Login / Join

Apex Legends voor Beginners

Het spel wint aan populariteit, als bewijs is de 25 miljoen spelers die zich registreerden in slechts een week na de lancering en 50 miljoen spelers in een maand. Vanaf juli 2019 werd statistisch aangetoond dat apex legend elke week tot 10 miljoen spelers wint.

Apex Legends bestaat uit 3 ploegen of teams met elk 20 spelers, in totaal 60 spelers. Elke ploeg spelers zal naar een eiland waar de gevechtsarena zich bevindt. Elke speler moet zoeken naar hun wapens en andere uitrusting die ze kunnen gebruiken tijdens de gevecht met andere spelers van het andere team. Je kunt ook in hand tot handgevecht vechten met andere spelers om hun wapens te krijgen. Naarmate het spel verder, neemt de grootte van de kaart en de gevechtsarena af, zodat de ploeg zichzelf moet beschermen tegen de dood totdat ze de veilige zone bereiken op het eiland dat hen de winnaar van het spel zal maken. De spelers kiezen hun eigen specifieke personages om te gebruiken, ook wel bekend als de legendes.

Elke legende in het spel heeft specifieke vaardigheden, zwaktes en sterktes.  Legends beginnen meestal als zwakke vechters omdat ze minder ervaring hebben, en ze hebben geen wapens hebben om zich tegen de andere spelers te beschermen. Het spel van apex legend is het teamwork van elk team. Teamwork is een van de meest belangrijke sleutels om het spel te overleven. Naast teamwork, gebruiken spelers de game controller om non-verbaal te communiceren met hun team. De spelcontroller ook wel pingen genoemd, is de manier waarop de teams met elkaar communiceren om hun locaties, wapenlocatie en de gevarenzone te kennen. Als één speler van de ploeg neergehaald wordt tijdens een gevecht, hebben hun teamgenoten de de macht hebben om hen te doen herleven. Maar als één van de spelers van een team gedood wordt, om te kunnen doen herleven en herrijzen, moet één van hun teamgenoten een banier hebben verzameld. Een banier verschijnt op de plaats waar één van hun teamgenoten stierf, en deze moet naar één van de bakens op het eiland worden gebracht om hun teamgenoot te redden en te laten herrijzen.

Apex Legend is een online game die matig moet worden gebruikt, omdat esports zijn gemaakt voor vermaak, niet voor verslaving.

Editorial Office
igitems