Alle spellen
Spelletjes
Aanmelden

League Of Legends Items kopen - LoL Item Marktplaats

Als 's werelds populairste MOBA game, brengt League of Legends zoveel nieuwe champion skins, chromas, ward skins, icons, nieuwe chests & keys uit met elke patch en update, en om je account gestacked te houden, moet je er misschien wel een heleboel kopen! Bij igitems worden LoL items zoals skins allemaal tegen een gereduceerde prijs aangeboden. Check de beste deals vandaag nog!

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over League of Legends

League of Legends is een populair multiplayer online battle arena (MOBA) spel dat al jaren bestaat. League-spelers kunnen kiezen uit veel verschillende items om hun ervaring aan te passen, en er zijn twee basisitems in het bijzonder genaamd "Riot Points (RP)" en "Hextech Chests". Deze geven gamers toegang tot bepaalde beloningen zoals skins en kampioenen.

Terwijl Riot in hoog tempo nieuwe skins uitbrengt, is het niet moeilijk om iets interessants te vinden voor je favoriete kampioen. Of je nu LoL-items koopt of in plaats daarvan RP-punten gebruikt, je vindt altijd wel iets meer dan cosmetische skins in de gebruikelijke MOBA-game of in Teamfight Tactics (TFT).

Wat zijn de nieuwe items die je moet weten?

League of Legends heeft altijd al items gebruikt als power-ups in elke match, maar Riot Games is hier nog een stapje verder mee gegaan door spelers de kans te geven deze items te gebruiken buiten de matchmaking om. Nu kunnen spelers beloond worden met gratis skins die moeilijk te vinden zijn. Sommige mensen kopen League skins terwijl anderen wedstrijden spelen en hopen dat hun gewenste loot items via hextech vallen. Niet alle items zijn echter verhandelbaar, want sommige items kunnen alleen worden verkregen door het spelen van bepaalde League of Legends games.

Kisten en sleutels: De toevoeging van chests en keys aan League of Legends was baanbrekend. Spelers kunnen kisten en sleutels verzamelen door wedstrijden te spelen of een hoge champion mastery te bereiken. Sleutels worden gebruikt om kisten/sloten te openen met daarin krachtige items zoals champions of skins voor je account. En wat is nog beter? Ze kunnen ook worden verhandeld of geschonken.

Little Legend Eggs: Teamfight Tactics is een side game die binnen League of Legends gespeeld kan worden. Het is heel goed mogelijk om geen League-games te spelen en gewoon te genieten van Teamfight Tactics voor alles wat het biedt, inclusief avatar-aanpassingen met kleine beestjes genaamd "Little Legends". De eieren die in TFT worden gebruikt, kunnen als gratis beloning worden verkregen wanneer je inlogt, terwijl sommige slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn. Het goede nieuws is dat ze verhandelbaar zijn, dus spelers kunnen ze cadeau doen om een vriend te helpen.

Kampioen-capsules: Er zijn veel verschillende soorten capsules in League of Legends, maar champion capsules kunnen niet worden verhandeld of cadeau worden gedaan aan andere spelers. In plaats daarvan zul je ze op de harde manier moeten voltooien door wedstrijden te spelen. Zodra je een level omhoog gaat, krijg je ze automatisch. Er zitten zelfs geen timers meer op, wat het leven een stuk eenvoudiger maakt.

Wat zijn League of Legends Skins? - Het meest besproken item

Riot Games heeft regelmatig verschillende skins uitgebracht die League-spelers kunnen kopen, met niveaus variërend van Chroma en standard tot legendary en ultimate. Sommige zijn goedkoper dan andere, maar ze hebben allemaal hun unieke kenmerken waardoor ze zich op de een of andere manier van elkaar onderscheiden.

De ultieme skin is de hoogste rang en een van de meest gewilde, zonder twijfel. De Pulsefire Ezreal-skin was bijvoorbeeld een van de eerste ultieme skins die Riot in 2012 uitbracht. Het idee sloeg al snel aan omdat niemand wist hoe een ultieme skin eruit zou zien totdat ze hem zelf probeerden - toen werden we niet alleen enthousiast van de fancy animatievariaties, maar realiseerden we ons ook hoe leuk het creëren van verschillende looks kon worden met zo'n veelzijdigheid tot onze beschikking.

De op een na populairste rang van skins in League of Legends is Legendary. Ze hebben allerlei coole effecten en kunnen het uiterlijk van je kampioen volledig veranderen, met nieuwe animaties, modellen en geluidseffecten die er ook aan worden toegevoegd.

Waarom League of Legends Items bij ons kopen?

Kampioenen zijn essentiële items om League te kunnen spelen. Met op dit moment meer dan 150 kampioenen om uit te kiezen, vind je misschien wel meerdere of zelfs vele favoriete kampioenen om onder de knie te krijgen in verschillende rollen zoals Top, Mid, Jungle, ADC, en Support. Hoe meer kampioenen je bezit, hoe meer plezier je kunt beleven aan het verrijken en verbeteren van je gameplaystijlen.

Als kampioenen een basis zijn, dan zijn skins, blauwe essence, orbs, chests, keys, prestige points, project tokens, oranje essence, en meer items allemaal bouwstenen die je account waardevoller en "good looking" maken. Met zo'n frequente release van nieuwe fancy items, hebben Riot Games met succes de aandacht en portemonnee van spelers gegrepen - goede items zoals zeldzame skins zijn niet goedkoop.

Met de hulp van een veilige en legale third-party site als igitems, kunnen League of Legends items echter gemakkelijk worden geleverd tegen een gereduceerde prijs (vergeleken met directe in-game aankoop) via de gifting functie van het spel. Je hoeft je nooit zorgen te maken over veiligheid of privacy omdat een uitgebreid team onze vertrouwde verkopers controleert voordat ze op de site worden toegelaten, zodat je weet dat je items veilig hun bestemming zullen bereiken.

iGitems heeft nog een groot voordeel - we bieden lagere prijzen dan in-game. Verkopers op iGitems gebruiken verschillende RP-inkomsten, waaronder geïmporteerde RP, die goedkoper zijn door de wisselkoers en promotiemunten. We gebruiken ook de prijs RP die afkomstig is van lokale toernooien gewonnen door onze grote spelers.

Vertrouwd door 5m +Klanten
5.00 out of 5
8 klantenbeoordelingen
by Marilie
5/5
Good site, i will level more accounts to keep selling
3 days ago
by Otho
5/5
Great service, got my account instantly Then the seller confirmed the trade in a few minutes
5 days ago
by Névtelen
5/5
All good, no issues
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems: