Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Nieuwe Wereld Rekeningen - Nieuwe Wereld Rekening Handel

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een Nieuwe Wereld Account kopen?

Als je overal de beste in wilt zijn, is New World jouw spel. Het biedt veel aanpassingsmogelijkheden en beloont spelers die urenlang grinden voor items en levels.

Van het verkennen van uitgestrekte werelden tot het vechten tegen vijandelijke facties, er is veel te doen in dit enorme spel. Het kan echter vaak moeilijk zijn om het allemaal uit te spelen met zoveel verantwoordelijkheden en verplichtingen, laat staan een account vanaf nul te grinden! Dat is waar wij hier zijn om te helpen!

Er zitten veel voordelen aan het kopen van een account! Het meest voor de hand liggende voordeel is misschien wel dat je het tijdrovende proces van het levelen van je personage vanaf nul kunt omzeilen. Daarom kan het kopen van een account vooral handig zijn als je weinig tijd hebt of als je niet erg ervaren bent in het spel.

Een ander voordeel is dat je een voorsprong kunt krijgen op nieuwe content. Als je een account koopt, is het verder in het spel dan jouw personage, wat betekent dat het eerder toegang heeft tot nieuwe quests en vaardigheden. Dit kan handig zijn als je probeert vrienden of familie in te halen die misschien al langer spelen dan jij.

Als je liever niet de tijd en moeite besteedt die het kost om je levels omhoog te slijpen, dan kan het kopen van een account een goed alternatief zijn. Met deze optie heb je meer plezier in het spel omdat je er sneller meer uit kunt halen. Je kunt ook toegang krijgen tot een aantal items die je leven op de korte termijn makkelijker maken en je een voorsprong geven op de concurrentie.

De conclusie is dat het kopen van een New World Account in plaats van het levelen van een account de beste optie is voor mensen met weinig tijd en het geeft jou, de speler, de kans om meteen door te gaan naar de dingen die je het leukst vindt op het eiland Aeternum.

Welke account moet je kopen?

Vele factoren bepalen de werkelijke waarde van een account, die kopers zouden moeten weten, omdat dit hen helpt weloverwogen keuzes te maken over welke accountaanbiedingen prijzen hebben die het dichtst bij hun smaak en eisen liggen.

Als je bijvoorbeeld twee verschillende accounts bekijkt, beide met dezelfde kwaliteit gear, maar de ene heeft iets meer goud dan de andere in zijn inventaris, dan kan alleen al op basis van dit verschil de prijs veel hoger zijn.

Hoe Nieuwe Wereld Accounts Kopen & Verkopen

Een Nieuwe Wereld Account kopen met igitems is veilig, gemakkelijk en snel! Zo snel, dat we een eenvoudige 5-stappengids hebben gemaakt die u van begin tot eind door het proces zal helpen. Laten we beginnen!

  1. Zoek een New World-account dat u wilt kopen door op onze website te surfen. U kunt ook onze filteropties gebruiken om de zoekopdracht te verfijnen!
  2. Controleer aan de hand van de foto's en beschrijving of alles goed is met het account en ga naar afrekenen.
  3. Selecteer een betaalmethode en betaal. Kort daarna ontvangt u een bevestigingsmail met details over uw aankoop.
  4. Ontvang de inloggegevens van de verkoper, log in op de account en bevestig de bestelling.

Wilt u uw Nieuwe Wereld-account verkopen? We zijn er om u te helpen! Met onze online marktplaats is het net zo eenvoudig als aanmelden, jezelf verifiëren en een advertentie aanmaken! Je kunt de gewenste prijs kiezen en afbeeldingen en informatie over je Nieuwe Wereld Account toevoegen om kopers aan te trekken! Zo eenvoudig is het.

Dus, als u erover denkt uw NW-account te verkopen, meld u dan vandaag nog aan en ga aan de slag!

Is het kopen van een New World-account veilig?

Het kopen van een New World Account kan een stressvolle en ontmoedigende ervaring zijn als het op de verkeerde site gebeurt. U kunt zich zorgen maken over de vraag of u de rekening wel of niet krijgt, maar ook over de vraag of uw geld naar iets gaat dat de moeite waard is.

Hier bij iGitems houden wij ons hiermee bezig, zodat u dat niet hoeft te doen! Elke rekening wordt geïnspecteerd voordat deze wordt verzonden, waardoor de nauwkeurigheid en veiligheid bij elke transactie wordt gewaarborgd. We hebben ook een 24/7 support team klaar staan om eventuele problemen aan te pakken, voor het geval dat!

Wat is Nieuwe Wereld?

New World is een gloednieuwe MMORPG van Amazon Game Studios. Het spel speelt zich af op het eiland Aeternum, waar je niet alleen de uitgestrekte gebieden zult verkennen, maar ook de verschillende facties die er heersen!

Er zijn vele wonderen te zien op dit eiland waar magie doorheen loopt, omdat het is wat alle dingen in leven houdt lang na hun natuurlijke levensduur. De meest waardevolle bron die je ooit zult tegenkomen, is alleen hier te vinden en staat bekend als Azoth.

Op het eiland Aeternum zijn er drie facties, elk met specifieke doelen. De Marauders, de Syndicaten en de Covenanten.

De Marauders willen een "vrije" natie waar macht gelijk staat, en iedereen die het daar niet mee eens is, moet dat met zijn leven bekopen. Het Syndicaat wil niets minder dan uitvinden wat diep van binnen ligt, hoe ver weg van huis of hoe gevaarlijk het ook is om die kennis te vergaren. Tenslotte is er het Verbond, dat zichzelf opdraagt het land te zuiveren van ketters en lasteraars, zodat de heilige natuur kan gedijen.

New World belooft een uitgebreide en meeslepende ervaring. Door samen te werken met je factie, kun je de verkregen grondstoffen gebruiken om nederzettingen te verbeteren in naam van je factie. Elke verbetering die voor deze gedeelde nederzetting wordt gemaakt, geeft meer krachten aan zowel je factie als jezelf, wat nuttig blijkt voor zaken als armor- of wapenbewerking.

De voordelen houden echter niet op na het verlaten van het eigen territorium! De markten worden uitsluitend gerund door door spelers geleide organisaties, wat betekent dat iedereen hoger op de ladder kan komen.

Nieuwe wereld is jouw spel als je het type persoon bent dat graag nieuwe plaatsen en gevaar verkent. Met een nieuwe unieke speelstijl, voelt het alsof er een avontuur wacht bij elke bocht.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?