Login / Join

Een gids voor PUBG

PUBG is een slagveld. PUBG is een computer spel of een online spel. PUBG is net als een counter strike, maar deze twee spellen hebben verschillen. Wanneer u op het punt staat om een PUBG te spelen, moet u uw gegevens en WiFi om toegang te krijgen tot de genoemde spel terwijl de tegenstaking is een offline spel, maar u nodig om deze toepassing op uw laptop of computer te installeren. U kunt spelen door jezelf, en je kunt ook spelen met je team. Het heeft een optie, of het is multiplayer of single-player. U kunt deze toepassing zo veel als je wilt spelen, maar je moet jezelf beperken van het spelen van dit spel omdat PUBG een van de meest bekende online games hier op aarde. Dat is waarom u moet voorzichtig zijn met omdat er mensen zijn die verslaafd zijn geraakt aan dit spel.

Dit spel zal je tijd opslokken, maar als je speelt, vergeet je alle problemen die je hebt, en dit spel zal dienen als uw stress reliever. Het beste wat je kunt doen als je besloten hebt om dit te spelen is om uw team te hebben zodat aan het eind van het spel u niet zult zijn verslagen bent. Minstens 1-2 uur PUBG spelen is genoeg voor zowel jou als je teamgenoten. In dit spel zijn er 100 spelers dan hoor jij bij die 100 honderd spelers. Ren als er een vijand is want je vijand zal je verhitten tot je geraakt wordt, en je moet rennen en rennen als er bloed op je scherm is.

Je moet echt snel rennen en lopen, op weg naar de veilige zone, om veilig te zijn en te blijven leven. Er is daar ook een kaart op op je scherm die je zal begeleiden, en die je zal helpen om in de veilige zone te komen. Als je daar in de veilige zone bent, ben je een van de overlevenden daar. Jij hebt ook het recht om te kiezen wat voor soort wapen je gaat gebruiken. Wanneer je schiet je vijand, zul je corresponderende geld hebben dat je zult gebruiken om te kopen items, vooral de laarzen die u zullen helpen om snel te lopen, geweren, evenals en wapens. Dit is, inderdaad, een plezierig spel tot nu toe veel tieners op dit moment spelen dit soort spel.

Bekijk nu onze uitgebreide selectie van in-game services!

Editorial Office
igitems