Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Escape From Tarkov Boosting - EFT Power Leveling Diensten

In de post-nucleaire woestenij bekend als Tarkov, kan men zichzelf overweldigd vinden door skavs en spelers met over het algemeen betere wapens en uitrusting. Gelukkig kunnen kopers premium EFT boosting krijgen, waardoor het spel een fluitje van een cent wordt!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Escape from Tarkov

Escape from Tarkov is een first-person shooter game met MMO-achtige elementen. Zo'n combinatie lijkt op wat elke concurrent in het huidige gamelandschap zou kunnen bieden. Gelukkig is er meer dan ontmoet het oog. Het is aantoonbaar de grootste onderscheidende factor en wat heeft geholpen het opvallen in hardcore survival mechanica. In tegenstelling tot de meeste games waar je je alleen zorgen maakt over gevechten of de keuze van je uitrusting, moeten spelers ook letten op hun uithoudingsvermogen en de verwondingen die ze tijdens het spelen kunnen oplopen.

De spelers zullen zich een weg moeten vechten uit de titulaire stad in een fictieve regio, Tarkov. De setting past gezien de veronderstelde speerpuntrol van de stad en de daaropvolgende ondergang. Dit gaf aanleiding tot paramilitaire groepen die vochten om de controle over wat overbleef: United Security dekt deze bedrijven. Tegelijkertijd heeft de Russische regering BEAR gemaakt met maar één doel: ontdekken wat er precies is gebeurd na de ineenstorting.

Escape from Tarkov begint met een intense tutorial, waarin de speler kennismaakt met gevechten en het voltooien van quests. Er zijn echter geen casual modes als je eenmaal voorbij dit stadium bent, maar alleen meer en meer hardcore modificaties. Stel dat je vrije tijd niet iets is dat uren en uren gameplay toelaat. In dat geval kan het moeilijk zijn om bij te blijven als iemand anders betere wapens of armor heeft zonder geld uit te geven. Dat is waarom onze boosting diensten hier zijn.

Stop met je zorgen te maken over honderden onvoltooide quests, handelaren met een laag level, en een personage zonder gelevelde vaardigheden. Het beste deel over igitems' boosting services? Je kunt alle spelers van een afstand overvallen, plus je krijgt al die waardevolle items meteen mee.

 

Wat is Escape from Tarkov Boosting?

EFT boosting geeft je alles wat je wilt in het spel. Met elke nieuwe modificatie wordt het spel minder vergevingsgezind, uitdagender en hardcore. Niet iedereen heeft de tijd en de vaardigheden om hierin uit te blinken. Wat zijn enkele veelvoorkomende problemen waar spelers dagelijks mee te maken krijgen?

 • De belangrijkste manier om EXP te verdienen en de personages te levelen is het voltooien van gecompliceerde en uit meerdere stappen bestaande quests.
 • Het upgraden van de schuilplaats van de speler is essentieel voor het verbeteren van de levenskwaliteit, zoals after-raid herstel en uitbreiding van de inventaris.
 • Van spelers wordt verwacht dat ze hun PMC levelen om beter te worden in bepaalde dingen, nieuwe goederen vrij te spelen en quests van Traders.
 • Het bouwen van het perfecte wapen is voor veel spelers een ongrijpbaar doel, waarvoor goede wapens en attachments nodig zijn.
 • Het vinden van de juiste locaties en deze succesvol ontginnen voor quest/trade doeleinden is een uitdaging.
 • Spelers hebben goede uitrusting nodig met inventarisslots en goede bescherming om niet dood te gaan en mogelijk alles te verliezen.

Alle hierboven genoemde problemen kunnen worden opgelost door gebruik te maken van onze EFT boosting services. Wij bieden een breed scala aan oplossingen die u zullen helpen in welke situatie of uitdaging dan ook - zelfs als ze niet op de lijst staan, dus maak je geen zorgen!

  Wat omvatten de Escape from Tarkov Boosting diensten?

Trak jezelf op een Escape from Tarkov boost en ga het spel in met alles wat je nodig hebt. Het team achter deze aanbiedingen heeft unieke en uitgebreide diensten voorbereid voor alle spelersniveaus, beste deals die uw adrenaline constant zullen laten stromen.

Het beste deel over onze diensten? Wij garanderen resultaten of geld terug als ze niet aan de verwachtingen voldoen. Niets houdt ons tegen om te zorgen voor wat het belangrijkste is: U! Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van wat wij bieden:

  Met onze Custom Leveling service kun je level 50 bereiken in slechts 2 weken. Dit is perfect voor spelers die niet zo lang willen of kunnen wachten.
 • Het farmen van geld (EFT Roebels, EFT Dollars, EFT Euro's) is moeilijk, maar niet bij ons. Je kunt alles in-game kopen zonder de tijdsverplichting van het farmen.
 • Als je eenmaal de specifieke quest hebt gekozen die bij je past, zullen onze pro's ervoor zorgen.
 • Wij bieden een breed scala aan verbeteringen voor de vaardigheden en sterke punten van je personage.
 • Wij kunnen handelaar loyaliteit upgraden naar elk niveau dat u wilt.
 • Wij kunnen de Lab raids voor u voltooien.
 • Wij bieden schuilplaats upgrades voor een hogere kwaliteit van leven.

En mocht u niet de perfecte Escape of Tarkov boosting vinden die uw specifieke probleem oplost, maak dan een op maat gemaakte EFT boosting order en wees gerust.

  Bieden wij ook Escape of Tarkov powerleveling aan?

Ja, natuurlijk! Escape from Tarkov is een spel dat zowel de progressie als het community systeem van een MMO combineert, terwijl de focus nog steeds ligt op het spelen met of tegen andere spelers, het vergaren van rijkdom, het beheren van items en gear in inventory slots. Deze mechanica en snelle actie maken het geen verrassing dat mensen blijven terugkomen voor meer tijd na hun eerste play-through, vooral degenen die alleen gericht zijn op de verhaalmodus.

Om het potentieel van je personage te maximaliseren, kun je het beste gebruikmaken van Escape from Tarkov Powerleveling. Het ingewikkelde levelsysteem zal veel spelers ontmoedigen om te grinden, wat vooral geldt voor drukke gamers. Toch willen zij toegang tot powerleveling-diensten die hen het level en de vaardigheden kunnen geven die ze nodig hebben zonder de tijd of het geduld te hebben die normale leveling-cycli vereisen.

Naast de meest gebruikelijke normale powerleveling, bieden we ook trader powerleveling waarmee je betere goederen kunt verhandelen.

Op iGitems-marktplaatsen kun je onderhandelen en aangeven op welke vaardigheden je je moet richten. Bijvoorbeeld, als de persoon met EFT Power Leveling zich alleen richt op combat, dan is dat waar ze op zullen trainen. Toch hebben spelers ook inspraak door te vragen om andere vaardigheidscategorieën of om kortere/langere levelingprocessen. De prijzen zullen ook dienovereenkomstig worden aangepast. Het komt er allemaal op neer of kopers en verkopers het eens zijn met een aanbod of niet.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?