Login / Join

Vijf wedstrijden om uit te kijken voor 2022!

De markt voor PC-games staat op het punt een stuk beter te worden, zowel nu als in de toekomst. Het maakt niet uit wat je game-interesse is; er is voor iedereen wel iets om naar uit te kijken.

Welk platform je ook verkiest, er is een keur aan nieuwe pc-games die je aan je verlanglijstje kunt toevoegen, ongeacht je keuze. Een breed scala aan nieuwe titels, waaronder RPG's met ray tracing, shooters en meesterwerken op het gebied van co-op, zijn inbegrepen.

Hier is een selectie van games die we hebben gezien en waar we reikhalzend naar uitkijken. We twijfelen er niet aan dat jij dat ook zult zijn.

Dying Light 2

Dying Light 2 brengt gamers terug naar een wereld bevolkt door hordes ondoden. De game speelt zich vijftien jaar na het einde van de wereld af, wanneer een groot deel van de mensheid is weggevaagd. Conflicterende facties zijn vaak te vinden in de weinige overgebleven veilige toevluchtsoorden. Onze hoofdrolspeler bevindt zich in het midden van een machtsstrijd. Spelers kunnen met deze facties omgaan op elke manier die zij geschikt achten buiten verkenning en gevechtszombies. Missies kunnen flexibeler worden benaderd dan in het vorige spel. Een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van dit vervolg was de naadloze aansluiting tussen parkour en vechten.

Redfall

Arkane Studios heeft net Deathloop uitgebracht en werkt nu aan Redfall, hun vervolgtitel. Het stadje Redfall, Massachusetts, is de setting voor deze actie-avonturengame. Op het moment dat ik dit schrijf, is het verhaal nog steeds een beetje een mysterie. Maar de essentie van het verhaal is in ieder geval duidelijk. Van wat we tot nu toe kunnen vertellen, heeft een experiment de stad in een vampierenwoestenij veranderd. Terwijl je terugvecht tegen de hongerige wezens, kun je kiezen uit een aantal personages om de controle over te nemen. Het spel lijkt nu een nieuwe draai te geven aan de Left 4 Dead en Back 4 Blood franchises.

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Dit jaar komt er een nieuwe Tom Clancy's Rainbow Six-game uit. Rainbow Six: Extraction was oorspronkelijk getiteld Tom Clancy's Rainbow Six: Quarantine. Dit is dus weer een tactische shooter voor teams in de trant van Rainbow Six Siege, als dat zinvol is. Koop je Rainbow Six account op igitems voor een eersteklas spelervaring! Desalniettemin is het een PVE game waarin spelers samenwerken om te proberen een buitenaardse parasietenplaag te stoppen. Als een speler besmet raakt met deze parasiet, zijn ze effectief verdoemd als ze niet binnen een bepaalde tijd behandeld worden. Gelukkig kunnen we deze tactische shooter begin 2022 spelen, nadat hij in 2021 door de mazen van het net glipte.

Destiny 2: De Heksenkoningin

Savathun's Throne World is een nieuwe plek die wordt geïntroduceerd in de Witch Queen-uitbreiding voor Destiny 2. Naarmate de uitbreiding verder wordt gebouwd, kun je meedoen aan een nieuwe raid genaamd Vow of the Disciple en twee extra dungeons. De Legendary-moeilijkheidsgraad is nieuw in de game en is uitdagend, maar lonend voor degenen die hem voltooien. Het is ook vermeldenswaardig dat de volledige campagne van de Forsaken-uitbreiding en de Tangled Shore-locatie en -activiteiten worden verplaatst naar de Destiny Content Vault als onderdeel van deze release.

Crossfire X

Als je in Azië bent, kun je binnenkort Crossfire spelen op Xbox One en de Xbox Series X/S. Crossfire X, de nieuwe naam van het spel, zal de gameplay grotendeels hetzelfde houden, met spelers verdeeld in twee groepen om het tegen elkaar op te nemen in verschillende spelsoorten. Er zal echter een grote visuele upgrade zijn en een verhaalcampagne voor gamers om te ervaren. Smilegate en Remedy Entertainment werken samen om een campagne uit te brengen, maar we weten niet waar het plot op gebaseerd zal zijn. Het spel zou oorspronkelijk in 2020 uitkomen, maar de uitbraak van het coronavirus heeft de releasedatum opgeschoven, net als voor vele anderen. Het spel is momenteel gepland om begin 2022 uit te komen.

Editorial Office
igitems