Login / Join

Inleiding tot League of Legends

League of Legends is een spel op een computer. Dit spel is net hetzelfde als de DOTA 2 en Mobile Legends omdat dit een online spel is. Dit spel is ook een multiplayer spel. Je kunt met jezelf spelen, maar het is aan te raden en beter als je met je team kan spelen. Aangezien dit is net als Dota en Mobile legends, maar ze verschillen in speelstijl moet je moet je het standbeeld of de basis van je team beschermen met je team, zodat je vijanden je standbeeld of basis niet zullen vernietigen.

Dit spel heeft een twee-team nodig en die teams moeten 5 spelers hebben, dus om precies te zijn moet dit spel in totaal 10 spelers hebben. De doel van dit spel is u moet breken en vernietigen van het standbeeld of de basis van uw vijanden zodat aan het einde van het spel u niet zal worden verslagen. Wanneer u bent spelen van een league of legends als je genoeg geld proberen om te kopen een held die u wilde of het item dat u zal helpen om het leven te krijgen en zal u helpen om te vechten de griezels, vernietigen de basis, en vechten van uw vijanden. Dit spel is een online spel, waarin u uw personal computer of mobiele telefoons gebruiken kunt. Maar het is beter wanneer u uw mobiele telefoon gebruikt omdat u dit kunt brengen waar u ook bent.

Je kunt League of Legends overal spelen zolang je maar toegang hebt tot internet om League of Legends te kunnen spelen. van legendes te kunnen spelen. Het is gemakkelijk om te spelen, maar zorg ervoor dat je genoeg signaal hebt dat geen invloed heeft op je prestaties als je aan het spelen bent. League of Legends wordt ook beschouwd als een oproer spel. League of Legends wordt ook beschouwd als de eerste rang in de meest bekeken online games op YouTube en op Facebook. Wanneer je broers en zussen hebt, is het beter dat je ze nooit dit spel laat spelen vooral als ze 10 onder omdat dit spel is aan te raden voor een tiener veroudering 17 jaar en ouder.

Je zult deze game met veel plezier spelen, vooral vooral dit spel is geschikt voor jongens omdat League of Legends een Riot Game is. Maar als sommige meisjes dit willen spelen moet je er ook van genieten en ervoor zorgen dat je alle regels begrijpt van het spelen van League of Legends. 

Editorial Office
igitems