Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

FFXIV Gil Te Koop - Final Fantasy XIV Gil Marktplaats

Wil je de beste uitrusting voor moeilijke eindbazen zoals Louisoix in de Eindspoel van Bahamut? Nou, dan heb je een flinke hoeveelheid Gil nodig. Maar je hebt geluk! Wij steunen je en zorgen ervoor dat je al die Gil in je inventaris krijgt opgestapeld!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Krijg Gil goedkoop en snel

Gil is de munteenheid van FFXIV, en het is geen verrassing dat Gil als basis dient voor alle legale handel in de fictieve landen van Eorzea. Een sterke economie begint zich in het spel te vormen wanneer Gil binnen de gemeenschap circuleert en spelers goederen beginnen te kopen, waarbij ze hun eigen valuta van FFXIV Gil weggeven. Om actief deel uit te maken van dit nieuwe economische systeem moet je niet alleen dingen kopen, maar ook verkopen.

De wereld draait op geld en veel geld ook. Je kunt je niets voorstellen waar je geen Gil voor nodig hebt om het te verwerven. Als je in Final Fantasy XIV een voorwerp wilt maken, maar je hebt niet genoeg materialen bij de hand? Raad eens, dat kost Gil. Of als je een mount wilt om sneller door de wereld te reizen, kost dat je Gil, niet verrassend.

Wat zijn de manieren om aan FFXIV Gil te komen?

Met al dat gepraat over hoe belangrijk Gil is voor spelers, wordt het tijd dat we praktisch worden. Laat ons je enkele manieren tonen om serieuze FFXIV Gil te verdienen.

Naast de originele uitrusting, krijg je in het begin de eerste hoeveelheid FFXIV Gil. Daarna moet je gaan kijken naar andere bronnen van inkomsten, zodat er meer op je pad kan komen.

Het eerste waar je aan denkt, zijn alle kostbaarheden die in kerkers verborgen liggen. De beste manier om deze rijkdommen te vinden is door op verkenning te gaan en niet alleen FFXIV Gil te vinden, maar ook zeldzame voorwerpen die je als crafting materiaal kunt gebruiken of gewoon met winst kunt verkopen.

Hoe meer ervaring je krijgt, hoe groter de kans op een krachtig voorwerp. De Tombstones zijn beschikbaar zodra spelers level 50 in-game hebben bereikt en kunnen worden ingewisseld voor onderdelen die nodig zijn om items te craften of worden verkocht met hoge prijskaartjes eraan. Maar wat als al die tijd die je door kerkers hebt gereisd het niet eens waard is? En er is altijd een risico aan verbonden als je op monsters jaagt die je personage zonder waarschuwing kunnen doden.

Als gevechten niet echt je ding zijn, dan is de Marktplaats misschien wel iets voor jou. De marktplaats maakt het mogelijk voor spelers die helemaal geen Helmies om zich heen willen hebben - perfect om door andermans goederen te vissen zonder je zorgen te hoeven maken over het opvallen van mogelijke tegenstanders in de buurt. Als je een succesvolle handelaar wilt zijn, moet je mantra nummer 1 zijn: laag kopen en hoog verkopen.

Het voltooien van quests mag je niet uit de weg gaan, maar ze zijn een essentieel onderdeel van het levelen van je personage, het sterker worden en het overleven in deze harde wereld. Veel opdrachten belonen spelers met wat FFXIV Gil, maar ze kunnen maar één keer per karakter worden gedaan. Guildleves of Levequests kunnen echter herhaaldelijk worden gedaan binnen de leve-permissies. Deze quests leveren spelers ervaring op en belonen je met bepaalde FFXIV Gil, maar de winst is misschien niet de moeite waard.

Een van de populairste manieren om Gil te verdienen is craften, als je er wat tijd en moeite in wilt steken om je crafter skillset hoog genoeg te levelen. Maar er is te veel concurrentie voor vergelijkbare goederen die de markt overspoelen, waardoor de prijzen voor alle anderen omlaag gaan.

Eindelijk komt hier de makkelijke manier om aan FFXIV Gil te komen - koop Gil van een online site van derden. Om te voorkomen dat je je tijd en moeite verspilt aan een onbevredigende hoeveelheid Gil die je via de bovengenoemde methoden hebt verdiend, is het niet slecht om jezelf met wat FFXIV Gil te trakteren zonder je eigen tijd te besteden. Final Fantasy XIV Gil is de perfecte manier om je character te verbeteren en over de nieuwste items te beschikken. Je kunt ook sneller levelen met Final Fantasy XIV Gil. Je hoeft niet langer te wachten - koop nu wat je wilt!

Waarom is igitems de beste plaats om FFXIV Gil te kopen?

Dankzij onze nauwgezetheid, zijn wij in staat u te voorzien van een service die ongeëvenaard is. iGitems garandeert de beste tarieven, veilige transacties (geen risico op account ban), en onmiddellijke levering. Als het aankomt op het vermijden van elke vorm van exploiters of botters van het illegaal verkrijgen van goud in hun inventaris - geven wij hier het meeste om. Alle transacties worden zorgvuldig gecontroleerd en begeleid door een medewerker die ervoor zal zorgen dat er helemaal niets mis gaat.

Wat is er verbeterd toen FFXIV opnieuw werd gelanceerd met A Realm Reborn?

Was het iets kleins? Was het iets groots? Of was het alles? Alles in FFXIV Classic werd compleet vernieuwd tot het punt dat het in niets meer op zijn voorganger lijkt. Final Fantasy XIV heeft door de jaren heen zijn deel aan ups en downs gekend, met uitbreidingen die sommige dingen ten goede veranderden, terwijl andere hun vreselijke erfenis niet helemaal konden wegwerken. Toen kwam A Realm Reborn, dat niet alleen een uitbreiding bovenop het originele spel was, maar een volledige rebranding met veel veranderingen die het leven van de spelers gemakkelijker moesten maken. Het leven wordt niet veel makkelijker dan met je eigen persoonlijke Chocobo door Eorzea te rijden.

Wat heeft Square Enix voor elkaar gekregen in deze relaunch dat fans de teleurstelling en problemen met 1.0 doen vergeten? Hier is een lijst van de meest kritieke en beste veranderingen.

PvE Progressie & Endgame: Een van de grootste klachten over 1.0 was hoe er geen echt gevoel van richting was bij het levelen van je personage, met als enige motivatie dat je op een dag, misschien, meer zult kunnen doen dan Corsairs bevechten op de Sastasha grind-wheel. Met A Realm Reborn kwamen er verschillende nieuwe content-patches die dungeons van hoog niveau introduceerden, zoals Hullbreaker Isle (Hard) en Palace of the Dead (Hard). Belangrijker nog, Patch 2.2 bracht een nog belangrijkere toevoeging: Alexander, je volgende raid target na het doorlopen van Binding Coil en Pharos Sirius (item level 60), de huidige endgame content.

Daarnaast heeft elke dungeon en raid in A Realm Reborn zijn eigen set beloningen, zoals gear, minions en mounts. De game introduceert constant nieuwe dingen voor spelers om te doen, of het nu een nieuwe 24-speler alliantie raid is of een nieuwe trial die je DPS meters tot het uiterste zal testen.

Glamouring: Dit systeem kan het best worden omschreven als "transmogrification" in andere MMO's. Hiermee kun je elk stuk uitrusting dat je hebt uitgerust een ander uiterlijk geven, ongeacht de stats. Zo kun je die coole armor set look krijgen zonder je stats op te offeren om het te krijgen. Je kunt ook glamours gebruiken voor gezelschapsdieren, minions en je Chocobo.

Sightseeing Log: De quests van het hoofdverhaal van het spel zijn verdeeld in drie categorieën A, B en C, met meer dan drie quests in elke categorie. Dat betekent in wezen dat je vrij kunt kiezen in welke volgorde je de quests doet, in je eigen tempo, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een aantal essentiële quests mist die je beloningen opleveren voor het voltooien van andere quests. Op deze manier kunnen spelers alle inhoud van het spel ervaren zonder dat ze zich overweldigd voelen door de vele verplichte taken die ze moeten voltooien voordat hun personage verder komt.

Favorietenmenu: Voelen dingen als het wisselen van versnelling of het gebruiken van voorwerpen ook zo eentonig? Je kunt nu meerdere snelkoppelingen in het favorietenmenu op je hotbar zetten, zodat je je acties snel kunt gebruiken in de strijd.

Makkelijker knutselen: Het gaat niet alleen om het feit dat er nu meerdere crafting disciplines zijn met hun eigen skill sets. Het feit dat A Realm Reborn het zo heeft gemaakt dat je niet langer door lange animaties hoeft te zitten wanneer je items zoals HQ mats en abilities zoals Synthesis gebruikt (wat voorheen werd gehinderd door een vervelende actietimer). Om precies te zijn is het grootste deel van de Synthesis-ellende verwijderd, inclusief het grootste deel van het duurzaamheidsverlies na elke actie, wat betekent dat je meer items kunt maken met minder gedoe.

UI-verbeteringen: Dit spreekt voor zich; Square Enix is verder gegaan dan dat met hun UI verbeteringen, zodat je je hele skill book kunt zien en ook verschillende andere dingen op het scherm te allen tijde. Daarnaast zijn veel van de menu's in het spel gestroomlijnd en hebben ze een compleet nieuw visueel ontwerp gekregen. De belangrijkste verandering hier was hoe A Realm Reborn een systeem introduceerde dat alleen relevante informatie aan je toont wanneer je in een menu bent, wat zorgt voor een veel meer georganiseerde ervaring.

Minion-systeem: Met 1.0, hadden de spelers hun eerlijk deel van problemen met vertrouwen aangezien het tot het oplichten van Gil ontelbare keren van mensen leidde die wat zij beweerden hun exclusieve mounts of minions verkochten (die replica's bleken te zijn). Met A Realm Reborn heeft Square Enix echter een uitstekende nieuwe functie in het spel gebracht waarmee spelers hun minions overal en op elk moment kunnen oproepen om ze aan andere spelers te laten zien. In patch 2.1 gaf Square Enix spelers ook de mogelijkheid om hun minionsinventaris te beheren via de Minion Guide, zodat je al je favoriete minions kunt oproepen als je op avontuur bent zonder je zorgen te hoeven maken over te veel opslagruimte.

Het wapenkamer-systeem: Met dit systeem kun je van klasse of beroep veranderen door je wapenuitrusting te veranderen. Stel, je hebt een Gladiator (wat een baan is) met als hoofdklasse Pugilist (de klasse). Zodra dit gebeurt, heb je toegang tot al je Gladiator vaardigheden, samen met het dragen van alle uitrusting die zowel Gladiator als Pugilist zal opvoeren als het met het juiste materiaal is uitgerust. Je kunt dit zelfs doen voor je Chocobo en gezelschapsdieren, wat een erg handige functie is.

Plicht Zoeker: Het is ontworpen om het makkelijker te maken voor spelers om andere mensen te vinden om mee te groeperen voor endgame content. De Duty Finder is een systeem dat alle wachtrijen voor je regelt, zodat je alleen maar achterover hoeft te leunen en hoeft te wachten tot er een groep is gevonden voor de activiteit of dungeon die je wilt doen. Het bevat ook een automatisch partymatchingsysteem dat probeert groepen samen te stellen van spelers die dezelfde levels en gear-scores hebben.

Dit zijn slechts enkele van de vernieuwde of toegevoegde functies in A Realm Reborn; onnodig te zeggen dat Square Enix uitstekend werk heeft verricht met deze game. Geloof je niet hoe gerevitaliseerd het spel nu is? Bekijk het zelf maar!

Is het veilig om FFXIV Gil te kopen?

Sommige spelers aarzelen om FFXIV Gil te kopen, omdat ze bang zijn dat hun account in gevaar komt. Je hoeft je echter geen zorgen te maken. Gil kopen van een gerenommeerde verkoper is veilig en gemakkelijk. Wanneer je op zoek gaat naar een verkoper, is het belangrijk om je onderzoek te doen om er zeker van te zijn dat je met een gerespecteerde marktplaats te maken hebt. Hun geverifieerde verkopers zullen een solide reputatie hebben en een veilige en legitieme winkelervaring bieden.

Gil kopen bij een betrouwbare bron is de beste manier om het meeste uit uw spelervaring te halen. Niet alleen heb je meer geld om te besteden aan in-game cosmetica, items, en upgrades, maar je zult ook genieten van een snellere progressie door het spel. Dus, waar wacht je nog op? Koop vandaag FFXIV Gil en geniet van de ultieme spelervaring!

Wat is de beste plaats om FFXIV Gil te verkopen?

MMO-gamers over de hele wereld slaan hun slag met de verkoop van in-game valuta, items en diensten. Als je een fervent FFXIV-speler bent, is het tijd om mee te doen en echt geld te gaan verdienen. Hier bij iGitems maken we het je gemakkelijk om je FFXIV Gil veilig en snel te verkopen. Onze marktplaats is de perfecte plaats voor jou om je aanbiedingen te koop aan te bieden tegen de prijs die jij bepaalt.

Of je nu eenmalig van onze diensten gebruik wilt maken of er een fulltime bedrijf van wilt maken, iGitems heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Onze marktplaats biedt gamers een veilige en gemakkelijke manier om hun FFXIV Gil voor echt geld te verkopen. We hebben een 24/7 live chat support systeem zodat je altijd de hulp kan krijgen die je nodig hebt. Onze state-of-the-art encryptie technologie beschermt transacties, dus je informatie is altijd veilig bij ons.

Waarom zou u het vandaag niet eens proberen? Begin nu geld te verdienen door je FFXIV Gil te verkopen!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?