Roblox

Top Roblox-spellen van 2023: Wat is Trending?

Met zoveel spelmakers die elke dag aan Roblox werken, is het heel gemakkelijk om verloren te raken in de lawine van nieuwe spellen die worden geüpload. Op het moment dat je begint te genieten van een spel, wordt er een ander geweldig spel gelanceerd. Er zijn zelfs veel YouTube-video's om spelers op de hoogte te houden van de nieuwste games op het platform.

Als je je afvraagt welke spellen trending zijn op Roblox in 2023dan ben je hier aan het juiste adres. Roblox-spelers zijn massaal op de volgende geweldige spellen afgekomen:

  1. Adopteer Mij!

Met meer dan 32 miljard bezoeken sinds de lancering op Roblox is Adopt Me! het populairste spel op het platform in 2023. Dit geesteskind van Uplift Games was oorspronkelijk ontworpen als een interactief spel waarin spelers konden kiezen om ouders of kinderen te zijn die het adoptieproces naspeelden.

Sindsdien is het echter geëvolueerd naar een spel waarin je kunt kiezen om verschillende virtuele huisdieren te adopteren, die je ook kunt ruilen met andere spelers. Er zijn veel microtransacties in het spel, wat Uplift Games elk jaar meer dan 60 miljoen dollar oplevert! Updates zoals "kleed je huisdier aan" hebben het spel geholpen om zijn status als een van de populairste Roblox-spellen te behouden.

  1. Brookhaven

Heb je zin om je eigen realiteit te ontvluchten en een nieuwe uit te proberen? Dan is Brookhaven misschien wel de beste plek om naartoe te gaan. Dit spel kan het best worden beschreven als een simulator van een levensstijl waarin je kunt genieten van een breed scala aan alledaagse activiteiten, zoals naar je werk gaan, naar school gaan, rondrijden en medespelers van Roblox ontmoeten.

Je hebt de kans om veel andere spannende functies van dit spel vrij te spelen met de Roblox Brookhaven premium pass, die je 275 Robux kost. In april 2023 was Brookhaven meer dan 29 miljard keer bezocht.

  1. Toren van de Hel

Tower of Hell, gemaakt door uwuPyxl en ObrenTune, is een spannend Roblox-spel dat sinds de start al meer dan 20 miljard keer is bezocht. Zoals de naam al doet vermoeden, moet je in het spel een zesdelige toren trotseren in de hoop de top te bereiken in minder dan 8 minuten.

Elke keer dat een speler een toren verslaat, verdient hij punten, die kunnen worden gebruikt om verschillende soorten uitrusting en accessoires te kopen die van pas komen bij het verslaan van de volgende torens. Het spel werd in 2018 uitgebracht en heeft sindsdien een grote aanhang op Roblox.

  1. Blox Fruit

Blox Fruits is in 2019 gemaakt door mygame43. Dit is dezelfde maker die Gamer Robot en Elemental Battlegrounds heeft gemaakt, dus het is niet verrassend dat dit nieuwste aanbod erg populair is onder Roblox-gebruikers. Blox Fruits heeft meer dan 15 miljard bezoekers gehad sinds het werd gemaakt.

De gameplay zelf is heel eenvoudig en dat is een van de redenen waarom dit spel zo populair is. Spelers worden in het spel gespawned en moeten Blox Fruits vinden die willekeurig verspreid zijn in de spelomgeving. Als je geen vruchten vindt, kun je deze kopen met de spelvaluta Beli.

  1. MeepCity

MeepCity is een Roblox-spel dat al meer dan 15 miljard keer is bezocht door mensen die van sociale en rollenspellen houden. Toen het werd gelanceerd, had het spel een breed scala aan activiteiten om van te genieten, zoals vissen, rollenspellen en feesten.

Maar nadat er in februari 2022 problemen met misbruik van volwassen inhoud waren gemeld, stopte MeepCity met de party-functie. Het blijft echter een van de meest populaire spellen in 2023, dankzij de vele andere coole functies om van te genieten.

Slotwoord

Roblox is een steeds groeiend platform dat geen tekenen van vertraging vertoont. Bijblijven met de nieuwste spellen op het platform is geen gemakkelijke taak. Maar als je wilt genieten van de beste Roblox-ervaring, dan is elk van de vijf spellen in dit artikel het proberen waard. Bezoek het platform en open een Roblox account nu meteen.

Editorial Office
igitems