaties veranderen in totale paranoia.

Apex Legends

Apex Legends, ontwikkeld door Respawn Entertainment, heeft zichzelf stevig gevestigd als een van de populairste squad-based shooter games. Het biedt een ongebruikelijke kijk op het battle royale-genre met een onderscheidende cast helden, elk met zijn eigen vaardigheden.

Verbeter je teamcommunicatie en geniet in 2024 van urenlang plezier met deze vaste favoriet.

Dapper

Riot Games, vooral bekend van het zeer succesvolle League of Legends, stapt in de wereld van first-person shooters met Valorant. Deze strategische shooter combineert nauwkeurig vuurgevecht met op personages gebaseerde vaardigheden en biedt een tactisch en intrigerend spel.

Het uitbrengen van nieuwe agents en maps, gecombineerd met een ontluikende esports-categorie, heeft Valorant aan de top van online gaming gehouden en een toegewijde schare fans opgeleverd.

Genshin Impact

MiHoYo's Genshin Impact heeft fans versteld doen staan met de adembenemende open wereld, het meeslepende vechtsysteem en het grote aantal personages. Het combineert actie-RPG-aspecten met een gacha-systeem voor het verwerven van personages en beschikt over een grote wereldwijde spelersgemeenschap.

De voortdurende toevoeging van nieuwe plaatsen, personages en gebeurtenissen belooft Genshin Impact ook in 2024 een toppositie in de multiplayergame te geven.

Overwatch 2

Overwatch 2, ontwikkeld door Blizzard Entertainment, borduurt voort op het succesvolle hero shooter-idee van zijn voorganger. Overwatch 2 blijft gericht op samenwerking en strategie, met verbeterde graphics, nieuwe personages en nieuwe spelmodi.

De nadruk van het vervolg op een zich ontwikkelende verhaallijn en de toevoeging van een verhaalgedreven missie verdiept de multiplayerervaring en zorgt ervoor dat Overwatch relevant blijft in de gamewereld.

Call of Duty: Oorlogszone

De Call of Duty-franchise domineert al jaren de topposities in spelaanbevelingen en houdt nog steeds stand in de game-industrie.

Warzone, dat als gratis battle royale-game werd gelanceerd binnen Call of Duty: Modern Warfare, heeft een grote gebruikersgroep. De snelle gameplay, talloze wapens en voortdurende upgrades zorgen voor succes in 2024.

Lightyear Frontier

Als je op zoek bent naar een spel zonder geweld en schieten, dan is Lightyear Frontier een fantastische optie om te overwegen.

Het is een rustig, open landbouwspel dat zich afspeelt in een verre wereld waar je een nieuw huis kunt bouwen, zeldzame vegetatie kunt oogsten en door de harde en onvergeeflijke natuur kunt trekken.

Hoewel dit één avontuur lijkt te zijn, kun je maximaal drie vrienden meenemen en samenwerken om je huis te bouwen op een wereld aan de rand van de kosmos.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 is ontworpen voor zowel hardcore autoracefans als voor diegenen die gewoon doelloos over prachtig in beeld gebrachte Mexicaanse landschappen willen cruisen. Hoewel het over het algemeen vergelijkbaar is met eerdere delen, kun je met het nieuwe EventLab innovatieve, aangepaste circuits ontwerpen waar je samen met vrienden van kunt genieten.

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe heeft alles wat je mag verwachten van Nintendo's enorm succesvolle kartracefranchise. De game heeft prachtige beelden, unieke nummers en een opnieuw ontworpen vechtstijl.

Tekken 8

Tekken 8 heeft alles wat je nodig hebt in een vechtgame: geweldige vechtstijlen en levendige graphics. Het begint precies waar het vorige spel ophield, met Kazuya die Heihachi vermoordt.

Met een volledige selectie en een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen, heb je veel opties om te vechten.

Slotopmerkingen

Met multiplayer-games kun je het beste uit je tijd halen met anderen. Of je nu van plan bent om te genieten van een meeslepend potje Fortnite of de strijd aangaat in Call of Duty, één ding is zeker: je zult je zeker vermaken.

Als je op zoek bent naar game-artikelen om de ervaring een beetje op te krikken, bekijk dan ons aanbod aan producten en diensten!

Editorial Office
igitems