Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Hearthstone Boosting - Get Legend Now

Droom je ervan om een legende te bereiken? We hebben het voor je geregeld. Krijg moeiteloos een boost naar uw droomrang met igitems

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Wat is Hearthstone Boosting?

De belangrijkste boosting service voor Hearthstone is rank boosting. Hier bij igitems bieden onze verkopers dit soort service aan, boosting van de laagste rangen helemaal naar de top. Als het je doel is om de Legend rank te halen en er voor iedereen mee te pronken, dan is onze rank boosting service perfect voor jou.

Onze Hearthstone Rank Boosting service is beschikbaar in alle regio's, inclusief de servers van Azië, Europa en Amerika. Onze verkopers zijn het echte werk en kunnen je account naar elke rang brengen die je maar wenst.

Veel andere sites die op Hearthstone boosten gebruiken vaak cheats en hack tools. Met deze instrumenten kunnen ze een oneerlijk voordeel krijgen over anderen en rangen winnen zonder enige moeite, bij iGitems is dit niet het geval. Al onze boosters en verkopers zijn geverifieerd en doen al het werk met de hand.

Hearthstone Rank Boosting

Wil je zo snel mogelijk een Hearthstone Legend worden? Onze geverifieerde boosters zorgen voor volledige communicatie tijdens het hele proces en garanderen de snelste levertijden. We hebben toegang tot enkele van de meest ervaren spelers, dus we weten hoe we jou het beste kunnen helpen om grootsheid te bereiken!

De beste manier om je Hearthstone Boost te krijgen is met een geverifieerde booster van iGitems, waar je direct met de verkoper kunt praten voordat je bestelt, zodat er geen misverstanden ontstaan over wat voor decks er nodig zijn voor dit proces.

Wat is Hearthstone?

Hearthstone is een van de populairste online kaartspellen die er zijn, oorspronkelijk uitgebracht voor Microsoft Windows, maar inmiddels ook voor iOS, Android en Mac OS X. Maar waarom zou je je druk maken over een kaartspel? Nou, laat me het voor je uitsplitsen.

Eerst: er zijn helden! Hearthstone vereist dat elke hero anders wordt gespeeld dan elke andere hero. Het verschil tussen het spelen met een mage versus een warrior of druid is enorm vanwege hoe ze spelen op de kaart vroeg in de match. Dit verschil zorgt voor een unieke spelervaring voor elke hero.

De helden die we momenteel in het spel hebben zijn: Warrior, Druid, Rogue, Paladin, Rogue, Priest, Mage, en Hunter.

Het spel is vrij simpel, je mag elke beurt mana gebruiken, en deze mana kan kaarten op de kaart plaatsen, elk met verschillende abilities.

Je hebt 2 hoofdtypen kaarten: minions en spreuken. Spells doen meestal schade of helen jezelf, terwijl Minions over het algemeen voor je vechten tot de dood. Er zijn ook een aantal speciale kaarten die niet in een van de categorieën passen, maar het geeft een goed gevoel als je zo'n kaart krijgt!

Als alles eenmaal op de kaart is geplaatst, vallen je minions aan als er iets beschikbaar is om aan te vallen. Het doel van het spel is om door de verdedigingslinie van de vijand te komen en de vijandelijke held uit te schakelen.

Er is een tutorial voor bijna alles wat Hearthstone-gerelateerd is online. Dus als je ooit vastloopt, is er altijd wel een oplossing te vinden. Het helpt ook dat er duizenden spelers over de hele wereld zijn die video's op YouTube plaatsen over hun decks en strategieën, maar ook beginners die op zoek zijn naar advies.

Vier: het is competitief! Ook al is Hearthstone F2P, iedereen neemt het spel nog steeds heel serieus en het heeft een sterke esports-scene.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?