Login / Join

Over Fortnite

In 2017 bracht Epic Games een ander populair online videospel uit dat gelanceerd werd met de naam Fortnite. Een Fortnite spel uitgegroeid tot een van de meest gespeelde sportrechten na de vrijgegeven in 2017. Gemiddeld 125 miljoen spelers geregistreerd in slechts hoeveel maanden na de datum van de release op 27 juli 2017. Fortnite was beschikbaar op verschillende platformen, in iOS, Android, Windows, macOS, Switch, PlayStation 4, en Xbox.

Fortnite heeft drie verschillende versies van spelmodus, de Fortnite: Save the World, Fortnite: Battle Royale, en als laatste is Fortnite: Creative. Deze drie verschillende spelmodi hebben een specifiek model van beschrijving. In Fortnite: Save the world, is het een team-up modus die de maximale spelers van vier. Het is een shooter survival games; het belangrijkste doel van deze spelmodus is om de objecten te beschermen tegen vijanden, monsters en zombies. De spelers hebben specifieke vaardigheden die zij over ervaring kunnen verbeteren. De meer de speler van een specifiek teken is ervaren in de slag arena, de meer vaardigheden ze kunnen ontgrendelen.

Een ander speltype is Fortnite: Battle Royale, in deze modus kunnen maximaal 100 spelers meedoen, dit is heel anders dan Fortnite: Save the world, omdat het een solo spel is, geen team-up spel. Deze modus is de laatste man staande spel. Wie overleeft in de gevechtsarena, zonder schade en gedood te worden door andere spelers, zal de kampioen zijn. Je kunt niet vertrouwen op de andere spelers, en je kunt alleen op jezelf vertrouwen. Je moet al je best doen om de strijd te overleven. De belangrijkste sleutel om te overleven deze speelwijze is om veel vaardigheden te hebben die je kunt gebruiken om je te beschermen je te beschermen. Je kunt ook je eigen veilige arena bouwen terwijl je ernaar streeft om in de belangrijkste veilige zone van de kaart in de gevechtsarena te komen. De laatste spelmodus is Fortnite: Creative. In deze modus kunnen spelers ook hun eigen gevechtsarena's bouwen. Onder alle spelmodi van Fortnite, is dit degene die de spelers de vrijheid heeft gegeven vrijheid in de gevechtsarena's heeft gegeven.

Dit online spel wordt tegenwoordig nog steeds gespeeld, maar als gevolg van de nieuwe en moderne sporten die in het nieuwe tijdperk kwamen, verliest het verliest het zijn populariteit. In sport, moet je altijd weten wanneer je jezelf moet beperken, omdat sport is gemaakt voor vermaak. Spelers moeten zich beperken van het spelen van online games om verslaving te voorkomen.

Editorial Office
igitems