Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Shiny Pokémon kopen voor Sword & Shield - Shiny Pokémon Trading

Je bent moe; de lol van het verzamelen is verpest. Je kunt je gewenste Pokemon niet krijgen tenzij je urenlang aan het grinden bent. Nou, wat als ik je zou vertellen dat er een makkelijkere manier is? We hebben deze frustratie sinds de lancering weggenomen door een veilige en snelle shiny Pokemon te bieden voor gamers over de hele wereld. Haal de frustratie uit het spel en begin weer van het spel te genieten!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Wat zijn Shiny Pokemon?

Shiny Pokemon is een zeldzame variant van Pokémon en direct herkenbaar aan hun verschillende kleuren. Het zijn niet de stats van de Pokémon die veranderen, maar hoe ze eruit zien. Een andere tint zorgt voor een compleet nieuw uiterlijk voor elk wezen in het spel.

De jacht op glimmende Pokemon is een endgame activiteit geworden in het aankomende spel: Sword and Shield. Behalve 6IV Pokémon, willen spelers misschien ook deze gekleurde varianten bemachtigen die een speciale kleurschakering hebben die anders is dan normaal.

Hoe krijg ik glanzende pokemon

Shiny Pokemon is een zeldzaam en uniek type wezen in de wereld van Pokémon. Ze zijn overal te vinden, maar niet altijd met stats die goed genoeg zijn voor competitief spel. Dat heeft ertoe geleid dat veel mensen zich alleen op de jacht op deze glimmende wezentjes richten, en daarom is het tegenwoordig zo populair onder gamers!

Om Shiny Pokémon te krijgen, moet je gewoon genoeg ontmoetingen hebben tot je er een tegenkomt. Het is zeker RNG, maar gelukkig kunnen we met een paar trucs, zoals het gebruik van de shiny charm en het doen van vangstketens, onze kansen vergroten, waardoor het een tikkeltje makkelijker wordt dan verwacht.

Koop je Shiny Pokemon?

Ondanks het gebruik van Shiny Charms, kan het nog steeds tijdrovend zijn en veel geduld vereisen om Shiny Pokemon te krijgen. Gelukkig heb je met de hulp van igitems mogelijkheden om snel en gemakkelijk aan Shiny Pokémon te komen! Onze verkopers bieden zowel Shiny als high-level Pokemon aan. Filter gewoon op details en kies uw favoriet.

Wat is Sword & Shield?

In deze nieuwe regio maken spelers kennis met het op de UK geïnspireerde Galar. Met zijn kleurrijke stadjes en steden die er heel eigen uitzien, maar die er toch in slagen de schijn van moderniteit op te houden met al hun netheid, is het geen verrassing dat je een griezelig gevoel krijgt als je ronddwaalt door verdacht lege straten of groene glooiende heuvels die verspreid liggen over deze anders zo karaktervolle plaatsen.

Er valt heel veel te ontdekken in deze nieuwe regio, waaronder de uitgestrekte Wild Area, waar je verschillende Pokémon kunt tegenkomen. Je ontdekt alles van grote open velden tot bossen en zelfs industriesteden!

Je kunt kiezen uit drie soorten Pokémon: gras, vuur en water. Zo is er Grookey, de gras chimpansee Pokémon, Sobble, de water hagedis Pokémon, en last but not least Scorbunny, de vuur konijn Pokémon.

Over Pokemon Zwaard en Schild (naast Wat is Zwaard en Schild )

Pokemon Sword and Shield zijn de laatste delen in de Pokemon videogame franchise. De games zijn uitgebracht op 15 november 2019, en zijn beschikbaar voor de Nintendo Switch console. De games spelen zich af in de Galar-regio, die is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Spelers kunnen kiezen om te spelen als een jongen of een meisje personage, en ze moeten reizen door de regio om de kampioen te worden.

Naast het voltooien van quests en het vechten met wilde Pokemon, kunnen spelers ook deelnemen aan Gym gevechten tegen andere Trainers. Er zijn in totaal acht Gyms, en als je de leiders van elke Gyms verslaat, verdien je een Badge. Zoals de meeste Pokemon games bevat Sword and Shield zowel singleplayer- als multiplayer-speltypen. In het speltype Multiplayer kunnen spelers online vechten en handelen met anderen.

Krijg 6IV Pokemon, jij wint!

De beste manier om een winnend team te hebben is door 6IV Pokemon te gebruiken. Deze ultra-krachtige wezens kunnen het tij van de strijd doen keren en ervoor zorgen dat je wint! Pokemon zijn complexe wezens, en ze hebben allemaal veel verschillende stats die kunnen worden verbeterd door wat tijd in ze te investeren en hun Individual Values (IVs) te verhogen. IV bepaalt hoe goed de stat groei is voor een bepaald gebied in je spel, dus het is cruciaal om verstandig te investeren.

Je kunt 6IV in Pokemon Sword and Shield krijgen door twee perfecte 5IV ouders te kweken. De kans dat je een 6IV nakomeling krijgt is 1/512. Je kunt je kansen echter vergroten door de "Masuda Methode" of "Breeding Chain" te gebruiken. De Masuda Methode is wanneer je een buitenlandse Pokemon fokt met een uit je spel. Dit verhoogt de kans op het krijgen van een Shiny ei, die een hogere kans heeft op 6IVs. De Breeding Chain houdt in dat je twee Pokemon met dezelfde Egg Group fokt, wat zal resulteren in nakomelingen met betere stats.

Dit nieuwe mechanisme verandert de manier waarop spelers strijden en verhoogt de inzet om het beste team te hebben. Dus ga er op uit en begin met het fokken van de high-IV Pokemon!

Vergeet niet dat je ook een perfect back-up plan hebt als 6IV te moeilijk te verkrijgen is (wat vaak het geval is) - ze kopen bij iGitems! Stel je voor dat je in een gevecht zit met de beste stats Pokemon die voor je vechten.

Waarom Shiny Pokemon en 6IV Pokemon van iGitems kopen?

Wie houdt er niet van om schattige maar krachtige Pokemon te verzamelen? Echter, zijn uw ogen bloeddoorlopen van het proberen om de beste Pokemon nakomelingen fokken keer op keer, maar altijd het doel missen? Maak je geen zorgen. Pokemon is een spel van strategie en vechten dat vaak meer tijdrovend dan leuk kan worden. Als je het vechten en fokken zonder bevredigend resultaat beu bent, koop dan de geweldige glanzende Pokemon van iGitems of de topklasse 6IV Pokemon. Gebruik ze met elkaar in een team voor optimale kracht tijdens het gamen. Nu, met iGitems, heb je de kans om nog sterkere Pokemon te krijgen zonder het gedoe. De verkopers hier bij iGitems zijn klaar om u te helpen grijpen macht en optimaliseren van uw Pokemon Sword en Shield gaming ervaring.

Hoe verkoop ik Pokemon Sword and Shield items?

Bij iGitems houden we van games en gepassioneerde gamers van alle soorten. We hebben een breed scala aan Pokemon Sword and Shield items om te kopen of te verkopen. Je kunt bijvoorbeeld je shiny Pokemon ruilen. Als je een van de gelukkigen bent die een 6IV Pokemon heeft weten te bemachtigen, gefeliciteerd! Want die zijn een van de meest gewilde en makkelijkst te verkopen items in Sword and Shield.

De beste manier om je shiny Pokemon of 6IV Pokemon online te verkopen is door gebruik te maken van een speciale marktplaats zoals iGitems. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u een eerlijke waarde voor uw items krijgt en dat de kopers legitiem zijn. Ons beveiligde systeem garandeert dat je transacties veilig en gemakkelijk verlopen, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is: het spelen van het spel en het verdienen van geld

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?