Aanmelden
Log in.
Fallout 76 flesdoppen kopen - FO76 Caps Marktplaats

Fallout 76 flesdoppen kopen - FO76 Caps Marktplaats

De landwegen van West Virginia waren ooit een bruisende metropool voor de val. Nu is het gewoon een ander post-apocalyptisch landschap waar je de beschaving opnieuw moet opbouwen met hulpbronnen zoals caps en uitrusting. Bekijk op onze Fallout 76 caps-marktplaats de beste caps-aanbiedingen en maak dit land weer groot

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Fallout 76

Fallout 76 is een post-apocalyptische actie role-playing videogame ontwikkeld door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks. Het is het negende spel in de Fallout-serie en dient als een spin-off prequel van de serie. Het spel werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4, en Xbox One op 14 november 2018.

In Fallout 76 verkennen spelers een open-wereld woestenij die zich vier jaar na de nucleaire apocalyps afspeelt in West Virginia. De game bevat realtime gevechten, een nieuw bouwsysteem, en geheel nieuwe personages en interacties tussen spelers.

Het spel heeft gemengde kritieken van critici gekregen. Terwijl velen de wereld van het spel en de graphics prezen, werd het gebruik van microtransacties en multiplayer-specifieke functies bekritiseerd.

Het spel, net als de Fallout-serie in het algemeen, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld verwoest door een nucleaire oorlog tussen de VS en China als onderdeel van een voortdurende koude oorlog. De speler is een overlevende van Vault 76, een van de 17 kluizen die deel uitmaken van een uitgebreid overheidsexperiment om geïsoleerde gemeenschappen te creëren. Zij zullen worden belast met de wederopbouw van hun eigen samenleving nadat de mensheid is uitgestorven in het geval dat de gehele bevolking zou uitsterven door nucleaire fall-out of andere bedreigingen. De opening van Vault 76 was gepland voor 20 jaar na de bouw, zodat de bewoners alleen de verzegelde omgeving in de vault zouden hebben gekend, in plaats van zich volledig bewust te zijn van hun situatie terwijl ze opgroeiden in de wetenschap dat ze van de buitenwereld waren verbannen.

Wat zijn Bottle Caps in Fallout 76 en waar worden ze voor gebruikt?

Bottle caps, kortweg caps, zijn de belangrijkste valuta in Fallout 76. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende items te kopen van handelaren, waaronder wapens, armor, en andere benodigdheden. Caps kunnen ook worden gebruikt om snel tussen locaties te reizen.

Om aan bottle caps te komen, kunnen spelers containers en vijanden plunderen of handelen met andere spelers. Flessenkappen kunnen ook worden verdiend door quests te voltooien of items te verkopen aan handelaren.

Het aantal fleskurken dat een speler tot zijn beschikking heeft, is te zien in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het getoonde getal geeft aan hoeveel flessendoppen de speler in zijn bezit heeft. Om doppen te verzamelen die op de grond zijn gevallen, moet je er overheen lopen en op de interactieknop drukken (E-toets op de PC, X-toets op PlayStation 4, A-toets op Xbox One). Flessendoppen worden dan automatisch toegevoegd aan de inventaris van de speler.

Er zijn verschillende manieren om bottle caps uit te geven in Fallout 76. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn de aankoop van wapens, armor, en andere benodigdheden van handelaren, maar ook het betalen voor snel reizen tussen locaties. Bottle caps kunnen ook worden gebruikt om nederzettingen en gebouwen te upgraden.

Spelers die meer bottle caps willen verdienen, kunnen dat doen door quests te voltooien, items te verkopen aan handelaren, of containers en vijanden te plunderen. Caps kunnen ook worden verdiend door deel te nemen aan evenementen en uitdagingen. Door bottle caps te verzamelen en uit te geven, kunnen spelers hun overlevingskansen in de post-apocalyptische wereld van Fallout 76 vergroten.

Hoe kom ik aan Fallout 76 bottle caps?

Fles caps fungeren als de belangrijkste valuta in Fallout 76. Caps kun je overal in de wereld van Appalachia vinden door vijanden te doden, containers te openen, of voorwerpen of wapens af te breken bij bepaalde crafting stations. Wanneer je echter een level omhoog gaat in Fallout 76 krijg je ook een kleine hoeveelheid

Bottle caps samen met crafting materials - dit wordt een Vault Voucher genoemd. Je kunt slechts één Vault Voucher ontvangen elke keer dat je een level omhoog gaat, die moet worden ingewisseld voordat je je bottle caps daadwerkelijk ontvangt. Als je niet wilt wachten tot je volgende level om je bottle caps te krijgen, zijn er andere manieren om ze te verdienen.

De meest gebruikelijke manieren zijn: Quests voltooien, items verkopen bij Vendors, achievements vrijspelen, en sloten openbreken (of terminals hacken) om gesloten kluizen of kisten te vinden. Er zijn ook een paar zeldzame manieren om bottle caps te verdienen die hieronder zullen worden genoemd.

Eén manier om snel aan een behoorlijk aantal caps te komen is het voltooien van de Hostile Takeover Quest. Deze quest kan worden gestart door het vinden van de Pistol Packing note op een tafel in het treinstation in Grafton. Het briefje vertelt je om Preston Garvey te ontmoeten in het Kasteel. Eenmaal aangekomen, spreek je met Preston, en hij zal je de Hostile Takeover Quest geven, waarbij je het regionale radiostation moet overnemen. Je kunt dit doen door middel van een dialoog of door iedereen binnen te vermoorden. Als je echter voor geweld kiest, moet je ook al hun radio's vernietigen, zodat ze geen versterkingen kunnen bellen. Als je deze missie hebt voltooid, krijg je 300 fles caps.

De andere manier om een behoorlijk aantal bottle caps te verzamelen is door de Wheeling Rumors te spelen die je bij elke terminal kunt oppikken. Dit zijn korte, willekeurige missies die je caps geven voor het voltooien ervan. Er zijn drie verschillende soorten Wheeling Rumors: Koerier, Doden en Verzamelen. Als je deze quests voltooit, kun je dat het beste overdag doen, want er zijn berichten dat je 's nachts hoge caps verdient.

Er zijn andere manieren om bottle caps te verdienen die nog zeldzamer zijn, maar die meestal beter zijn vanwege het aantal verdiende caps. Deze omvatten: lockpicking kluizen of afgesloten containers, het openen van afgesloten voorraadkratten rond Appalachia, het vinden van verborgen caches in vuilnisbakken/korpsen/etc., en het verslaan van Legendary Enemies. Kortom, alles wat je normaal gesproken buit oplevert, kan je ook bottle caps opleveren - verken elk hoekje en gaatje.

Eén laatste ding om op te merken is dat als je bottle caps als je belangrijkste valuta wilt gebruiken, het een goed idee is om ze tot level 50 te sparen. Bij level 50 kun je 100 goud omzetten in 1000 fleskurken. Dus begin met het sparen van die doppen en maak je klaar om ze uit te geven aan nieuwe uitrusting.

Waarom Fallout 76 Caps kopen bij igitems?

Fallout 76 is een spel van acquisitie, en het kan voelen als de meest frustrerende inspanning in je spel als je niet genoeg van die kostbare caps krijgt om de beste wapens en gear te kopen. iGitems heeft alles van caps tot items te koop tegen een betaalbare prijs - dus waarom niet vandaag nog wat Fallout 76 caps kopen?

iGitems is toegewijd om gamers over de hele wereld een veilige, gemakkelijke manier van verbinden te bieden door middel van gaming. We kunnen dit waarmaken met onze jarenlange ervaring en expertise gecombineerd met creativiteit voor het ontwerp. Nu kunt u elke spelservice van overal bestellen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de betalingsverwerking of over de vraag of uw bestellingen op tijd zullen aankomen - en dat alles terwijl u nog steeds deskundige klantenservice ontvangt wanneer dat nodig is. We willen aan de behoeften van elke Fallout 76-speler voldoen: of het nu pro-spelers zijn die op zoek zijn naar producten van hoge kwaliteit of beginnende gamers die hulp nodig hebben om hun favoriete spel onder de knie te krijgen. Probeer vandaag nog onze Fallout 76 caps trading diensten. Je zult er geen spijt van krijgen.

Wil je Fallout 76 caps verkopen?

Spelers kunnen ervoor kiezen om Fallout 76 caps te verkopen om een paar verschillende redenen. Misschien hebben ze er te veel en weten ze niet wat ze er allemaal mee moeten doen, of misschien hebben ze wat extra geld nodig om nieuwe items in het spel te kopen. Wat je reden ook is, iGitems is er om je te helpen met concurrerende prijzen en een soepel transactieproces. We hebben een groot klantenbestand, en we zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van onze inventaris om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Als u op zoek bent om Fallout 76 caps te verkopen, kies dan voor iGitems. Wij zijn de beste keuze voor verkopers van caps, met een bewezen reputatie en jarenlange ervaring in de branche. Onze marktplaats biedt snelle en veilige betaling aan verkopers en 24/7 klantenondersteuning om ervoor te zorgen dat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt. Plaats uw FO76-caps gratis op iGitems en begin vandaag nog extra geld te verdienen!