Neopets
Login / Join

Neopets Artikelen

Til je spel naar een hoger niveau met zeldzame en exclusieve Neopets-items.

0 Results
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Welkom bij igitems - Uw ultieme bron voor Neopets-artikelen

Neopets is een geliefde online community voor virtuele huisdieren waar spelers hun virtuele huisdieren kunnen maken, aanpassen en verzorgen terwijl ze deelnemen aan verschillende spellen en activiteiten. Het verzamelen van zeldzame en waardevolle items is essentieel voor de gameplay van Neopets, het verbetert je ervaring en opent nieuwe mogelijkheden.

Bij igitems bieden we een uitgebreid assortiment Neopets-items, waaronder gewilde verzamelobjecten, krachtige drankjes en spelveranderende middelen die je kunnen helpen je plezier en succes in Neopia te maximaliseren.

De meest waardevolle Neopets-artikelen

Met deze felbegeerde items kun je het uiterlijk van je Neopets aanpassen met unieke en zeldzame kleuren, waardoor ze een must zijn voor verzamelaars en liefhebbers.

Morphing Potions kunnen de soort en kleur van je Neopet veranderen, waardoor je nieuwe combinaties kunt ontgrendelen en een dynamisch element aan je Neopets-verzameling kunt toevoegen.

Het verzamelen van zeldzame postzegels is een populair tijdverdrijf in Neopia. Sommige postzegels vragen hoge prijzen vanwege hun schaarste en de vraag onder verzamelaars.

Petpets zijn schattige metgezellen voor je Neopets die de gameplay kunnen verbeteren en extra aanpassingsmogelijkheden bieden. Sommige zeldzame en gelimiteerde Petpets zijn bijzonder waardevol.

Voor degenen die graag deelnemen aan de Battledome, kunnen krachtige en zeldzame wapens je Neopets een aanzienlijk voordeel geven in gevechten tegen andere spelers of NPC's.

 1. Verfkwasten
 2. Morphing Potions
 3. Zeldzame stempels
 4. Petpets
 5. Battledome Wapens

Waarom igitems kiezen voor uw Neopets artikelen?

Bij igitems begrijpen we het belang van het aanbieden van een betrouwbaar en veilig platform voor het kopen van Neopets artikelen. Onze toewijding aan concurrerende prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je vol vertrouwen kunt winkelen, wetende dat je de beste artikelen tegen de beste prijzen krijgt.

Verhoog je Neopets-ervaring met zeldzame en waardevolle items

Met onze uitgebreide selectie Neopets-items kun je je gameplay verbeteren, nieuwe aanpassingsopties ontgrendelen en opvallen tussen de miljoenen spelers in Neopia. Mis je kans niet om enkele van de meest gewilde en dure Neopets items te bezitten.

Voordelen van winkelen bij igitems

 1. Uitgebreide selectie Neopets-artikelen
 2. Snelle levering en 24/7 klantenservice
 3. Concurrerende prijzen en veilige transacties
 4. Betrouwbare en betrouwbare bron

Verbeter je Neopets-ervaring met zeldzame en waardevolle items van igitems. Bekijk onze collectie, ontdek de perfecte toevoegingen aan je Neopets-inventaris en domineer Neopia met stijl en vertrouwen. Veel plezier met winkelen!