Login / Join

De beste rollen in Dota 2!

Volgens schrijven, zijn er 115 helden in Dota 2 die hun eigen unieke manieren hebben. Maar het kiezen van de beste held voor je team kan je naar de overwinning brengen na het vechten van een bepaalde fase, cruisen al die vijanden, en zet ze te worstelen. Je zult weten dat alle helden zijn gespeeld en gebruikt op basis van hun specifieke rollen. In Dota 2, is het belangrijker om deze rollen te kennen omdat het je kan leiden tot het begrijpen goed het spel en de interactie met elkaar. Dus, wat zijn de Dota 2 rollen?

Support

In het vroege spel, vooral in de laning fase, is de rol van de support om te dragen dat de gebruikte held genoeg zicht heeft voor jou om veilig rond te kunnen gaan door te kijken in de kaart.

Carry

Het richt zich op het helen van de schade aan je held. Dit is de moeilijkste rol als de speler het belang ervan niet kent.

Jungle

In de vroege stadia, is het meer bezig met bos om genoeg punten te winnen, en het maken van alle griezels te vernietigen die je kunt vinden tussen de respawning interval.

Solo

Jouw team heeft minstens één land om de gegeven lone hero te bezetten.  Het team moet meer jungler hebben.

Solo Mid

Jouw held moet op de middelste baan staan. Omdat je zal zien dat de ruimte tussen jou en je tegenstander rustig kort is. Je hoeft je geen zorgen te maken over ontsnappen omdat er zullen farming creeps en handelssystemen zijn.

Solo-Off the Lane

Je helden kunnen moeilijk te bespelen zijn. Zoals je kan zien, zal je in de vroege levels off-laners tegenkomen door dat je meer mogelijkheden zult hebben om niet te ontsnappen aan de mechanica zoals onkwetsbaarheid of de mogelijkheid om er te transporteren.

Roster

In elk level, was je geslaagd. Je held zal worden genivelleerd - omhoog evenals het talent en vaardigheden van uw held. Op niveau omhoog, moet u weten de talenten van uw held voor beter spel en het spel zal vroegtijdig worden beëindigd. Als je speelt, zul je de drie attributen in Dota tegenkomen: Behendigheid, Kracht en Intelligentie. Elke van deze heeft zijn eigen rol in het besturen van bepaalde aspecten van je held. Om er de paar, het heeft HP of kracht, de mana of je intelligentie en aanvalssnelheid of de behendigheid. Als je held beschadigd wordt door een andere held van je vijand, zal dat gemakkelijk worden vastgesteld. Het kan gemakkelijk worden hersteld als je de aankoop van de punten en het selecteren van de waarde om meer te versterken uw hero. 

Editorial Office
igitems