Login / Join
Pokemon GO

Is het de moeite waard om Pokemon GO te spelen in 2024?

Pokemon GO werd in 2016 uitgebracht en werd al snel een wereldwijd fenomeen. Het moedigde talloze spelers aan om naar buiten te gaan en te beginnen met het vangen van de geliefde personages.

Fans herinneren zich waarschijnlijk de rage omdat iedereen Pokemon GO leek te spelen in de eerste weken na de release. Hoewel het spel niet meer zo gehyped is als vroeger, kan het nog steeds de moeite waard zijn om het in 2024 en daarna te spelen.

Uiteindelijk bereikte het aantal spelers van Pokemon GO een piek van ongeveer 230 miljoen tijdens het releasejaar. Dat aantal is met de tijd langzaam gedaald, hoewel er vorig jaar weer een lichte stijging te zien was. Ondanks een dalend spelersaantal zijn er nog steeds meer dan een half miljoen spelers actief op het platform en nieuwe spelers kunnen regelmatig genieten van uitstekende content.

Als je nog nooit Pokemon GO hebt gespeeld, is dit het jaar om te beginnen. Het is zeker de moeite waard om te spelen, ook al is de initiële hype langzaam weggeëbd. Laten we eens kijken waarom je het zou moeten spelen!

Nieuwe functies geïntroduceerd in 2023

In 2023 bood Pokemon GO nieuwe manieren om het plezier in het spel te ervaren. Spelers die al een tijdje niet op het platform zijn geweest, moeten dit jaar zeker eens gaan kijken.

Routes is bijvoorbeeld een recente functie waarmee spelers een samengesteld pad kunnen volgen dat andere gebruikers hebben gemaakt. Dit helpt ze om Zygarde Cells onderweg te vinden.

Ook Party Play werd geïntroduceerd. Dit gaf spelers eindelijk de kans om met anderen in het spel samen te werken om nog veel meer uitdagingen te voltooien. Bovendien introduceerde Pokemon GO vorig jaar de Master Ball, waarmee spelers gegarandeerd het personage vangen dat ze ermee vangen.

Naast de nieuwe functies heeft Pokemon GO ook nieuwe monsters aan het spel toegevoegd, zodat spelers nog meer wezens kunnen verzamelen!

Ook veel Gen 9-mons verschenen in 2023, zoals de starters van Quaxly, Fuecoco en Sprigatito. Gen 9-mons bleven zelfs te zien tijdens evenementen, zoals het Halloween-evenement met Houndstone en Greavard of Cetitan en Cetoddle in het Winter Holiday-evenement.

Nieuwe evenementen in 2024

Pokemon GO bevindt zich in het seizoen Timeless Travels, dus de nadruk ligt hier vooral op beestjes uit de Arceus-regio (Pokemon Legends). Tijdens dit seizoen beleven spelers het Pokemon GO Tour: Sinnoh-evenement meemaken. Het begint in Los Angeles en staat gepland voor 17 februari 2024.

Er zijn talloze evenementen die plaatsvinden in 2024 en het is handig om op de hoogte te blijven.

Als je van digitale evenementen houdt, is er een op 24 en 25 februari, waarbij spelers over de hele wereld een geweldige kans krijgen om de nieuwe opties te bekijken, zoals het verkrijgen van een Palkia of origin Forme Dialga.

Het hele jaar door zullen er waarschijnlijk ook maandelijkse Pokemon GO-community-evenementen plaatsvinden. In januari was de eerste, met Rowlet. Je zult Chansey te zien krijgen, want dit is het uitgelichte personage voor de Community Day van februari. Als je dit personage aan je collectie wilt toevoegen, mag je dat evenement zeker niet missen!

Redenen om een Pokemon GO-account te kopen

Als je nog geen Pokemon GO account hebt, is het misschien een uitdaging om mee te doen. Bovendien ben je misschien bang dat je vrienden je te ver voor zijn. Gelukkig kun je een account kopen dat al op een bepaald niveau is. Hier zijn de voordelen om dat te doen:

  • Saaie onderdelen overslaan - Als je voor het eerst een Pokemon GO-account opent, ben je vrij beperkt. In feite begint het meeste plezier na level 25, dus het zal je veel tijd kosten om dat punt te bereiken! De meeste mensen kunnen maar een paar uur spelen.
  • Verover de bazen - Als je een beginner bent, heb je waarschijnlijk niet de kracht opgebouwd om de eindbazen of andere spelers te verslaan. Om dit tegen te gaan, kun je een Pokemon GO account kopen op het niveau van jouw voorkeur!
  • Verzamel de beste Pokemon Characters - Het is vaak moeilijk om de zeldzame of beste Pokemon Characters te krijgen totdat je level 30 hebt bereikt. Ook zul je dan om ze moeten strijden met andere goed getrainde spelers. Als je een account koopt met de beestjes waar je van houdt, bereik je je doelen veel eerder!

Ben je klaar om een Pokemon GO-account te kopen om te genieten van alles wat dit jaar wordt aangeboden? Het is zeker nog steeds de moeite waard om het spel te spelen, en nu hoef je niet de tijd te nemen om je accountlevel op te bouwen tot 30 of hoger. Het is een win-winsituatie als je kiest voor IgItems!

Editorial Office
igitems