Login / Join
Call of Duty: Modern Warfare III

MW3 Seizoen 3: Een nieuw hoofdstuk van oorlogsvoering ontketend

Seizoen 3 van Modern Warfare 3 (MW3) en Warzone zal de game-ervaring op een hoger plan brengen met een scala aan nieuwe content en spannende updates. Het seizoen begint op 3 april en de gamegemeenschap kijkt vol verwachting uit naar de nieuwe uitdagingen en beloningen.

Battle Pass Breakdown: Ontgrendel de actie

De kern van seizoen 3 wordt gevormd door de vernieuwde Battle Pass, met een arsenaal aan nieuwe wapens, waaronder het MORS-sluipschuttersgeweer en de terugkeer van Snoop Dogg, de favoriete speler van de fans. Met de Battle Pass van dit seizoen, BlackCell genaamd, kun je deze exclusieve beloningen en nog veel meer vrijspelen.

Prijs en extraatjes

De BlackCell Battle Pass kost naar verwachting $29,99 en biedt spelers toegang tot de volledige Season 3 Battle Pass en tot 25 Tier Skips voor PlayStation-gebruikers. Bovendien krijg je er direct 1100 COD Points bij, waarmee je een wereld aan aanpassingen en vooruitgang kunt vrijspelen.

Exclusieve content

  • Operators in overvloed: Duik de strijd in met unieke BlackCell Operator-skins, waaronder de sluipende "Stasis" en het dynamische duo Snoop Dogg-skins.
  • Blauwdrukken voor wapens: Breid je arsenaal uit met exclusieve wapenblauwdrukken, waaronder de "Aggressive Action" Frag Grenade en de geanimeerde "All that Glitters BlackCell"-blauwdruk.

Mapuitbreiding en modi

Seizoen 3 houdt niet op bij wapens en skins. Spelers kunnen zes nieuwe multiplayer-maps verkennen, een duik nemen in de Zombies-content halverwege het seizoen en het iconische Rebirth Island opnieuw bezoeken, waardoor de horizon van gameplay en strategie wordt verbreed.

Wapens en skins: Een duik in de diepte

De Battle Pass-lagen zitten boordevol beloningen, van het direct ontgrendelen van de Dominus-skin van Makarov tot een selectie wapenblauwdrukken voor elke gevechtsvoorkeur. En dan hebben we het nog niet eens over de drie nieuwe wapens die toegankelijk zijn voor alle spelers, zodat de strijd om de macht fris en intens blijft.

De weg vooruit

Terwijl MW3 Seizoen 3 zich ontvouwt, worden spelers uitgenodigd om zich onder te dompelen in een seizoen vol ongeëvenaarde content en kansen op glorie. Met een strategische mix van nieuwe wapens, kaarten en exclusieve beloningen is Season 3 klaar om het slagveld opnieuw te definiëren en een ongeëvenaarde spelervaring te bieden.

Editorial Office
igitems